homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

25 mei 2018
Prijzen voor het oprapen


Dit weekend moet het dan toch echt gaan gebeuren. NAC heeft met twee teams nog kans op promotie naar de eredivisie. De rest speelt om het seizoen leuk af te sluiten. Niemand degradeert al wordt er ook niemand kampioen.

Onder 12
Vorige week werd er in de uitwedstrijd nog met 5 doelpunten verschil verloren van pec zwolle. Misschien gaat het in de thuiswedstrijd beter. Dit kun je mee maken door om 13:00 uur op Sportpark Paradijs te zijn.

Onder 13
Hier staat de zevende plaats nog op het spel. Zowel roda als NAC hebben 25 punten al heet NAC een veel beter doelsaldo, +8 tegen 0 van roda. Met andere woorden. Als NAC niet verliest blijft het gewoon op de zevende plaats staan. Een mooie plaats aan de onderkant van het linker rijtje. Om 11:00 uur begint de wedstrijd op Sportpark Kaalheide te Kerkrade.

Onder 14
Hier staat de tweede plaats nog op het spel. In een thuiswedstrijd tegen ado den haag zal om 13:00 uur op Sportpark Heksenwiel worden gestreden om die plaats. In punten staan beide ploegen gelijk maar NAC een slechter doelsaldo. Alleen bij winst gaat het dus over ado den haag heen. Het zou mooi zijn om het seizoen als tweede af te sluiten.

Onder 15
Op Sportpark Nieuw Hanenburg te Den Haag speelt NAC een wedstrijd die voor NAC helemaal nergens mee om gaat. Zowel boven als onder zit er teveel punten tussen dus NAC blijft altijd op de tweede plaats staan. Voor tegenstander quick is degradatie ook al niet meer mogelijk. Dus waar die voor spelen? De bal zal hier zo rond 12:00 uur gaan rollen.

Onder 17
Dan komen we hier met de eerste kraken van het weekend. NAC speelt in en tegen Heerenveen om promotie. Er zijn natuurlijk verschillende scenario’s mogelijk. Bij winst promoveert NAC, bij gelijkspel mag fc utrecht niet winnen, bij verlies mag utrecht geen punten pakken. Eigenlijk is er dus nog best veel mogelijk alleen ben je afhankelijk van andere wedstrijden. Beste is gewoon op eigen kracht winnen en de promotie veiligstellen. Op Sportpark Skoatterwâld te Heerenveen. Zoals alle beslissingswedstrijden worde ook deze om 14:30 uur gespeelt.

Onder 19
Voor deze jongens staat er een kraker op het programma wat al lang niet meer had gehoeven. Zaterdag speelt NAC voor de derde kans om de promotie veilig testellen. Net zoals bij de onder 17 zijn hier nog wel wat haken en ogen aan maar toch. Bij winst promoveert NAC, bij gelijk moet er minimaal één andere ploeg ook gelijk spelen of slechter, bij verlies moet er ook iemand gelijk spelen of slechter tevens mag het verlies niet met meer dan 6 doelpunten verschil zijn. Zo op het oog moet het te doen zijn. Alleen Als het er om gaat bij NAC…


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven