homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 mei 2018
NAC O19: Promotie naar eredivisie binnen handbereik


Ook al speelt het eerste elftal niet, dit weekend zijn er nog genoeg wedstrijden van NAC. Van de 6 wedstrijden zijn er zelfs vijf in Breda. Alleen de O-17 speelt een uitwedstrijd.

Onder 11
Op Sportpark paradijs komt dit weekend excelsior langs. Om 11:15 uur gaat de bal weer rollen.

Onder 12
Ook deze jongens spelen gewoon op Sportpark Paradijs. Die komen gelijk in actie na de wedstrijd van de O-12. Om 13:00 uur gaat de wedstrijd tegen fc utrecht beginnen.

Onder 13
Afgelopen donderdag speelde deze jongens nog een toernooi, wat ze niet onverdienstelijk gedaan hebben. Na de poulefase stonden ze gelijk met de ajax O-12, maar die hadden een beter doelsaldo. Hierdoor speelde het om de 3de/4de plaats. Ook deze wedstrijd werd gewonnen waarmee ze op een derde plaats eindigden.

Door dit toernooi spelen de jongens niet op zaterdag maar op zondag. Met nog drie wedstrijden te gaan kan NAC eigenlijk geen kant meer op. De top vier is niet meer haalbaar en lager dan de negende plaats gaat ook niet meer. Hierdoor speelt NAC eigenlijk alleen nog voor het `goede gevoel`, niet meer zozeer voor een goede positie op de ranglijst. Tegenstander excelsior staat op een negende plaats en NAC staat op een zevende plaats. Wil je bij de wedstrijd zijn dan kan dat, op zondag start de wedstrijd om 11:30 uur.

Onder 15
Met nog twee wedstrijden op het programma staat hier echt helemaal niks meer op het spel. Er moeten nog zes punten verdeeld worden maar de achterstand op de nummer 1 is acht punten en de nummer 3 staat elf punten achter ons. Hierdoor is NAC eigenlijk al wel klaar. Misschien is dit een mooie mogelijkheid om eens met een andere samenstelling te spelen.

Onder 17
Hier dan de eerste wedstrijd die zwaar onder spanning staat. De meesten weten het inmiddels wel, de jongens promoveren als ze aan het einde van het seizoen op een zesde plaats of hoger staan. Nu staan ze precies op die plaats met nog drie wedstrijden te gaan. Begin deze week is er een belangrijke stap gezet door te winnen van heerenveen. Deze wedstrijd werd afgelopen dinsdag gespeeld op Sportpark Heksenwiel.

Opstelling:
Said Assim (71’ Sven van Est), Floris van Nijnanten, Björn Hardley (74’ Rick de Vos), Jim Verburgt, Sabir Agougil, Hakim Mperanyi (76’ Jefry Dijkstra), Daan Wensink, Bart Verbruggen, Tommy van Butselaar, Vieiri Kotzebue (71’ Boris van Schuppen) en Wessel Kerckhoffs (48’ Sil van Doorn).
Doelpunten:
Sabir Agougil (1-0, 27’), Rein Smit (1-1, 29’), Stefan Westra (1-2, 44’), Hakim Mperanyi (2-2, 48’), Sabir Agougil (3-2, 49’), Assim Said (4-2, 59’) en Tommy van Butselaar (5-2, 71’)

Voor dit weekend staat er een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Vitesse. Helaas is dit een uitwedstrijd, want ze kunnen onze steun goed gebruiken. Mocht je in de buurt zijn kun je natuurlijk altijd komen kijken. Om 12:00 uur wordt er afgetrapt op Sportcentrum Papendal.

Onder 19
Afgelopen dinsdag was de eerste kans voor deze jongens om de promotie naar de eredivisie veilig te stellen. Helaas is dit niet gelukt. Na een moeizame eerste helft waar NAC meer balbezit had, maar Sparta de kansen, wist Sparta het in de tweede helft af te maken. Met twee doelpunten zijn ze kampioen geworden van de eerste divisie hoog en zijn zeker van de eredivisie.

Dan hebben we hier nog even de statistieken van afgelopen dinsdag
Opstelling: Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt, Victor Stenzler, Marwin Reuvers, Skender Loshi, Jethro Mashart, Julian Broeren, Sjaak Kuyper, Sydney van Hooijdonk, Wout Neelen en Rick Snijders.
Doelpunten:
Mohamed Sankoh (0-1 en 0-2, 75’ en 80’).

NAC heeft nog twee kansen om de promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. Ze hebben alles nog in eigen hand. Bij winst aankomende zaterdag tegen heerenveen zijn ook hun zeker van de eredivisie. Bij verlies of een gelijkspel zijn ze afhankelijk va de uitslag bij de Graafschap tegen pec zwolle. Bij verlies van pec is de kans het grootst dat NAC alsnog in de ere speelt volgend jaar. De jongens kunnen alle steun goed gebruiken, dus zorg dat je er om 12:30 uur op Sportpark Heksenwiel bent en schreeuw ze naar de overwinning.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven