homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 mei 2018
NAC Jeugd scoort goed, 019 kan dinsdagmiddag promoveren!


Ook dit weekend werd er weer veel gevoetbald bij onze jeugdafdeling. Alleen de onder 11 en 12 waren vrij, de andere teams kwamen allemaal in actie.

Onder 13
Om te beginnen speelde deze jongens een oefenwedstrijd tegen de jaar oudere jongens van unitas’30. Om alvast een beetje aan de voorbereiding van volgend jaar te beginnen gaan deze jongens zo af en toe wedstrijden spelen tegen jongens die een jaartje ouder zijn. Dit om te kijken of ze het fysiek aankunnen en of ze het niveau wel aankunnen. De eerste test is met goed resultaat ten einde gebracht. NAC wist in eigenhuis de jongens uit etten-leur met 3-0 te verslaan.

Onder 14
Door de overwinning op excelsior is NAC verzekerd van een plaats bij de eerste drie. Het mooiste is natuurlijk als ze eerste kunnen worden in de competitie. Gelukkig is dit nog steeds mogelijk al hebben de jongens dit niet allemaal in eigen hand. De volgende tegenstander is gelukkig wel degene die op die felbegeerde eerste plaats staat, echter hebben die ook een wedstrijd minder gespeeld. Het zou dus mooi zijn als NAC die wedstrijd wint en fc twente nog eentje verliest. Dan is de kans zeer groot dat NAC als eerste eindigt.
Opstelling:
Sohayd el Battah, Mees de Blok, Bas Rockx, Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel (46’ Xaverencio Mettendaf), Aïmane Jaddi, Kymani Nedd (53’ Rida Elkihel), Wessel van Esch, Seth Bergevoet, Rahime Djadjiri, Dano Lourens (57’ Pieter Joost van der Plas).
Doelpunten:
Mees de Blok (0-1, 22’), Kymani Nedd (0-2, 29’) en Dano Lourens (0-3, 50’).

Onder 15
Met nog twee wedstrijden te gaan zit het seizoen er eigenlijk al op voor deze jongens. Met acht punten achter op koploper willem ie ie en negen punten voor op nummer drie roda jc. Hiermee is de tweede plaats wel veilig. Zeker als je ook ‘gewoon’ wint van excelsior, de nummer zes. De ploeg uit rotterdam was aflopen weekend de tegenstander in de met 2-1 gewonnen wedstrijd op Sportpark Heksenwiel.
Opstelling:
Owen van Rosmalen, Bas Verburgt, Sven Mol (45’ Luc Marijnissen), Luuk Wensink, Bram Hesselberth, Achilles Joannes, Job van Pelt (47’ Tijn van ’t Westeinde), Awale Ismali Mahamed (18’ Stef de Wijs), Tika de Jonge (51’ Merlijn Roels), Ilyas el Moussaoui en Ocean Polonius.
Doelpunten:
Tarik Ikachoura (0-1, 30’) en Ilyas el Moussaoui (1-1 en 2-1, 35+1’ en 46’).

Onder 17
Dan komen we nu steeds dichter bij de kraker van het weekend. Deze jongens liggen nog op koers om promotie naar de eredivisie te bereiken maar hebben het niet meer helemaal in eigen hand. Zeker door het gelijke spel tegen FC Volendam (1-1) van afgelopen weekend wordt het er niet makkelijker op. Gelukkig komt dinsdag sc heerenveen langs voor een inhaalwedstrijd. Laat dat zou net de nummer vier zijn. Zou mooi zijn als dan de punten gewoon in Breda zouden blijven. Je kunt hier getuigen van zijn natuurlijk. Om 18:30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Heksenwiel.
Opstelling:
Assim Said, Floris van Nijnanten, Rick de Vos, Jim Verburgt, Sabir Agougil, Hakim Mperanyi, Daan Wensink, Bart Verbruggen, Tommy van Butselaar (76’ Sven van Est), Vieri Kotzebue (53’ Sil van Doorn) en Wessel Kerckhoffs (62’ Boris van Schuppen).
Doelpunten:
Assim Said (1-0, 35’) en Aram de Munnik (1-1, 46’).

Onder 19
Dit weekend hebben de jongens ook een wedstrijd gespeeld, dit keer tegen pec zwolle. Ook hier hebben ze weer de volle buit meegenomen. NAC kwam twee minuten voor de rust nog op voorsprong alleen wist pec een minuut later weer op gelijke hoogte te komen. Gelukkig wist NAC er in de tweede helft nog twee in te schieten en heeft daarmee de drie punten veilig weten te stellen. De jongens hebben nog drie wedstrijden de tijd om drie punten te halen en dan zijn ze zeker van de eredivisie. Komende week spelen ze twee keer thuis. Kans is dus groot dat het op eigen bodem behaald wordt. Opstelling:
Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt, Victor Stenzler, Marwin Reuvers (88’ Rick Snijders), Skender Loshi (86’ Jari Rommens), Jethro Mashart, Julian Broeren, Sjaak Kuyper, Sydney van Hooijdonk (89’ Gijs Kila), Wout Neelen (78’ Noud Eggly) en Jules Molenschot.
Doelpunten:
Sydney van Hooijdonk (0-1, 44’), Steff Kaptein (1-1, 45’), Marwin Reuvers (1-2, 64’) en Sjaak Kuyper (1-3, 81’).

Aankomende week kan het nog wel eens een hele mooie week worden. Deze week hebben de jongens twee kansen om de promotie naar de eredivisie veilig te stellen. Morgen komt Sparta Rotterdam langs, helaas is dat wel om 16:00 uur in de middag. Welke supporters daarop af komen is ons niet bekend, maar wij gaan ons best doen om erbij te zijn.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: donderdag 10 mei 2018 om 17:10u

Alfred Schreuder is op bezoek bij Ton Lokhoff. Dat is een feit. Ongetwijfeld zullen ze het over NAC hebben. Een van de twee of misschien allebei als nieuwe trainer?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven