homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 mei 2018
Altijd trouw. Altijd NAC. Seizoenkaarten verlengen!!


We zijn er! De handhaving van dit seizoen is misschien wel minstens net zo knap als de promotie van het vorige. Vandaar ook het meer dan terecht hartelijke ontvangst bij het stadion na de wedstrijd in Enschede. Officieel was handhaving gisterenmiddag pas een feit. Daarom dat we vandaag pas beginnen met de mogelijkheid om de seizoenkaarten te verlengen.

Het lijkt ons niet nodig om jou duidelijk te maken dat je daar beter haast mee kunt maken. NAC is hot. De schaduwlijst is in de maak. Schaarste is in wording. Vandaag is NAC de campagne gestart, met een rake video. Don’t get left behind. Don’t be die eenzame toerist in het centrum van de stad, terwijl iedereen in het stadion zit.

Rest ons te zeggen: We are Fanzine De Rat, and we approve the following message:


Altijd trouw. Altijd NAC.

Tweewekelijks is er één plek in Breda waar heel West-Brabant samenkomt. Een plek waar oude herinneringen worden opgehaald en nieuwe herinneringen ontstaan, waar sociale contacten worden onderhouden en waar de dagelijkse beslommeringen even plaatsmaken voor de belangrijke bijzaak in het leven. Even staat er maar één ding centraal: de liefde voor NAC. Alles moet wijken voor het geel-zwart.

Het Rat Verlegh Stadion biedt plaats aan 19.000 van de beste supporters van Nederland. En reken maar dat ze er elke thuiswedstrijd staan. Winst of verlies. Regen of zonneschijn. Voor- of tegenspoed. Nooit verzaken ze, nimmer blijven ze thuis. De volgepakte tribunes, het kunstlicht, de oorverdovende orkaan van geluid, de geel-zwarte massa. Alles komt samen om er een geweldige ambiance van te maken. De ambiance die ver buiten de stadsgrenzen van Breda bekend staat als een Avondje NAC.

Verleng je seizoenkaart
Het belangrijkste ingrediënt voor een Avondje NAC zijn de supporters. Een volgepakt Rat Verlegh Stadion heeft er al meer dan eens voor gezorgd dat een belangrijk resultaat over de streep werd getrokken. Ook in het seizoen 2018/2019 wordt dit het recept voor succes. Jij kunt vanaf nu jouw plek veiligstellen voor de komende zeventien thuiswedstrijden in de Eredivisie. Verleng je seizoenkaart vóór 31 mei en claim je plek voor alle Avondjes NAC van komend seizoen. Anderen azen op jouw plek, dus wacht niet te lang.

Alle informatie over het verlengen van je seizoenkaart, het verplaatsen naar een andere plek, het overdragen van je seizoenkaart, prijzen en veel meer vind je vanaf nu op AltijdNAC.nl.

Voordelen
Het verlengen van je seizoenkaart heeft verschillende voordelen:

- Eredivisieprijs 2017/2018 vanaf €210 (voor de B-Side of Vak G)
- Gegarandeerd van je eigen plek bij alle thuiswedstrijden in 2018-2019
- Eerste recht om te veranderen van plek en een vrijgekomen plek te claimen (na verlengingsperiode)

Schaduwlijst
Supporters die afgelopen seizoen geen seizoenkaart hadden, maar dat komend jaar graag wel willen, hoeven zeker niet stil te zitten. Voor hen is er namelijk de 'schaduwlijst'. Een wachtlijst van supporters die voorrang krijgen op de aanschaf van een nieuwe seizoenkaart.

Hoe werkt het?
Tot 31 mei krijgen huidige seizoenkaarthouders de kans om hun seizoenkaart te verlengen. Ze kunnen kiezen om te blijven zitten op de plek of tribune waar ze nu zitten of om te verplaatsen naar een andere tribune. Zodra de termijn voor de keuzes voorbij is, is het echter de beurt aan de mensen die op de schaduwlijst staan. NAC kijkt hoeveel lege plekken er op de verschillende vakken en tribunes zijn en gaat dan vanaf boven aan de lijst de potentiële seizoenkaarthouders benaderen. Sta je dus niet op de wachtlijst, dan is de kans groot dat er op jouw favoriete tribune geen plek meer is!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

steef

Geplaatst: maandag 7 mei 2018 om 20:47u

Gedaan, hup NAC.

sjorro

Geplaatst: maandag 7 mei 2018 om 21:52u

#CV1912 jonguh.....gewoon allang geregeld

piair

Geplaatst: donderdag 10 mei 2018 om 11:29u

geinig filmpje


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven