homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

5 mei 2018
Afscheidsronde fc twente door heel Nederland, NAC reageert direct adequaat


Voor wie het nog niet wist, fc twente is gedegradeerd. Misschien had je zoiets van, wat erg voor ze, of, ach laat gaan, we weten wat het betekent, geen aandacht aan geven. Zo hebben we meer clubs zien degraderen.
Maar bij de tukkers is er iets anders aan de hand. Daar waar bij een net gedegradeerde club juist nederigheid gepast is, druipt er bij hen juist de totaal misplaatste arrogantie van af. Vorige week zondag werd heel Nederland in de Gelredome door notabene hen zelf al gecondoleerd met het ‘grote verlies voor de Eredivisie’. Ze hebben nog steeds zo hoog van zichzelf op dat ze kennelijk hadden verwacht dat we dit zouden gaan uitroepen tot nationale ramp en dat Giro 555 ze wel even uit de brand zou komen helpen. Terwijl alleen een stukje van de regio twente hierom zit te simmen. De grootheidswaanzin van Jopie Munsterman leeft gewoon voort in de aanhang van de club. Grote verontwaardiging in Enschede over waarom iedereen hen zo haat en hen die degradatie zo toewenst. Heel Nederland ziet ze vast zitten in hun zelfverklaarde-topclub-bubbel en verbaast zich juist over het feit dat zij niet inzien dat ze net als wij en al die andere recentelijk gedegradeerde clubs ook gewoon een eenvoudige boerenkutclub van vlees en bloed zijn. Nou, gisterenavond deden ze er nog even een schepje bovenop.

Vak P, van het inmiddels gedegradeerde fc twente, maakte gisterenavond een heuse afscheidstour door het land. De voorzagen de gevels van alle Eredivisieclubs, met uitzondering van Sparta en roda jc, van een spandoek met de tekst: “Leedvermaak is een grote compliment dan medelijden, tot snel!” Ook het Rat Verlegh Stadion werd niet overgeslagen.

Het duurde diezelfde avond niet heel lang tot NAC supporters (Fr0nt76 en de Breda Loco’s) hier een passend antwoord op dit geintje hadden. Met een groot geel spandoek en 500 kilo zout togen ze richting Enschede om het voorplein van de Grolsch Veste op te sieren met onderstaande tafereel.

Tot snel!


Bron : De Rat, Breda Loco's, Fr0nt76, Vak P


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


06-mei-2018 TWE-NAC (1-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WW

Geplaatst: zaterdag 5 mei 2018 om 12:35u

Hahaha, die krat Jupiler op de foto maakt het wel af!

Verder de focus maar weer gauw op het eigen clubke. Zoveel aandacht zijn ze nu ook weer niet waard.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven