homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

4 mei 2018
Belangrijke wedstrijd bovenbouw dit weekend


Dit weekend staan er weer belangrijke wedstrijden op het programma voor de NAC jeugd. Zo spelen de O-17 en O-19 nog steeds voor promotie en kunnen de O-14 en O-15 nog steeds eerste worden in de competitie.

Onder 13
Ondanks het vrije weekend voor de competitie, spelen de jongens toch een wedstrijd dit weekend. Om alvast te wennen aan het niveau van volgend jaar spelen de jongens een oefenwedstrijd tegen de O-14 van unitas’30 uit etten-leur. Momenteel staan die jongens er goed voor met een tweede plaats in de hoofdklasse. Dit kan een mooi meetpunt zijn om te zien hoe ver onze jongens zijn. Dit is te zien op Sportpark Heksenwiel, om 10:00 uur wordt er afgetrapt.

Onder 14
Met nog maar drie wedstrijden te gaan en met een achterstand van 6 punten op koploper fc twente is er nog steeds vanalles mogelijk. Al moet twente dan wel de komende wedstrijden verliezen of gelijkspelen. Winst kan nog wel eens funest zijn voor onze jongens. Dit omdat ze een slechter doelsaldo hebben. Dit doelsaldo omhoog krikken tegen de nummer vier van de competitie excelsior zal een moeilijke opgave worden. Laten we daarom om te beginnen ook maar gewoon inzetten op winst. Dan zien we later wel wat er mogelijk is. Als je wilt kijken ben je van harte welkom op Sportpark Woudestein, zo rond 11:15 uur wordt er afgetrapt.

Onder 15
Ook bij onze O-15 staat er nog een kampioenschap op het spel. Al moet dan de koploper wel alle wedstrijden gaan verliezen en NAC allemaal winnen. Niks is onmogelijk natuurlijk maar het lijkt ons sterk dat dit zal gaan gebeuren. Om 15:00 uur wordt er tegen excelsior afgetrapt op Sportpark Heksenwiel. NAC gaat het weekend in als tweede met 40 punten, excelsior gaat het weekend in als zesde met 27 punten. Aan het einde van het weekend zal NAC nog steeds tweede staan maar hopelijk wel met meer punten.

Onder 17
Dan komen we nu bij een van de twee ploegen die nog kans maken op promotie naar de eredivisie. Ondanks dat het er een paar weken geleden nog moeilijk uit zag, hebben de jongens de goede lijn weer gevonden. Met nog drie punten achterstand op de nummer 6 is nog alles mogelijk. Om 12:30 uur wordt er afgetrapt tegen de nummer twee, fc volendam. Mooie kans om weer een beetje in te lopen op de top van de competitie. Als fc utrecht dan ook nog punten laat liggen kunnen het nog spannende weken worden. Ook deze wedstrijd in gewoon in Breda te zien op Sportpark Heksenwiel

Onder 19
Deze jongens hebben zeker alles nog in eigen handen. Met de huidige vierde positie hebben ze recht op promotie. Alleen jammer dat er nog drie wedstrijden gespeeld moeten worden. De eerste van die drie staat gepland voor aanstaande zaterdag. Op bezoek bij de nummer zeven van de competitie, de schop en schaafploeg van de opleidingen, pec zwolle. Soms lijkt het er wel op dat hoe er gewonnen wordt niet uitmaakt als er maar gewonnen wordt. Gelukkig wil NAC dit altijd doen met verzorgd voetbal. Ondanks dat pec drie plaatsen lager staat zitten er maar vier punten tussen beide ploegen. Bij een misstap kan het dan ook zomaar over zijn met de promotiekansen. Deze beladen wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van pec zwolle en zal om 15:15 uur worden afgetrapt.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven