homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 april 2018
Smulders zoekt 'magneet met luisterend oor die toe is aan de volgende fase'


De grote vraag van vandaag luidt: Waarom moet Stijn Vreven weg? Ronald Sträter toog met microfoon en camera naar Zundert om daar de technisch directeur van dienst het vuur aan de schenen te leggen. Een duidelijke uitleg volgde, die we om moverende redenen maar gewoon helemaal integraal uitgetikt hebben. Maakt u er wat van?

’Het gaat over wat Stijn brengt is hetgeen wat de club op dat moment nodig hebt. Nou dan ben je aan het terugkijken maar vooral vooruit. Willen we in de volgende fase, dat heeft voornamelijk te maken met het tweede jaar eredivisie, zijn we dan in staat om kleine stapjes meer te maken en past dat? Nou, daar hebben we met elkaar na veelvuldige gesprekken aangegeven dat we dat niet met elkaar gaan doen. Dus dat is eigenlijk de allesomvattende reden. ‘

De TD vervolgt tegen de journalist die aangeeft er geen touw aan vast te kunnen knopen: ’Je hebt net de gesprekken gehoord. Wat jij zegt is eigenlijk: welke fase zit je, voor welke coach. Wat heeft het team nodig, daar kijk je goed naar, maar hoe zijn we ook als club verder geevolueerd. Je ziet welke stappen dat we maken, hoe dat hier steeds meer mensen individueel proberen aandacht te geven aan spelers, ja en daarin moet je dan de geschikte coach die de volgende fase kan ingaan, daarvoor vinden.’

‘Het gaat over geloof jij in de visie zoals je wilt werken. We hebben daar in de fase waar we vandaan komen naar het volgende gedeelte hebben we een coach nodig die daar meer aandacht aan kan geven. Dus dat is meer vanuit een magneetfunctie er boven hangen, de verschillende disciplines laten aangeven wat zij vinden dat moet gebeuren, dat is het profiel dat bij de volgende trainer hoort.’

Desgevraagd bevestigt Smulders dat onder andere JP de Jong, Faber en vd Gaag op het welbekende lijstje staan. Maar of dat de enige zijn daar laat de TD zich niet over uit. Naar eigen zeggen is hij daar niet mee bezig geweest de afgelopen weken. Of zoals dat tegenwoordig in Zundert heet: ‘Op dit moment doen we daar verder geen mededelingen over.


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


11-mei-2018
BN/DeStem: Mitchell van der Gaag wordt nie...
14-mei-2018
Concurrent voor vd Gaag (Sydney FC) inmiddels...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

VB

Geplaatst: maandag 30 april 2018 om 19:02u

Slecht, heel slecht verwoord. Maar dat maakt de beslissing niet verkeerd...

Tuur

Geplaatst: maandag 30 april 2018 om 20:47u

Hier komt toch een -voor mij- verrassende oorzaak uit: https://www.bndestem.nl/nac/smulders-over-vertrek-vreven-ik-begrijp-dat-jullie-het-niet-begrijpen~af03759cf/

Dit lijkt toch aan te geven dat Vreven te ambitieus was voor wat NAC aan kan/wil gaan. Vreemd maar als dat echt zo is, dan is Vreven dus min of meer zelf opgestapt.

WW

Geplaatst: maandag 30 april 2018 om 21:20u

Klinkt plausibel, Tuur. Net even dat artikel gelezen; het was een mogelijke oorzaak waar ik niet aan gedacht had. Maar het artikel ademt wel die sfeer idd: dat Vreven sneller wilde dan NAC kon of wilde.

Je moet wel eerlijk zijn in wat er mogelijk is. Ambities niet waar kunnen maken is verdomd frustrerend.

WW

Geplaatst: maandag 30 april 2018 om 21:29u

Ik zit net dit te kijken

https://www.bndestem.nl/video/waarom-vreven-moest-vertrekken-bij-nac~vp35610

en concludeer dat Vreven idd zelf is opgestapt, althans zeer zeker niet bij het grof vuil is gezet. Vreven had wel degelijk een actieve inbreng in zijn niet-verlengen.

Dan kunnen de hooivorken voor Smulders ook weer op stal.

Tuur

Geplaatst: maandag 30 april 2018 om 21:53u

@ WW

Misschien heeft DROL andere bronnen, maar het lijkt er steeds meer op dat Smulders juist Vreven de eer en credits wil geven, maar dat Stijn zelf is opgestapt en helemaal niet weg hoefde.

Het zou ook wel passen bij Smulders die wars is populariteit en totaal niet bezig is wat mensen van hem vinden.

pannelap

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2018 om 8:03u

Smulders is een slap aftreksel.... blijkt eens temeer maar weer. Slap gezwam dat het niveau van een pseudo beleidsmedewerker van gemeente Lutjebroek nog niet evenaart.

Staan we als club weer mooi te kijk dankzij de hoge heren op het pluche die niet weten wat NOAD is.... déjà vu Ernie Brandts....

ennaajseejer

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2018 om 9:54u

Hier weer een andere kijk op de zaak, voor wat de woorden van Blanco waard zijn:
"zelf had de Belg dolgraag langer gebleven in Breda"

Hier moest ik toch even mijn wenkbrauwen bij fronzen
Over het profiel van de nieuwe trainer zegt Smulders letterlijk: ,,Het profiel van de nieuwe trainer is het profiel dat we hadden met Stijn. Dan gaat het over de dingen die hij heel goed kan; passie, winnaarsmentaliteit en resultaatgericht zijn.

https://www.bndestem.nl/nac/vreven-heeft-vraagtekens-bij-vertrek-waarom-ik-vertrek-een-goeie-vraag~a1de1d9d/

petros

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2018 om 10:04u

Het wordt steeds schimmiger................maar ja meneer Smulders is van mening dat ik het toch niet snap. Waarom moet Stijn weg of gaat hij zelf weg ? Waarom Stijn niet behouden en er een ervaren kracht naast gezet b.v. Als we zo door gaan op deze weg krijgen we wat we altijd hebben gekregen...achterkamertjes, gekonkel...afnemende resultaten en ga zo maar door.

Tuur

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2018 om 11:20u

Zoals ik het hoor (invulling van Blanco op geen enkele manier serieus te nemen want die heeft de past aan Smulders omdat ie niet lekt) wil Vreven meer budget naar NAC 1 en Smulders wil de basis verder versterken. Maar of dat klopt??

In ieder geval lijkt het wel echt een gezamelijke beslissing.

VB

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2018 om 14:19u

petros, transparantie en goede bedrijfsvoering gaan nu eenmaal niet vaak hand in hand. Je verlangt iets van Smulders wat hij simpelweg niet kan geven: de open en volledige waarheid (waar jij je ook nog eens in moet kunnen vinden). Hij kan zijn eigen doelen schaden, Vreven beschadigen, etc..

Daarbij is Smulders bepaald geen groot openbaar spreker. Vind ik ook niet pro 1 in zijn functie.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 2 mei 2018 om 12:48u

Smulders , “geld moet naar nóg meer trainers en begeleiders”
Vreven , “geld moet vooral naar de selectie”

Dat botst , als deze stelling van mij klopt tenminste........

Los van de vraag of het juist is dat Vreven vertrekt , is het niet belangrijk voor een T.D. Dat je je achterban in normaal Nederlands uitleg geeft ? Dat je sommige dingen niet benoemt okay maar gewoon bijna melden in een interview dat wij supporters te dom zijn om bepaalde dingen te begrijpen...... ‘k snap niet dat de interviewer (die zelf ook tot de supporters gerekend mag worden) dit pikte....

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 2 mei 2018 om 12:53u

‘Smulders zoekt een magneet met een luisterend oor Die toe is aan de volgende fase’

Ja, nekspieren zijn belangrijk voor de nieuwe technische man , men zal van de hele dag in staat moeten zijn om ‘ja’ te knikken.....::::

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 2 mei 2018 om 12:54u

‘Smulders zoekt een magneet met een luisterend oor Die toe is aan de volgende fase’

Ja, nekspieren zijn belangrijk voor de nieuwe technische man , men zal van de hele dag in staat moeten zijn om ‘ja’ te knikken.....:

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 2 mei 2018 om 12:56u

What the hell...... , het wordt tijd dat deze site op de schop gehad!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven