homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 april 2018
Voorbeschouwing NAC - kruiken


Zondagmiddag op het ‘overheerlijke’ tijdstip van half 1 wordt er in een wederom uitverkocht Rat Verlegh Stadion afgetrapt voor de burenruzie tegen de Tilburgse buurmeisjes.
Naast het welbekende derbygevoel ook nog eens een wedstrijd met een enorm belangrijk sportief affiche: de winnaar is zo goed als zeker van directe verlenging van het eredivisie-abonnement!

Afgezien van de grote internetbek en het regelmatig bedelven van het uitvak in kruikenstad met half afgebrande fakkels, mortieren en vlinders draaien de buurmeisjes een vrij anoniem seizoen.
Gelukkig was dat voor de kruikjes niet voldoende. ‘Sexy football’ was gewenst, ‘natte krant’ van der looi moest wieberen met als resultaat (afgezien van een knappe overwinning op de lempskes) een nog immer aanwezig ‘nacompetitiespook’.
Daarnaast ook nog eens de nodige personele problemen centraal achterin de verdediging, iets waar NAC met z’n aanvallende snelheid zeker gebruik van gaat maken.
Een volledig gevuld ‘aquarium’ zal de kruikjes op het veld ondersteunen, of we er vocaal veel van zullen gaan horen…

Een minimale 1-0 overwinning op fietstas vieren alsof de beker met de grote oren gewonnen was: het belang van deze overwinning was bij iedereen na afloop wel duidelijk! De Parel van het Zuiden heeft directe handhaving nog steeds volledig zelf in de hand en kan met een overwinning op de kruikjes (en wat gunstige resultaten elders op de voetbalvelden) dat affiche zo goed als zeker stellen.
In basis zal dit met een ‘never change a winning team’ elftal gebeuren. Zowel Vloet als Sadic hebben deze week last van ‘kwaaltjes’ gehad, maar hebben allebei de zaterdagochtendtraining zonder verdere fysieke ongemakken doorstaan. Sadic is inmiddels onomstreden, voor t plekkie achter dit slangenmens zijn er inmiddels meerdere gegadigden.

De Derby leeft! Zowel in ons mooi Breda als in t immer sombere TIlburg ging het de afgelopen week alleen nog maar over de inmiddels 61e ‘burenruzie’.
Op supportersfront is er al de nodige ‘strijd’ over en weer geleverd. Nu nog op het veld laten zien, dat er maar ‘1 club in Brabant is’...

HUP NAC


Bron : De RAT


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven