homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 april 2018
Voorbeschouwing NAC - Vitesse


aterdagavond om half 8 half 7 alweer een ‘must-win’ wedstrijd van de Parel van het Zuiden in een wederom stijf uitverkocht Rat Verlegh Stadion.
’Hollywood aan de Rijn’ is de tegenstander van vanavond, een ploeg met net als NAC behoefte aan een ‘resultaat’.

Na de bekerwinst en het daaropvolgend kansloos rondje europees voetbal is het vooral na de winterstop weer wisselvalligheid troef bij de Arnhemmers. Wat hier vooral bij opvalt: Vitesse pakt makkelijker punten tegen de ‘toppers’ dan tegen de ‘tobbers’ in de eredivisie. Een ander opvallend feitje: de tot nu toe bij elkaar gebalde 42 punten zijn eerlijk verdeeld over de thuis en uitwedstrijden.
Met een trainer die vroegtijdig heeft aangegeven een mogelijk verblijf in de eerstedivisie te prefereren boven een verlengd verblijf in Arnhem, slechts 1 punt uit de laatste 3 wedstrijden en als absoluut dieptepunt een 0-3 afstraffing tegen Roda vorig weekend: het rommelt weer lekker bij onze tegenstander…

’Veilig spelen’, ‘punten pakken tegen directe concurrenten’, ‘geen goals uit standaardsituaties weggeven’, ‘geen verslapping’: dit soort kreten zijn de afgelopen maanden regelmatig voorbijgekomen in de media. In de praktijk is hier helaas maar weinig van uitgekomen en staat de Parel van het Zuiden na de sof tegen Roda en de ‘ingecalculeerde’ maar onnodig hoog uitgevallen nederlaag tegen de lempskes gewoon weer keihard in nacompetitie-gevaar. Het gat met de 16e plek is nog steeds aanwezig aanwezig, maar in plaats van de gehoopte 9 punten (en praktisch veilig zijn), zijn er nog maar 4 van over en pakt zeker Roda ineens volop punten.
Stijn Vreven kan in ieder geval weer staande voor z’n dugout spelers wakker schreeuwen, iets wat deze selectie toch blijkbaar nodig heeft.
Over selectie gesproken: Vreven kan de (in zijn ogen dan uiteraard…) de beste 11 opstellen. Sporkslede staat na z’n vreemde schorsing weer gewoon als rechtsback opgesteld, Verschueren als controlerende man naast Garcia en Vloet mag wederom het gelijk van de trainer bewijzen op ‘10’. Te Vrede is weer fit, maar moet vooralsnog genoegen nemen met een plekje op de reservebank.

Het is te hopen, dat Vreven vandaag dat stukje ‘over m’n lijk’ mentaliteit weet over te brengen op de spelersgroep. Gewonnen moet er simpelweg worden, de manier waarop maakt geen ene donder uit!


Bron : De RAT


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

tonneke

Geplaatst: zaterdag 7 april 2018 om 17:46u

Ik had toch echt andere spelers opgesteld, maar Stijn Vreven wilt toch zijn gelijk halen ..... ik hoop dat hij dat na afloop ook kan zeggen, zie je wel, de juiste 11 stonden er in. En Vloet heeft er 2 ingeschoten! Stijn, één tip, indien jouw vriend Vloet er niks van braait in de 1e helft, gelieve hem dan te wisselen. HUP NAC    

Beatrix92

Geplaatst: zaterdag 7 april 2018 om 22:21u

@tonneke
Dit is een MindF*ck

Beatrix92

Geplaatst: zaterdag 7 april 2018 om 22:21u

@tonneke
Dit is een MindF*ck


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven