homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 april 2018
NAC jeugd, toernooi voor O-12, derby voor O-14


Ook dit weekend komt de gehele opleiding in actie. Alle wedstrijden zijn voor de competitie, behalve die van de O-12. Die spelen een heel mooi toernooi in het Duitse Hamm.

Onder 11
Voor onze jongsten staat er een thuiswedstrijd op Sportpark Paradijs op het programma. Meestal zijn de wedstrijden tegen vvv venlo van een redelijk niveau en weet NAC ook het einde de punten mee te nemen. Hopelijk dit weekend ook.

Onder 12
Dit weekend geen competitie en ook geen oefenwedstrijd. Er staat dit keer een meerdaags toernooi in Duitsland op het programma. In Hamm wordt erbij sve heessen een groot internationaal toernooi gespeeld. NAC wordt in twee groepen verdeeld. Groep ’yellow’ speelt tegen sve heessen (de), akf posen (pl), fc wimbledon (gb) en msv duisburg (de). De tweede groep ‘black’ speelt tegen vfb stuttgart (de), westfalia wethmar (de), hammer spvgg (de) en ap reissa posen (pl). Aangezien fc st. pauli ook mee doet is er een kans dat NAC die ook nog tegenkomt. Na de groepsfase volgt hetzelfde systeem als bij een EK.

Onder 13
Hier staat een wedstrijd tegen de koploper op het programma. NAC kan echter de punten goed gebruiken het staat nu op een 6de plaats maar heeft wel twee wedstrijden meer gespeeld. Die plaats vasthouden wordt nog een moeilijke opgave. Koploper feyenoord heeft niet voor niks 20 punten meer. De wedstrijd die gespeeld wordt op Sportpark Varkenoord begint om 10:00 uur.

Onder 14
Hier vinden we een belangrijke derby. Niet zozeer qua ranking belangrijk, maar wel wat betreft de eer. Op Sportpark Heksenwiel zal om 13.15 uur de wedstrijd tegen willem ie ie beginnen. NAC staat op een mooie tweede plaats terwijl de buurmeisjes op een 8ste plaats staan. Belangrijk dus om dit verschil zaterdag ook te laten zien. Het gat tussen de twee clubs is 13 punten en hopelijk na dit weekend 16 punten.

Onder 15
Ook hier staat een belangrijke wedstrijd op het programma, dit keer wel voor de ranglijst. NAC staat op een tweede plaats en de gastheren staan op een derde plaats. Gelukkig heeft NAC een voorsprong van 8 punten op de jongens van roda jc. Wij willen graag dit zo houden. Mocht je in de buurt zijn, dan kun je de jongens altijd gaan aanmoedigen. Dit kan op Sportpark Seghemanstraat in kerkrade. Hier zal de wedstrijd om 13:00 uur beginnen.

Onder 17
Om nog zicht te houden op een eventuele promotie naar de eredivisie MOET er dit wekend echt gewonnen worden. Anders zien wij de kansen om dit mogelijk te maken allersomberst in. NAC staat nu op een 8ste plaats met zeven punten achterstand op de veilige plaats zes. Het gat met tegenstander fc twente is zelfs 11 punten. Op het trainingscentrum van fc twente zal de wedstrijd om 15:00 uur gespeeld worden. Dit is zo ongeveer de laatste mogelijkheid om nog een klein kansje te hebben op een promotie.

Onder 19
Ondanks dat de ranglijst zegt van niet staat er hier dit weekend toch een moeilijke wedstrijd op het programma. In het Yanmar Stadion staat de wedstrijd tegen almere city fc op het programma. Vorige seizoenshelft werd deze wedstrijd nog verloren met 3-0. Kanttekening bij die wedstrijd was dat NAC al veilig was en almere nog speelde voor een plaats in de promotiepoule. Toch is almere altijd een moeilijke tegenstander gebleken ook tegen de andere jeugdelftallen. NAC heeft nu drie punten voorsprong op de nummer 6 en 7 maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Een misstap zal een flinke domper zijn op het seizoen zijn. Gelukkig is het nog niet zover en hebben de jongens alles zelf nog in de hand.

Weer een leuk en divers weekend voor de jeugd. Zoek een leuke wedstrijd uit een ga eens kijken. Mocht je voor een uitwedstrijd kiezen wordt dit zeer gewaardeerd door de staf en spelers.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven