homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 april 2018
Hoofd Jeugdopleiding Hellemons langer bij NAC


NAC en Eric Hellemons zijn een contractverlenging tot medio 2020 overeengekomen, dat meldt NAC op het digitale thuis. De zogenaamde 'toplaag', die de Hoofd Jeugdopleiding vormt met Manager Jeugdopleiding Tim Gilissen, blijft hierdoor intact en de ingezette koers ongewijzigd.

De contractverlenging van de oud (interim-)hoofdtrainer is niks geks. Vanaf begin 2016 vervult Hellemons deze rol, waarin hij zich met name richt op het voetbaltechnische onderdeel van de ontwikkeling van alle jeugdspelers. Zijn belangrijkste taak is het integreren van NACs algehele voetbalvisie binnen de opleiding en jeugdtrainers daarin te optimaal te begeleiden.
De tandem Gilissen/Hellemons boekt succes, want de laatste jaren is de opleiding op meerdere vlakken in status en functioneren vooruit gegaan. Dat is af te meten aan het aantal jeugdelftallen wat de laatste jaren in een hogere divisie is gaan spelen, het aantal uitnodigingen voor nationale jeugdteams en het het aantal jongens wat de overstap naar het eerste elftal heeft weten te maken. Bovendien heeft de jeugdopleiding de status van Nationale Voetbalacademie weten te prolongeren. Kortom, NAC ziet geen enkele reden om de ingeslagen weg te veranderen.

Hellemons is dolblij met zijn verlengd verblijf bij NAC. 'Ik heb het echt ongelooflijk naar mijn zin bij NAC, dus ik ben blij dat ik heb kunnen bijtekenen. Voor mij is het belangrijk dat ik me kan focussen op de voetbaltechnische voortgang binnen de opleiding en dat we er met elkaar voor zorgen dat alle jeugdspelers worden opgeleid volgens dezelfde voetbalvisie. Het is heerlijk om met Tim, alle trainers, vrijwilligers en andere betrokkenen dagelijks in de weer te zijn met de toekomst van onze club.'

Stabiliteit is een goeie zaak voor onze jeugd, die een o zo belangrijk onderdeel van de toekomst van NAC vormt. Eric Hellemons, nooit een bal getrapt voor NAC, maar inmiddels is deze man een op en top NAC'er, die het van harte gegund is.

Gefeliciteerd Eric en vooral zo doorgaan!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Tuur

Geplaatst: dinsdag 3 april 2018 om 21:26u

Ssewakambo, Perica, Tighadouini.

WW

Geplaatst: woensdag 4 april 2018 om 13:33u

Ik heb niet zoveel met de gunfactor. Die kan alleen maar in de weg zitten wanneer het noodzakelijk zou blijken afscheid van iemand te nemen.

Maar dit zegt me wel iets; kwantificerbare dus meetbare metrieken:

quote:
het aantal jeugdelftallen wat de laatste jaren in een hogere divisie is gaan spelen, het aantal uitnodigingen voor nationale jeugdteams en het het aantal jongens wat de overstap naar het eerste elftal heeft weten te maken

@Tuur

wat wil je met je lijstje zeggen? Jongens (van buiten) die te vroeg afgeserveerd zijn? Volgens mij kon zeker Tighadouini gewoon hogerop, en was dat ook bij Perica het geval (al wilde hij weg na het gedwongen vertrek van trainer Gudelj).
De jeugdopleiding moet er gewoon op letten mannen voor NAC 1 klaar te stomen. Bart Meijers is het recentste voorbeeld waarin dat goed gelukt is, die doet wmb niks onder voor Koch of Mari. Bart Meijers is de template van hoe het moet, nu is het zaak er daar veel meer van te kweken.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven