homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

31 maart 2018
NAC laat zich figureren in eindhoven


Op alle fronten kwam NAC tekort vanavond, al liet de ruststand dat niet zien. NAC had het gevoel aardig mee te ballen, maar werd geen enkele keer gevaarlijk in de eerste helft. Een domme overtreding en dus terechte penalty bracht een 1-0 stand na 45 minuten op het scorebord.

In de tweede helft stapelden de fouten zich na de 2-1 op, binnen enkele minuten gaf NAC het compleet weg. Een geflatteerde nederlaag? Of gewoon de zoveelste keer dat we er niet in slagen de schade te beperken. In een weekend dat onze concurrenten drie punten pakken is het zuur om ook op doelsaldo fors te verliezen.

Gelukkig heeft roda vanavond vitesse op haar nummer gezet, dus die zullen vast zonder zelfvertrouwen naar Breda komen zondag. NAC slaagt er gewoon weer in om het nog spannend te maken dit jaar. Een toetje? Liever niet...


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


31-mrt-2018 PSV-NAC (5-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 31 maart 2018 om 23:39u

De wissel van Ambrose was een flater van Penders. De trucendoos van Fernandes is leuk, maar hij verdedigt niet mee. NAC zette druk en had PSV in de touwen, maar na de wissel van Ambrose lag de rechterkant helemaal open. Dat het dan maar 5-1 geworden is dat is een wonder.

We gaan het nog knap lastig krijgen om de ontketende staartploegen achter ons te houden. Eigen schuld!

Sport-opa

Geplaatst: zaterdag 31 maart 2018 om 23:56u

Beste Stijn. Ik vind je een goede trainer met passie. Maar twee dingen of hij heeft een mooie vrouw of hij weet iets van jou . Die R Vloet zou bij Antonie nog op de bank zitten wat een drama is dat. Nog zo`n pannekoek die verschuren jou Belgische vriend ook die kan er geen reet van de tegenstander vast pakken is grote onkunde. Vloet kan nog geen lantaarnpaal voorbij voetballen want dan loopt hij er tegen hij is net een vrouw bang en hij zou de tegenstander kussen als die valt. Zet nou eens Nijht in de basis eigenwijs en ga eens eerder wisselen. Vloet eruit García laten staan peperkoek.

petruske

Geplaatst: zondag 1 april 2018 om 8:55u

jaja Penders heeft het over nog 6 punten halen dan staan we veilig,dan moet het toch Heereveen en Vitesse in Breda zijn,want tegen de concurenten willem 2, Sparta, en Twente word er niks gehaald, tegen Roda hadden ze zich veilig kunnen spelen, en inderdaad wat hier al eerder word geschreven haal die vloed eruit, die kan npg niet met Baronie mee

rade

Geplaatst: zondag 1 april 2018 om 9:00u

@sport-opa Volgensmij staat García nog altijd op scherp, dus vond ik due wissel zo gek nog niet...

Verder een ingecalculeerde nederlaag die wat te hoog uitvalt en te veel gele kaarten oplevert. Bertrams, Mets en Verschueren vond ik nog voldoende, de rest was matig tot dramatisch. Die Mari veroorzaakt gewoon drie keer een penalty, mogen nog blij zijn dat Pol er maar een gaf.. Onbegrijpelijk dat die gast aanvoerder is..En dat hij Meijers en Koch op de bank houdt..

Tuur

Geplaatst: zondag 1 april 2018 om 9:12u

Net als tegen Roda tactisch geblunder. Vloet voegt niks toe op 10. Wissel Ambrose echt krankzinnig en als je incalculeert dan laat he Garcia geel pakken in de laatste minuten tegen roda.

Overigens speelt NAC steeds met die open rechterkant omdat Garcia naar binnen trekt. Iedere ploeg met een sterke linsbuiten (4-3-3) wint eenvoudig van NAC omdat Sporkslede/Verschueren of Horsfield steeds overlopen worden. Wie je daar ook neerzet.
Hoop dat we er in blijven en dan heel snel een realistische trainer.

rats

Geplaatst: zondag 1 april 2018 om 9:42u

Samenvattend: wij spelen momenteel alles los samenhangend en w2 en roda pakken punten.
Ben bang dat we in mei nog moeten ballen.

WW

Geplaatst: zondag 1 april 2018 om 11:20u

Nacompetitie = degraderen. Wij gaan ons echt NEC niet van het lijf kunnen houden.

Wie na Feyenoord en ADO had voorspeld dat ik eind maart met een kater zou zitten had ik voor gek verklaard maar dat is wel aan de orde nu helaas. Er zit bij NAC simpelweg geen enkele structurele verbetering in, overwinningen blijken steeds toevalstreffers maar de situatie of het veldspel nu is in geen enkel opzicht beter dan in september.

We kunnen erin blijven, zelfs zonder playoffs, maar de kans is vrij realistisch dat we eruit vliegen: steeds wanneer het moét, tegen mede staartploegen, falen we hopeloos. Niet 1 winstpartij.

Praten over contractverlenging van de trainer lijkt me erg prematuur. Als we degraderen mag Vreven sowieso zijn biezen pakken van mij.

Moppernac

Geplaatst: zondag 1 april 2018 om 15:31u

Tegen Roda hadden we ons veilig moeten spelen.
Zoals je ziet sta je 1wedstrijd terug nog 10 punten voor op nr laatst Roda en dat hadden er toen 13 kunnen zijn, nu 1 wedstrijd verder sta je nog maar 4 punten van Roda en zo snel kan dat gaat.

Verliezen van PSV heeft toch wel iedere supporter ingecalculeerd schat ik zo in.
(Ik had zelf een 6-0 verwacht)
Dus waarom men zo druk maakt over deze wedstrijd vind ik een beetje overdreven.
We hebben geen Ronaldo,s en Messie,s bij NAC en daarom staan we ook waar we horen te staan.
En tegen Vitesse zou 1punt ook al mooi zijn, maar daarna thuis tegen Wilem2, en Heerenveen en Uit tegen Sparta en Twente moet je toch de 6 punten kunnen halen die je nodig hebt en ben ik een tevreden mens als we op plaats 15 eindige en weer een jaartje ere divisie gehaald hebben.
Overens denk ik dat 4 punten genoeg is dit seizoen om erin te blijven want geloof niet dat Roda deze laatste 7 wedstrijden ineens 5x gaan winnen.

Maar 1ding vind ik wel , en dat is dat Mari idd zijn handen eens van de tegenstander af moet houden want dat gebeurt wekelijks met hem en dat gaat dan nog veel strafschoppen kosten en hadden er gisteren idd meer kunnen zijn.

Haze

Geplaatst: maandag 2 april 2018 om 10:30u

Pablo Marí bewijst waarom je de City-deal kritisch moet blijven bekijken. Nog aanvoerder ook nota bene. Laat heel het seizoen al zien duidelijk tekort te komen. Maar geen Meijers of (inmiddels weer geheel fitte?) Koch. Stuitend!

Maar waar ik, ietwat pessimistisch ingesteld altijd, mij minder druk om maak is degradatie. NAC blijft er rechtstreeks in, geloof ik heilig in. Hup NAC

boppa

Geplaatst: maandag 2 april 2018 om 12:29u

Het gaat zeer zwaar worden van Roda had gewonnen moeten worden en dan waren ze nog niet veilig! Nu is het helemaal amper te doen. In Breda gaat er echt niet gewonnen worden van 013 onmogelijk!
Hoop dat ik het fout heb maar zie het somber in.
Alles onder ons gaat voetballen als het er op aan komt en NAC laat het gewoon afweten zoals altijd helaas.

WW

Geplaatst: maandag 2 april 2018 om 12:52u

Een dag later ben ik toch weer wat minder somber (zoals dat vaak gaat bij mij). Van Vitesse kunnen we winnen. Die lieten het lelijk liggen tegen Roda, het schijnt er te rommelen met Fräser en wij hebben tegen Utrecht, ADO en Feyenoord laten zien tegen ploegen die wíllen weldegelijk te kunnen voetballen.
Met name de mentaliteit zal dan beter moeten zijn dan tegen Roda. Maar ik ga er vanuit dat Vitesse niet onderschat zal worden.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven