homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 maart 2018
De overige verhuurlingen: alleen Grad heeft de toekomst bij NAC


NAC is niet alleen stalling. NAC stalt ook. Behalve Sven van der Maaten heeft NAC nog 3 spelers bij andere clubs rondlopen. Het gaat om Fisayo Adarabioyo (fc oss), Grad Damen (helmond sport) en Vinnie Vermeer (eerst fc oss, nu tec).

Van dit drietal heeft alleen Grad Damen zich ontwikkeld en laten zien. Grad kwam langzaam op gang en startte de eerste 5 wedstrijden vanaf de bank, maar sindsdien is de middenvelder onomstreden bij de nummer 16 van de eerste divisie. De teller van Damen staat nu op 22 wedstrijden, 1 doelpunt en 5 assists. Met name de laatste weken maakt hij indruk met zijn spel. Grad Damen meldt zich na zijn uitleenbeurt weer bij NAC en sluit dan in principe aan bij de rest van de selectie. Het contract van de eigen jeugdparel loopt door tot medio 2019.

Dat geldt niet voor Fisayo Adarabioyo. Het is de spits ook in Oost-Brabant niet gelukt potten te breken. Bij NAC kwam hij vorig jaar niet verder dan 12 invalbeurten in de competitie en 2 in de nacompetitie, steeds niet meer dan een kwartier en op een goed gemikt afstandsschot uit bij rkc na, steeds zonder succes. In Oss hoopte de Engelsman eindelijk eens door te breken maar op een basisplaats, 12 invalbeurten en 1 doelpunt na kwam Adarabioyo nog niet in het spel voor. Zijn aflopende contract zal dan ook niet verlengd gaan worden.

Vinnie Vermeer ligt nog een jaar vast, maar zijn rol bij NAC is al een flinke tijd uitgespeeld. De uitleenbeurt van de middenvelder aan fc oss betekende in de praktijk een verhuizing van de tribune in het Rat Verlegh Stadion naar de tribune in het Frans Heesen Stadion. Vinnie zocht het vervolgens nog een treetje lager bij de sv Tielse Eendracht Combinatie, kortweg TEC, en lijkt daar met 7 wedstrijden en 1 assist beter tot zijn recht te komen. Als gezegd, Vermeer ligt nog een jaar vast, maar het ligt natuurlijk in de lijn der verwachting dat er afscheid van deze speler genomen gaat worden komende zomer.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Grad Damen
Vinnie Vermeer
Fisayo Adarabioyo


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WW

Geplaatst: dinsdag 27 maart 2018 om 20:53u

Terecht, lijkt me.

Ik mag ook hopen dat er afscheid genomen wordt van de onderhand chronisch geblesseerden N`Toko en Rommens. Spijtig voor die mannen, maar als club heb je niks aan mensen die continue of langdurig of om de haverklap in de lappenmand zitten.

RS

Geplaatst: woensdag 28 maart 2018 om 0:17u

En ook nog afscheid nemen van Haemhouts. 3 jaar weggegooide salarisbetaling. Van mij mag Damen ook weg. Kelder 1e divisie-speler. En natuurlijk die topkeeper uit Australie.
Afkopen van de contracten gaat wel een paar centen koste, Gelukkig heeft Smulders ervaring.

WW

Geplaatst: woensdag 28 maart 2018 om 10:33u

@RS

In Haemhouts geef ik je groot gelijk: tot op heden simpelweg onvoldoende van toegevoegde waarde geweest want te lang geblesseerd. En ik zie hem op zijn leeftijd ook zomaar niet meer terugkeren.

Damen kan dezelfde weg bewandelen als El Allouchi dus die schrijf ik nog niet af. Vind El Allouchi zeker voor in de breedte van de selectie voldoen.

Birighitti schrijf ik ook nog niet af. Heeft teveel punten gekost, maar dit jaar heeft letterlijk iedere keeper punten gekost bij ons, ook Bertrams (Twente-thuis). Birighitti liet op momenten zien dat hij wel degelijk kan keepen: Feyenoord-uit, Heracles-thuis, Utrecht-thuis. Dat het al met al te weinig was zie ik ook wel, maar als het wel degelijk in iemand zit moet het er veel vaker uit kunnen komen. Het zou me niet verbazen als het bij Birighitti iets psychologisch is; faalangst of (zelfopgelegde) druk ofzo. Kijken of & hoe we dat weg kunnen nemen.

rimaris

Geplaatst: donderdag 29 maart 2018 om 7:26u

@WW

klaas bruinsma

Geplaatst: vrijdag 30 maart 2018 om 4:56u

@WW Wbt Damen kan ik nog enigszins met je mee geen als zou ik hen moeten zien spelen want vind zijn stats bij de nr.16 uit de Jupiler niet overtuigend genoeg dat die NAC naar een hoger niveau gaar slepen(wat de doelstelling is en met de MC deal ook haalbaar als Smullie nu eens een paar versterkingen haalt met dat behoorlijke budget voor beperkt aantal spelers want 6 goede spelers gratis die je minstens 1M aan salaris schelen(Angelino en Garcia zouden dat met zijn 2-en al halen).

Maar Birighitti, serieus??? Ja 3 goede wedstrijden meet daarentegen een veelvoud aan wedstrijden negatief beïnvloed. Maar veel erger die goede wedstrijden blonk hij ook alleen uit op zijn sterke punt(reflexen) en pakte hij weer geen enkele hoge bal en had het geluk dat die er niet/nauwelijks waren of zoals bij Feyenoord uit waar hij er paar keer gruwelijk naast zat ze wonderbaarlijk niet afgestraft werden(het geluk van t ontbreken van Berghuis/Jörgensen). Dat haalt je punt dat het een vertrouwenszaak zou zijn gelijk onderuit. Die gast komt nooit van zijn doellijn en die enkele keer dat hij komt laat hij alles los(met PEC uit als dieptepunt)....het echt Jelle 2.0 maar dan nog veel slechter(qua uitkomen).


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven