homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

26 maart 2018
Redelijk weekend NAC jeugd, O-19 doen goede zaken


Met drie winstpartijen en een gelijkspel is het voor NAC een redelijk weekend te noemen. Waarom slechts een `redelijk` weekend? Er werd helaas ook twee keer verloren. Dankzij de overwinningen maakt NAC in verschillende competities nog kans om te promoveren of zelf kampioen te worden. Een kort verslag van dit weekend vind je hieronder.

Onder 11
De jongste parel zijn op bezoek bij pec zwolle helaas tegen een nederlaag aangelopen. Met een eindstand van 12-7 waren de zwollenaren te sterk.

Onder 12
In het hoge noorden wist NAC tegen de leeftijdsgenoten van fc groningen wel een vuist te maken. Misschien kun je het beter een sloophamer noemen. Met een eindstand van 7-16 stapte NAC overtuigend als overwinnaar van het veld.

Onder 13
Op zondag zijn de jongens in de bus gestapt om een reis naar doetinchem te maken. Hier stond directe concurrent De Graafschap klaar voor een wedstrijd. In de vijfde minuut kreeg NAC helaas een strafschop tegen, die benut werd door de superboeren. Hierna ging de wedstrijd gelijk op maar wist NAC geen vuist te maken. De gehele wedstrijd ging gelijk op en er waren kansen aan beide kanten. Een gelijkspel zou dan ook het eerlijkste zijn geweest, dat zat er helaas niet in.
Opstelling:
Teun van Remortel, Sam Bielok (42’ Milan van den Berg), Thymen Frey, Oualid Agougil, Tymen van Ramshorst, Finn Schoester, Ilias Boumassaoudi (31’ Ezechiel Banzuzi), Omar Mekkaoui, Wouter Wermenbol, Bram Sloots, Sabri Azarkane (42’ Levi Roeland).
Doelpunten:
Quinten Inge (1-0, 5’).

Onder 15
NAC is hard op weg om tweede te worden in deze competitie. Er bestaat nog een kans dat ze eerste worden, alleen dan moeten de buurmeisjes punten gaan verspelen. Dit weekend is NAC wel drie punten dichterbij gekomen, maar dat is omdat de koploper zelf niet gespeeld heeft. Hopelijk verspelen die in de komende wedstrijd minimaal 6 punten, dan maakt NAC nog kans om kampioen te worden en hiermee te promoveren.
Opstelling:
Owen van Rosmalen, Bas Verburgt (55’ Tijn van ’t Westeinde), Jayden Mendes Delgado, Luuk Wensink, Mihailo Mijajlovic, Job van Pelt (36’ Aïmane Jaddi), Merlijn Roels (55’ Sven Mol), Thijs Reimering (57’ Achilles Joannes), Ilyas El Moussaoui, Stef de Wijs, Bram Hesselberth (47’ Ocean Polonius).
Doelpunten:
Abdessamad Bentaleb (1-0, 10’, eigen doelpunt), Thijs Reimering (2-0, 35’), Abdessamad Bentaleb (2-1, 59’) en Ilyas El Moussaoui (3-1, 66’).

Onder 17
Op bezoek in emmen heeft NAC helaas maar één puntje mee terug naar huis kunnen nemen. NAC kwam in de 39ste nog wel op voorsprong door Tommy van Butselaar. Helaas werd dit voorsprong 10 minuten later in twee minuten vergeven. Hiermee stond emmen op een 2-1 voorsprong en heeft NAC er alles aan gedaan om nog gelijk te maken. Gelukkig was Tommy van Butselaar in de 60ste minuut weer trefzeker en stond de gelijkmaker op het bord. Hierna zijn beide ploegen nog voor de zege gegaan, maar is dit helaas niet meer gelukt. Voor de ranglijst verandert dit niks NAC staat nog steeds 8e en is ver verwijderd van eventuele promotie.
Opstelling:
Assim Said (56’ Floris van Nijnanten), Björn Hardley (56’ Vieiri Kotzebue), Stijn van der Put (56’ Rick de Vos), Jim Verburgt, Sabir Agougil, Hakim Mperanyi, Daan Wensink, Boris van Schuppen (75’ Martijn Brandt), Bart Verbruggen, Tommy van Butselaar en Wessel Kerckhoffs.
Doelpunten:
Tommy van Butselaar (0-1, 39’), Ben Scholte (1-1 en 2-1, 51’ en 53’) en Tommy van Butselaar (2-2, 60’).

Onder 19
Na dit weekend zie de wereld en voor deze jongens ineens heel anders uit. Dankzij de overwinning van vorige week en dit weekend staan ze nu op een zesde plaats maken ze nog steeds kans om te promoveren. Wat wel gevaarlijk is dan de nummers 5 tot en met 7 allemaal 13 punten hebben. Hiermee kan het ook snel de verkeerde kant op gaan. NAC weet dus wat het moet doen.

Dit weekend stond de wedstrijd tegen de superboeren op het programma. Hiermee konden de broodnodige punten binnengehaald worden. De Graafschap zelf speelt een heel ongelukkig seizoen, hier heeft NAC dankbaar gebruik van gemaakt. In de 11de minuut was Sydney van Hooijdonk al trefzeker. Skender Loshi scoorde in de 35ste en de 80ste minuut waarmee de eindstand op 0-3 kwam. Aankomend weekend komen de superboeren naar Breda om hopelijk drie punten af te geven.
Opstelling:
Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt, Victor Stenzler, Jochem van den Biggelaar (82’ Noud Eggly), Marwin Reuvers (79’ Julian Broeren), Skender Loshi, Freek van Gestel, Jethro Mashart (81’ Wout Neelen), Sydney van Hooijdonk (72’ Mohamed Amissi), Jordan van der Gaag (58’ Sjaak Kuyper) en Jop van der Avert.
Doelpunten:
Sydney van Hooijdonk (0-1, 11’) en Skender Loshi (0-2 en 0-3, 35’ en 80’).


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven