homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

26 maart 2018
Woensdag Technische Forumavond; aanmelden tot morgen 20u!!!


Voor de tweede keer dit seizoen organiseert de Clubraad een Technische Forumavond. Bij de eerste keer in oktober schoven td Hans Smulders en trainer Stijn Vreven aan. Woensdag is Smullie er weer, dit maal geflankeerd door Freek Laumen (Sportwetenschapper/Performance Coach Fysiek) en Roderick van der Ham (Video-analist ofwel Performance Coach Analyse).

Hoe gaat de avond vorm gegeven worden?

Om half 8 opent Hans Smulders de avond met een inleidende presentatie. Hierop volgend geven Freek Laumen en Roderick van der Ham een inkijk in hun specifieke vakgebied en proberen zij duidelijk te maken hoe dit bijdraagt aan het sportief technische proces bij NAC.

Na dit éénrichtingsverkeer is het tijd voor de interactie met de aanwezigen in de zaal en kan de technisch meest verantwoordelijke man van NAC het vuur aan de schenen gelegd gaan worden. Hetzij met een vraag, hetzij met een opmerking of een ongevraagd advies. Doe eens gek.

Onderwerpen om over te spreken zijn er natuurlijk altijd te over in de wondere wereld die NAC heet. Te denken valt aan de grote afhankelijkheid van de huurlingen, daaraan gekoppeld de City-deal en het onlosmakelijk daaraan vast hangende lange termijnbeleid, maar ook het oefenprogramma in de voorbereiding op het nieuwe seizoen kun je aan bod laten komen, bijvoorbeeld over wanneer we weer eens 'verwend' gaan worden met een wedstrijd á la Blackburn Rovers uit, contractverlengingen van spelers en trainer bij handhaving en wat nou als dit seizoen alsnog gitzwart eindigt, liggen daar al scenario's voor klaar? Zo zijn er ongetwijfeld nog tig onderwerpen te bedenken.

Wees creatief! Maar handel ook snel, want de inschrijving voor de Forumavond eindigt morgen (dinsdag dus) om 20 uur. De locatie is hoe dan ook het Rat Verlegh Stadion, maar de exacte locatie wordt je pas mede gedeeld na je aanmelding.


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


03-okt-2017
12 oktober: technische klankbordavond met Smu...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bertus Baklip

Geplaatst: woensdag 28 maart 2018 om 10:26u

Kan zelf helaas niet aanwezig zijn, maar de prangende vraag die al maanden door mn kop spookt; Stel Garcia wordt verkocht voor 15 miljoen aan bijv. AS Roma, wat levert die 1,5jaar Garcia in Breda ons dan in harde NACen op?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven