homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

23 maart 2018
NAC jeugd massaal op reis naar het oosten


Weer een druk weekend voor de NAC jeugd dit keer. Gelukkig zijn de weerberichten goed en zal er in tegenstelling tot vorige week dit weekend wel gewoon worden gespeeld. Wat ook wel jammer is dat er maar één thuiswedstrijd is. Alleen de onder 17 speelt in Breda. De rest, op de onder 14 na, stappen allemaal de bus in richting het oosten. Er is één team wat zelfs door moet naar het noorden, wie dat zijn lees je hieronder.

Onder 11
Dit weekend mogen de jongens voor een lange reis de bus in. De weg leidt dit keer naar zwolle. Hier wordt tegen de plaatselijk pec gespeelt. De wedstrijd begint om 10:30 uur en zal gespeeld worden op Sportpark Be Quick ’28, een terrein naast het stadion van pec zwolle.

Onder 12
Ook deze jongens mogen de bus in, al is het voor een nog langer rit. De reis gaat helemaal door naar het noorden van het land. In groningen staat de fc klaar om zo rond 11:30 uur te beginnen aan de wedstrijd. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Corpus den Hoorn in grunn.

Onder 13
De strijd om de derde plaats is nog steeds in volle gang. In de race hiernaar toen komt die nu langs De Graafschap. De superboeren hijgen NAC vanaf de vijfde plaats in de nek. Met een puntverschil van maar twee punten kan er dit weekend weer veel veranderen. Hopelijk in het voordeel van NAC, die wel meer wedstrijden gespeeld hebben als de rest. Op Sportpark zuid zal de wedstrijd om 14:00 uur afgetrapt worden. Let op: Deze wedstrijd wordt op zondag gespeeld.

Onder 14
De jongens van de onder-14 hebben een vrij weekend!

Onder 15
Op Sportpark Heksenwiel wordt om 12:30 uur de eerste en enige thuiswedstrijd gespeeld dit weekend. Vanuit rotterdam komt sportclub feyenoord, de amateur tak van feyenoord, langs om een potje te voetballen. Met een tweede plaats en zes punten achter op de koploper staat NAC er goed voor, de voorsprong op de nummer drie is 8 punten. Bij de sportclub gaat het iets minder, die staan met 17 punten minder op een elfde plaats. Zaak om bij te blijven en bij falen van de koploper klaar te staan.

Onder 17
Wederom een wedstrijd in het oosten en wederom een pittige reis voor de boeg. Om 10:45 uur zal de bus vertrekken naar emmen om door een wedstrijd te spelen tegen de plaatselijk fc. Als NAC aan het einde van het seizoen wil promoveren naar de eredivisie dan zal het deze wedstrijd toch moeten winnen. Met maar liefs vijf punten achterstand staat NAC nu op een achtste plaats. Eén plaats hoger dan de gastheren die ook vijf punten hebben, alleen een wedstrijd meer hebben gespeeld. Als NAC de kleine kans levendig wil houden is winnen het enige wat telt. Om 14:45 uur gaat de bal weer in stadion De Oude Meerdijk.

Onder 19
Na het goede resultaat vorige week tegen Sparta is nu tijd dat de andere vriendjes in deze competitie naar de slachtbank gaat. Zondag wordt erom 14:30 uur afgetrapt tegen De Graafschap, een duel tussen de nummer zeven en tien. In dit geval is NAC gelukkig de nummer zeven. Als de score hoog uitvalt en we winnen, dan is het zomaar mogelijk dat we na dit weekend vijfde staan. Als dit aan het einde van het seizoen nog is zijn we gepromoveerd. Helaas zijn we pas net op de helft van het seizoen dus alle punten zijn belangrijk. Zeker tegen de tegenstanders die op papier zwakker zijn, of dit voor NAC ook geldt is afwachten. Helaas wordt deze wedstrijd gespeeld op zondag, wel mooi dat het gewoon in stadion De Vijverberg is.

Voor het totaalplaatje, alle wedstrijden in een afbeelding.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven