homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

23 maart 2018
Geen sparringspartner, wel noeste arbeid ter voorbereiding op psv


De opletter had het al in de gaten. Gisteren werd er geen interlandintermezzo-oefenwedstrijd-achter-gesloten-deuren georganiseerd. De reden hiervoor is dat de technische staf besloten heeft dat de voorbereiding op het uitduel bij psv meer gebaat is bij hard en vol trainen.

De enige afwezige vanwege interlandverplichtingen deze week was Karol Mets. De verdediger speelt morgen met Estland een vriendschappelijk duel in en tegen Armenië. Even verderop in Georgië speelt de nu nog 45-voudig international 3 dagen later nog een vriendschappelijk wedstrijd.

Verder telt de ziekenboeg momenteel 4 zielen, waarvan er 3 tot serieuze probleemgevallen gerekend kunnen worden. Alleen Giovanni Korte, die herstellende is van een liesblessure, zou volgende week zaterdag als het mee zit mee kunnen naar eindhoven.
Thomas Agyepong is weer eens teruggeworpen met een hamstringblessure en blijft nog zeker een paar weken aan de kant. Aangezien zijn hamstrings op blijven spelen is het nog maar de vraag of we Thomas nog veel of überhaupt in actie zullen zien.
Chiró N'Toko kwam voor het laatst in actie voor NAC tijdens de broekboller in venlo (0-4) bijna een jaar geleden. De laatste weken werkte hij langzaam toe naar volledige fitheid, maar dat lijkt er maar niet in te zitten voor de onfortuinlijke Belgische Kongolees. N'Toko heeft last van zijn onderrug en ontbrak vorige week ook al bij de wedstrijd van de reserves om die reden. Zijn contract loopt deze zomer af en het ziet er dan ook naar uit dat de periode N'Toko bij NAC strandt op 10 duels in de eerste divisie.
De kans dat we Olivier Rommens ooit nog in een NACshirt aan het werk gaan zien is ook al erg klein. Ook zijn contract loopt deze zomer af en hij is nog altijd aan het revalideren van zijn kruisbandblessure.

Stijn Vreven, die zelf tegen psv de laatste van zijn 3 duels schorsing uit moet zitten, heeft verder de beschikking over de volledige spelersgroep. Zij werden deze week en worden volgende week maximaal gedrild om voor een stunt bij de koploper te zorgen.

Een wedstrijd waar je nog altijd bij kan zijn. Weliswaar is de autocombi al geruime tijd uitverkocht, maar in de bussen van NAC en die van de SV is nog altijd plaats. Kaarten voor de NACbus bestel je hier, wil je met de SV mee dan kan hier een plekske gereserveerd worden.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Karol Mets
Giovanni Korte
Thomas Agyepong
Chiró N'Toko
Olivier Rommens

31-mrt-2018 PSV-NAC (5-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Moppernac

Geplaatst: vrijdag 23 maart 2018 om 20:33u

Sparta krijgt nog 3bonuspunten dit seizoen.
Uit bij Vitesse zal er wel gewonnen worden.
Henk Fraser word de nieuwe trainer voor volgend seizoen bij Sparta
dus zal hij wel niet zijn sterkste selectie weg zetten op 14april Vitesse-Sparta.
Word dus ook al competitie vervalsing.
Maar dan is het zo dat Henk Fraser wel Sparta zal helpen om niet te degraderen en alles op alles zet om van zowel NAC proberen te winnen maar ook van Willem3, Roda jc en van Twente.
Dus is dat ook weer gunstig dat Roda, Twente en Willem 3 verliezen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven