homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 maart 2018
Babos gaat naar de bosjesmannen


De jeugdopleiding zit momenteel zonder keeperstrainer. Gabor Babos heeft van nec een aanbieding gekregen om daar de zieke Wilfried Brookhuis te vervangen. Of dat dit betekent dat Babos weer terugkeert als Brookhuis hersteld is, is nog wat onduidelijk. Het is vanzelfsprekend ook onbekend wanneer Brookhuis, die herstellende is van een kleine hersenbloeding, weer actief zal zijn.

Technisch directeur van nec is blij met zijn komst. ‘Gabor heeft in het verleden al acht jaar bij N.E.C. onder Wilfried gewerkt en past dus perfect in dit plaatje. Daarnaast beschikt hij over alle benodigde papieren en kent hij de club van binnen en buiten, waardoor we ervan overtuigd zijn dat hij er direct zal staan in deze belangrijke fase. We zijn blij dat Gabor tijdelijk in wil stappen en wensen hem succes bij de club.’

NAC is hiermee wel een trainer kwijt die op de goede weg was. Samen met de andere trainers heeft hij veel goed werk geleverd. Zo ging vorig jaar de keeper van de onder 14 naar psv en heeft Tein Troost al diverse wedstrijden voor Oranje gespeeld. Ook de keeper van de onder 19 boekt goede vooruitgang. Hier zie je steeds meer dat het niet alleen talent is, maar ook een goede opleiding van een ervaren keeper.

NAC zal hem dan ook gaan missen, maar wilde hem niet tegenhouden deze kans aan te grijpen. Manager jeugdopleiding Tim Gilissen zegt hierover het volgende: ‘Deze kans sluit aan bij zijn ambities en wilden wij hem daarom niet ontnemen. Wij gaan op onze beurt gelijk aan de slag om zo snel mogelijk invulling te geven aan deze vacature.’ Tot die tijd zal NAC de invulling intern oplossen.

Het lijkt erop dat het wat Gabor betreft gaat om een tijdelijke vervanging. ‘N.E.C. heeft mij benaderd om Wilfried Brookhuis de komende tijd te vervangen en uiteindelijk heb ik besloten om hier gehoor aan te geven. Het biedt mij de gelegenheid om ervaring op te doen als keeperstrainer binnen het betaald voetbal.’ Het zou mooi zijn als hij deze ervaring en zijn ervaring als keeper over een paar maanden weer gewoon aan de spelers van NAC kan meegeven.

Tot die tijd wensen we hem veel succes en hopen we elkaar weer te zien bij een ‘Avondje NAC’ op zaterdag zo rond een uurtje om half acht.


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Gábor Babos


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven