homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 maart 2018
Uitslag(en) NAC jeugd, belangrijk resultaat O-19


Het was weer zo’n weekend. Zo goed als alle teams zouden in actie komen. Helaas kwam daar Koning Winter weer even langs. Al vroeg in de ochtend kwamen de eerste berichten binnen dat er wedstrijden werden afgelast. Gelukkig voor de Ratdaxie bleef de wedstrijd van de onder 19 wel op het schema staan. Na contact te hebben gehad met zowel NAC als Sparta wisten we het zeker. Het reisje naar Spangen ging door.

Om 14:30 uur was het dan zover, de wedstrijd tegen Sparta was begonnen.


In de eerste helft had NAC een aantal kansen, maar als we eerlijk zijn was Sparta gewoon beter. De Spartanen hadden veelvuldig de bal en kregen goede kansen. NAC werd steeds verder achteruit gedrukt en wist hier niet altijd even goed onderuit te voetballen.

Aan het begin van de tweede helft waren er twee wissels aan de kant van Sparta. NAC kwam ongewijzigd de kleedkamer uit. Misschien was dat de redding van NAC. Gedurende de tweede helft kwam NAC steeds beter in de wedstrijd en werd zelf brutaal. Steeds vaker was NAC op de helft van Sparta te vinden, dwong hierbij zelfs wat kansje af. Het grote verschil van de eerste helft was helemaal weg.

Na de wissels van Sjaak Kuyper en Julian Broeren, die erin kwamen voor Jordan van der Gaag en Freek van Gestel, was het overwicht van de wedstrijd zelfs aan de kant van NAC. Dit resulteerde in een mooie kopbal van Sydney van Hooijdonk die hiermee de 0-1 op het scorebord zetten. Een scorebord wat later nog wat discussie opleverde.

Welke tijd de scheidsrechter aangehouden heeft is niet bekend maar niet die van de stadionklok. De 90 minuten waren al lang verstreken en de tijd bleef maar doorlopen. Hiermee wordt het met de minuut spannender om de overwinning over de streep te trekken. Na een voor het gevoel tien minuten duren de blessuretijd was het dan toch zover. NAC heeft, wat zelf op de zevende plaats stond, de koploper verslagen. Hier gingen wij op voorhand niet van uit. Met een puntje waren we al blij geweest.

Helaas heeft dit op de ranglijst geen effect gehad. De concurrenten hebben ook gewonnen. Voordeel is wel dat de aansluiting er nog wel is. Het gat naar de nummer zes is nu drie punten maar naar de nummer vier maar zes. We zijn nu precies op de helft van de competitie dus alles is nog mogelijk. Zeker gezien het feit dat aan het begin van het seizoen er veel wedstrijd heel lullig werden verloren. Dus op naar komend weekend, waar de uitwedstrijd tegen de Graafschap op de planning staat.

Opstelling:
Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt, Victor Stenzler, Jochem van den Biggelaar, Marwin Reuvers, Skender Loshi, Freek van Gestel (80’ Julian Broeren), Jethro Mashart, Sydney van Hooijdonk, Jordan van der Gaag (70’ Sjaak Kuyper) en Job van der Avert.
Doelpunten:
Sydney van Hooijdonk (0-1, 72’).


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven