homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 maart 2018
Geweldig weekend voor jeugd, O-19 enige smetje


Het was weer een geweldig weekend voor de jeugd. De jongste twee teams wonnen van onze oosterburen, de middenbouw was ook foutloos. Alleen het vlaggenschip van de jeugd heeft het laten afweten. Een verslag van het weekend vind je hieronder.

Onder 11
Ondanks dat het volgens de knvb niet om winnen of verliezen gaat in deze leeftijdscategorie, stond er dit weekend toch echt iets op het spel. De eer. Dat hebben de jongens zeker gedaan, misschien kun je wel zeggen dat ze willem ie ie vernederd hebben. Aan het einde van de wedstrijd stond er een score van 8-4 op het bord. Dat is toch niet misselijk.

Onder 12
Ook deze jongens hadden een wedstrijd tegen willem ie ie. Daar werden zelfs de dubbele cijfers gehaald. Met maar liefst 14-8 waren onze jongens te sterk. Dat zijn toch mooie uitslagen om te lezen.

Onder 13
In de uitwedstrijd tegen nec / fc oss hebben de jongens goede zaken gedaan. Met de winst op de huidige nummer negen hebben ze inmiddels een gat van 9 punten in plaats van drie. Helaas staat NAC zelf nog wel op de zesde plaats met twee wedstrijden meer gespeeld. Er is dus nog een kans dat NAC verder gaat zakken. Al is het gat met de degradatieplaats inmiddels al weer 13 punten. Dit zal dus naar alle waarschijnlijkheid niet meer gebeuren. Vasthouden nu.
Opstelling:
Cristiano Vergouwen, Sam Bielok, Oualid Agougil, Omar Mekkaoui, Thymen Frey, Finn Schoester, Bram Sloots, Ilias Boumassaoudi, Wouter Wermenbol (60’ Jelmar Broekmans), Tobias Ernst (49’ Ezechiel Banzuzi), Sabri Azarkane (57’ Quinten Gerritsen).
Doelpunten:
Tobias Ernst (39’, 0-1)

Onder 14
Ook voor deze jongens was het een goed weekend. Al in de eerste helft werd de Bredase productie verzorgd. Na 14 minuten lag de eerste bal in het net. Nog net voor rust kwam hier een tweede bij. Ongeveer 10 minuten na rust werd het nog wel spannend omdat excelsior de 2-1 maakt. Hierna is NAC niet meer in de problemen gekomen en hebben ze weer drie belangrijke punten binnen. NAC staat nu op een tweede plaats, op vijf punten van fc twente. Zolang die ook punten blijven pakken, zal er weinig veranderen. Al komen er voor twente nu een aantal lastige wedstrijden aan.
Opstelling:
Wessel van de Sanden, Sohayd el Battah, Mees Weeland, Bas Rockx, Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel, Lars Mol (60’ Rida Elkihel), Kymani Nedd (36’ Xaverencio Mettendaf), Seth Bergevoet (46’ Pieter Joost van der Plas), Rahime Djadjiri en Dano Lourens (46’ Mees de Blok).
Doelpunten:
Kymani Nedd (1-0, 14’), Lars Mol (2-0, 34’) en Clayti-Jaeden Gaari (2-1, 45’).

Onder 15
Puur ranglijst journalistiek zou dit een makkelijke wedstrijd moeten zijn. Dat werd het echter niet. Al in de 14de minuut stond NAC met 2 doelpunten achter tegen Spijkenisse. Ze staan dan ook niet voor niks op de zesde plaats. Gelukkig wist NAC dit binnen 8 minuten recht te trekken tot een 2-2 ruststand. Na diverse wissels in de rust ging NAC beter spelen en kon het beter onder de druk uit voetballen. Dit resulteerde in een goede aanval in de 54ste minuut waar een doelpunt uit volgde. Door deze overwinning staan de jongens fier op de tweede plaats met 8 punten voorsprong op de nummer drie. De strijd is nu volledig gericht op de nummer één, willem ie ie. Die staan zes punten voor, zelf blijven presteren en hopen op een misstap dus.
Opstelling:
Binck Raymakers, Bas Verburgt, Luc Marijnissen, Thijs Reimering, Mihailo Mijajlovic, Achilles Joannes, Tika de Jonge, Stef de Wijs, Ilyas el Moussaoui, Awale Ismali Mahamed en Bram Hesselberth.
Doelpunten:
Omer Karacagun 1-0 en 2-0, 9’ en 14’), Ilyas el Moussaoui (2-1, 17’), Bram Hesselberth (2-2, 24’) en Tika de Jonge (2-3, 54’).

Onder 19
NAC heeft nog nooit zo dicht bij de promotie naar de eredivisie gestaan als dit jaar. Alleen elke keer als het eraan zit te komen, loopt het stroef in het team. Ook dit weekend. Bij winst op groningen werden er goed zaken gedaan voor de ranglijst. Je raad het al, helaas verliep de wedstrijd niet helemaal zoals gehoopt. Alles wat de jongens de laatste weken hebben laten zien was deze keer helemaal weg. Aan het begin van de wedstrijd leek er niks aan de hand. Al in de 12de minuut komt NAC op voorsprong door een eigen doelpunt. Ondanks de voorsprong bleef NAC het moeilijk houden. Dat moet dan ook wel gezegd worden, groningen heeft een hele goede ploeg die al een hele tijd bij elkaar is. Dit betaalde zich in de 40ste minuut uit in de gelijkmaker. Met 1-1 de rust in, bij zware wedstrijd is nog niet eens zo verkeerd. Alleen zou er in de tweede helft een slechtere volgen dan de eerste. Ondanks dat wist NAC groningen nog wel aardig van de goal af te houden. Tot er in de 72ste minuut toch een goal viel voor groningen. Hierna werd de bekende bus geparkeerd. NAC bleek niet meer in staat om door dat blok heen te breken.
Opstelling:
Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt (82' Mohamed Amissi), Victor Stenzler, Jochem van den Biggelaar, Marwin Reuvers, Skender Loshi (67' Sjaak Kuyper), Freek van Gestel, Jethro Mashart, Sydney van Hooijdonk, Jordan van der Gaag en Jop van der Avert.
Doelpunten:
Stefanita-Antonio Manolache (1-0 eigen doelpunt, 12'), Deonell Jamie (1-1, 40') en Mees Gootjes (1-2, 72').


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven