homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 maart 2018
Bonuspunten in Den haag


Het loopt als een trein


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


10-mrt-2018 ADO-NAC (0-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 10 maart 2018 om 22:25u

Ik noem dit geen bonuspunten want je moet eens een wedstrijd uit zien te winnen en ADO Den haag is daar een gelijkwaardige tegenstander voor en de punten waren ( gezien de eerste helft) terecht.
Het is geen Feijnoord waar je wel bonuspunten tegen pakt
Eerste helft was trouwens best goed maar 2de helft een groot drama.
Wel weer 2 goude wissels gedaan met Korte en Vloet.
Ze hebben geen bal geraakt en die ene van Korte had er wel ingezogen.
Maar goed weer 3 punten erbij schrijven.

jaap

Geplaatst: zondag 11 maart 2018 om 1:28u

De man kan zijn naam maar waar maken "maar goed we schrijven drie punten bij"..... Ik geniet van deze avonden, heel triest als je het dan nog steeds beter weet.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 11 maart 2018 om 9:23u

Uit bij ADO , thuis tegen de nerds , ik zeg 6 bonuspuntjes !
Ik neem voortaan elke wedstrijd m’n AH bonuskaart mee , ‘t helpt !

rats

Geplaatst: zondag 11 maart 2018 om 9:38u

Een paar feitjes:

1 WIJ WILLEN MAKKELIE is een terechte uitspraak!
2 3 heerlijke punten gepakt bij ado
3 super spits sadiq, zorgt er persoonlijk voor dat we geen play offs hoeven te spelen.
3 Drama danwel degradatie voetbal van de bovenste plank door Nac maar zie punt 2.

rade

Geplaatst: zondag 11 maart 2018 om 9:56u

Die aanname en pass buitenkantje voet van García in de eerste helft.... Dat zie ik Immers nog niet doen...

Wat n lekkere flow zitten we in...Alles valt de goede kant op..Drie punten tegen Roda en we mogen opgelucht adem halen

WW

Geplaatst: zondag 11 maart 2018 om 11:56u

3 punten!
Op voorhand was ik tevreden geweest met 1 punt: kunstgras, en ADO draait gewoon goed. Dat het dan 3 worden is perfect!

Dat NAC (alleen maar) degradatievoetbal speelt ben ik het mee oneens. Het zat wel enorm mee gister: als ADO die 1e kans maakt, denk ik dat je met 0 punten was vertrokken uit Den Haag. Maar na een wat angstige 1e 10 minuten komt NAC gewoon steeds beter in de wedstrijd. De 0-1 vond ik op dat moment wel logisch (immers net daarvoor al een fijne kopbal, goed gered door ADO). De 0-2 was het gevolg van een scherpe counter zoals NAC er meerdere had.

2e helft liet je je teveel naar achteren drukken. Ik kon aan het veldspel niet zien dat ADO maar met 10 stond en dat is kwalijk. Bertrams maakte een grote inschattingsfout door een voorzet achter te willen laten lopen waaruit Gorter bijna 1-2 maakt. Birighitti heeft de pech dat zulke fouten afgestraft worden, Bertrams had gisteren alle geluk van de wereld. Speelde verder wel naar behoren, maar laat dat een leermomentje zijn.
En ondanks het veldoverwicht van ADO kreeg je op de counter ook in de 2e helft kansen de wedstrijd eerder in het slot te gooien maar dat laten we na door slordigheid in de eindpass of afwerking. Sadiq wordt terecht geprezen, tegelijkertijd moet je constateren dat hij de 0-3 op de schoenen had alleen voor de keeper maar het dan niet afmaakt.

Dus

zeer content met:
- de 3 punten;
- de manier waarop we ons kranig weerden;
- team als geheel stond goed;
- re-de-lijk goeie scherpte in de counter (maar kan nog beter);
- de 0 gehouden.

Verbeterpunten:
- afwerken: kansen & eindpass. Dat is ontegenzeglijk al veel verbeterd tov een maand of 2 geleden, maar daar valt nog genoeg winst te halen;
- domme overtredingen: Mari bijv. aan de zijkant in duel met Hooi in de 2e helft... waaróm loop je daar tegen geel aan??
- keeper mag nog iets scherper: je moet niet DENKEN dat je een bal rustig achter kan laten gaan, dat moet je ZEKER WETEN en dat is niks moeilijker dan goed je omgeving in de gaten houden.

Gisteren een mooie stap gezet richting lijfsbehoud. We zullen echter nog wat punten moeten sprokkelen om ons zonder playoffs te handhaven. PSV-uit eind deze maand wordt lastig, maar volgende week is Roda de tegenstander. Nu we ons prima geweerd hebben tegen zowel Feyenoord als ADO, vind ik dat we gewoon 3 punten moeten eisen volgende week tegen Roda. Als wij even geconcentreerd zijn als tegen Feyenoord en ADO en minstens dezelfde arbeid in de wedstrijd leggen, dan moet het voetballend vermogen van o.a. Angelino, Garcia en Sadiq de doorslag geven om de 3 punten in Breda te houden. Laten we Roda echter niet onderschatten: we staan nog steeds niet op een positie op de ranglijst dat wij kunnen zeggen "dat doen we wel even" - Roda blijft ook niet eeuwig kansen voor open doel missen zoals gisteren tegen Sparta. Maar ik ben ervan overtuigd dat wij met de juiste instelling de punten in Breda gaan houden.

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 11 maart 2018 om 14:45u

WW > Als de Stillempjes met 5-0 van de Lampjes kunnen winnen...
Enfin, ik reken maar op 0 punten in Eendhoven.

Het interessante aan ons programma is dat we de van de laatste 7 wedstrijden er vier (!) spelen tegen clubs die ONDER ons staan!
Thuis tegen Recht Op Degradatie Af (wat waren die weer slecht tegen Sparta) en de Stillempjes en uit tegen Sparta en Twente. In principe kunnen we die alle vier winnen. De uitwedstrijd tegen Twente is misschien niet meer van belang (voor ons), omdat we dan al veilig zouden moeten zijn. We hebben het in elk geval allemaal in eigen hand, dat geldt niet voor Sparta, Roda en Twente (ik heb ook een hekel aan GertJan Verbeek).

Wat betreft de wedstrijd van gisteren: stiekem rekende ik op 3 punten, omdat Adoow in de heenwedstrijd wel erg geniepig met de punten naar huis ging. Doelpunt van Beugelsdijk, die in die wedstrijd een rode kaart had moeten hebben.

De rode kaart gisteren is in mijn ogen onterecht. Maar het was wel een overtreding en dus strafschop. Maar goed, laat het een correctie zijn op die rode kaart van Beugelsdijk.

Moppernac

Geplaatst: zondag 11 maart 2018 om 17:26u

Hugh hefter@

Ik hoop dat je gelijk hebt dat we tegen Roda, Willem 3 , Sparta en Twente alle vier kunnen winnen maar de eerste competitie helft hebben we ook maar 2 puntjes gepakt tegen hun.
Het zou wel een geweldige en fantastische prestatie zijn als NAC zich rechtstreeks handhaaft in het eerste jaar na de promotie.
Klasse als dat gebeurt en ze hebben al een goede stap daar naar toe gezet.
Nog 2x winnen en je bent er, moet lukken maar pas op niemand onderschatten.

rats

Geplaatst: zondag 11 maart 2018 om 23:12u

Ww

Je positivisme siert je en je hebt ook in veel zaken gelijk maar het vinden van elkaar,overspelen en voetbalslimheid was niet veel beter dan een 4e klasser 2e helft en ook dar mag genoemd worden. Dat hooi een balletje tussen 4 van ons mag aannemen en elke keer mocht voorzetten naar hun enigste goede speler terwijl hij bij ons nog geeneens de veters mocht strikkend is kenmerkend.

Op naar de volgende 3 punten tegen degradatie kandidaad 1!

Ratrace

Geplaatst: maandag 12 maart 2018 om 7:27u

Eerste helft gewoon klasse gespeeld en duidelijk de overhand, waardoor de voorsprong niet meer dan terecht was. Ook een zeer goed keepende Bertrams (ook in de 2e helft trouwens) met wellicht een enkel foutje, heeft Nac fantastisch in de wedstrijd gehouden.

Echter wat de tweede helft betreft: ik heb niets tegen het zakelijk uitspelen van de wedstrijd zoals we dat wel vaker doen (zie de nerds) maar de manier waarop is schandalig. Door die bal achterin veel te lang aan de voet te houden, slechte passes te geven en verlies van inzicht, dreig je het alsnog uit handen te geven. Als je dan zakelijk uitspeelt, doe dat dan op het middenveld maar niet in de laatste lijn. Het 10-11 verschil was zeker niet te zien (eerder andersom) en waren ze de wedstrijd gewoon als in de eerste helft blijven spelen, dan was het gevaar in de tweede helft beduidend minder geweest. Dit moet echt anders want de kansen voor Ado waren er genoeg. Eentje erin en het was nog een heel lastige wedstrijd geworden.

Afijn, uiteraard wel enorm blij met de 3 punten weer, maar werk aan de winkel wat betreft het uitspelen van wedstrijden. Of anders gewoon de wedstrijd erin houden net als in de eerste helft.

WW

Geplaatst: maandag 12 maart 2018 om 10:30u

@rats

2e helft liet je je door 10 man van ADO teveel de kaas van het brood eten en dat geeft te denken.

Waar ik voor zondag a.s. nog het meest bang voor ben na 2 overwinningen is dat er een sfeertje ontstaat van `dat doen we wel even`. Dat zou echter even ongepast (we staan ondanks 2 zeges niet voor niks im het rechterrijtje) als gevaarlijk (onderschatting; maar Roda blijft natuurlijk niet eeuwig kansen zoals die van Rosheuvel missen!) zijn.

Als wij niet minimaal 100% zijn, kan ook Roda ons verslaan. Daar moeten we voor waken.
Maar ik vind tegelijkertijd dat we na de laatste 2 overwinningen de lat hoger moeten gaan leggen qua ambitie: de nummer laatst moet in ons stadion gewoon met 0 punten naar huis gestuurd worden. Voor een puntje doen we het niet. Niks meer, niks minder.

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 12 maart 2018 om 13:17u

Blijven opletten AUB en bij de les blijven spelers! NAC wint namelijk bijna alleen wedstrijden waar werkelijk alles meezit, en bij de tegenstander alles tegenzit (Heracles, Feijenoord, ADO etc). Sadiq maakt voor mij echt het verschil met zijn dreiging en acties. En laat Stijn de rest van het seizoen maar op de tribune zitten :-)

Tuur

Geplaatst: maandag 12 maart 2018 om 20:12u

De speler heet Umar. Sadiq Umar.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven