homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 maart 2018
Programma NAC jeugd: spannende wedstrijd O-19


Dit weekend zijn er zes wedstrijden, waarvan vier thuis. Het maakt ons niet uit welke, maar ga eens een keer bij de jeugd kijken. Dan kun je zelf zien wat eraan komt en het wordt nog gewaardeerd ook.

Onder 11 en 12
Deze week mogen beide teams een burenruzie gaan uitvechten. Op Sportpark Paradijs komen de buurmeisjes uit het oosten op bezoek. Voor de O-11 staat de wedstrijd gepland om 11:15 uur. De O-12 gaat om 13:00 uur de strijd aan.

Onder 13
Eigenlijk stond deze wedstrijd gepland voor vorige week, maar vanwege de vorst werd deze afgelast. Daarom gaan de jongens dit weekend nog een keer proberen de leeftijdsgenoten van nec / fc oss te verslaan. Als we naar de stand kijken, dan is dit een belangrijke wedstrijd. De afstand tussen de twee ploegen is zes punten in het voordeel van NAC. Graag willen we deze zo houden, of nog beter, uitbreiden. Mocht je deze vroege wedstrijd willen bijwonen, dan dien je om 10:00 uur op Sportpark de Goffert te zijn.

Onder 14
Vorige week werd helaas de oefenwestrijd tegen vv bavel afgelast. Daardoor moeten de jongens zonder wedstrijd gespeeld te hebben het opnemen tegen de nummer 6 van de competitie, excelsior. Zelf staat NAC op een vierde plaats met twee punten meer. Als NAC wint er de ploegen erboven niet kan NAC zelfs stijgen naar de tweede plaats. Laten we eerst zelf maar winnen dan zie we de rest daarna wel.

Onder 15
De komende tegenstander is niet een veelzeggende naam. De plaats op de ranglijst doet dat wel, met een zevende plaats staat Spijkenisse boven meerdere BVO's. Dat NAC hier dus rekening mee moet houden is zeker. Je wint tenslotte niet voor niks vijf keer en speelt datzelfde aantal keren gelijk. In die wedstrijden werden er dus 20 punten binnengehaald, NAC heeft er 'slechts' tien meer. Al staan ze hiermee wel op de tweede plaats. Winst is dus geboden een eerste plaats mogelijk te houden. Op Sportpark Jaap Riedijk wordt erom 10:45 uur afgetrapt.

Onder 19
Voor deze jongens staat er een hele belangrijke wedstrijd op het programma. Zaterdag komt fc groningen langs op Sportpark Heksenwiel. Deze ploeg staat met hetzelfde aantal punten op een zevende plaats. NAC staat één plaatsje hoger daar een beter doelsaldo. Als NAC aan het einde van het seizoen op een zesde plaats staat speelt het volgend jaar eredivisie. Het s dus zaak om te winnen en de positie steviger in handen te pakken. Misschien kunnen we zelf een plaatsje stijgen. Hoe dit gaat aflopen kunnen we allemaal zien om 12:30 uur als er wordt afgetrapt.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven