homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

4 maart 2018
Zakelijke zege op feyenoord


Doen we ff....


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Relaties


03-mrt-2018 NAC-FEY (2-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Moppernac

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 0:20u

Mooie overwinning niet verwacht.
NAC is de eerste club in de geschiedenis die als promovender de volle 6punten pakt tegen regerent landskampioen .
Alleen Vreven blijft een rare idioot maar zie hem toch liever dan Penders die heel de wedstrijd helemaal niet coach en als een zoutzak net als Dijkhuizen blijft zitten of staan.
We gaan een klein beetje de veilige kant op.
Nu proberen door te zetten door 3 op een rij te winnen tegen Den haag en Roda en dan ben je echt veilig.

Scheids

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 1:36u

Dit zijn gouden bonuspunten waar niet iedereen rekening mee heeft gehouden. Roda en de stillems hebben hun pot reeds verloren en wat mij betreft wordt fc List & Bedrog morgen ook door Groningen aan de zegekar gerijgd. 14e staan betekend vaak onrust , maar zolang clubs onder jou de potten blijven verliezen en je zelf per weer 1 of drie punten pakt wordt er meer rust gecreëerd. Persoonlijk hoop ik dat Sparta zich terug knokt en dat fc fraude een direct knieval maakt , daar waar het vorig seizen al had moeten staan. En Vreven? Tja......als ie NAC gillend geschorst in de ere houd, dan juich ik hem net zo hard toe. Maar wát een malloot is dát zeg 😂😂

rade

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 9:09u

Drie hele vette bonuspunten. Prima verdedigd. Mets man of the match. Sporkslede en Verschueren revancheerden zich voor mindere wedstrijden laatste tijd. En Betrams straalde veel vertrouwen uit.

Vreven moet in een inrichting. Compleet gestoord. Moet je als club afstand van nemen. Niet in beroep tegen drie wedstrijden schorsing die hij gaat krijgen. En op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen.

Daarnaast toch wel met dubbel gevoel naar ons NAC zitten kijken. Zeven huurlingen....Fernandes, Mari en Agyepong voegen niets toe. Dertien in dozijn voetballers waar de eredivisie van overloopt. Als je wint heb je vrienden, maar dit is toch geen technisch beleid? Wanneer gaan we bouwen aan een stabiele middenmoter ome Hans...??

FES

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 10:59u

Hulde voor Vreven! Een standbeeld wegens de promotie en de dubbele overwinning op Feyenoord.

rienloo

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 13:00u

Knappe 3 punten. Wel snel afscheid van Vreven. Geen uithangbord voor Nac. Misschien Van der Gaag als trainer.

Haze

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 13:48u

Bizar! Fucking bizar. En dan niet de overwinning, maar dat gezeik op Vreven. Wat mij betreft meteen verlengen. Hup Stijn!

petros

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 14:05u

Stelletje zeikerds hier weer over Vreven...jullie wilde toch passie...die vonk van hem slaat over op de spelers..hulde aan Stijn...hij heeft ons toch mooi tot hier gebracht....altijd dat oude wijven geleuter hier....kun je het beter ?

WW

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 14:38u

Wat me het meest deugd deed is hoe kranig NAC zich verweerde in de 2e helft. Dat wil ik eigenlijk elke week tegen elke tegenstander zien!

Geen onvoldoendes gezien gister, maar ik noem toch effe Sadiq. Klasbak!

En Vreven, ach, ik vind veel eerder Nijhuis nogal pedant op zijn strepen staan na de terechte klachten van onze trainer (want dat was gewoon een overtreding en dus een penalty). De tenen bij de scheidsrechter zijn blijkbaar lang en het ego groot. Ik weet niet of Vreven gescholden heeft (hoop & denk het niet), maar om voor dat beetje body language van onze trainer hem naar de tribune te sturen: zeer overdreven.

Mieshoop

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 14:43u

Prima zege, onverwachts ook.

Karol Mets heeft het wegroeien van de bal gisteren als een kunst verheven. Waar in de eerste helft nogal eens de voetballende oplossing gezocht werd, roste hij de bal gewoon tien keer de zijlijn over. Meer dan terecht applaus voor deze `rots in de branding`

WW

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 19:00u

Toch mogen we niet te lang blijven hangen in deze overwinning.
Het gaatje is er, is na dit weekend gegroeid met de meeste ploegen onder ons, maar om echt lucht te scheppen zouden we eigenlijk in Den Haag moeten winnen.

Ik zag ergens in een interview Sadiq zeggen dat hij hoopt/wil dat we volgende week in Den Haag aan de bal meer laten zien wat we kunnen. I beg to differ. De vorige keer lieten we ons na de winst in de Kuip ook foppen door ADO hoewel we alleraardigst speelden. Ik hoef geen galavoorstelling van ons voetballend vermogen, ik wil 3 punten.
Als ik moet kiezen tussen met de rug tegen de muur ballen wegrossen maar wel 3 punten (een beetje zoals de 2e helft gisteren) of de complimenten krijgen voor ons spel maar 0 punten, dan weet ik het wel.

Piene

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 22:46u

Stijn de man die we nodig hebben!!! Alle steun voor STOJN V !!!!! Mag van mij standbeeld voor komen !

Piene

Geplaatst: zondag 4 maart 2018 om 22:46u

Stijn de man die we nodig hebben!!! Alle steun voor STOJN V !!!!! Mag van mij standbeeld voor komen !

sjorro

Geplaatst: maandag 5 maart 2018 om 9:09u

Kappen dat gezeik over Vreven aub. Ja, het is een idioot en ja, hij heeft ons promotie en 2x winst op fnerd gebracht.
We staan momenteel op de 14e plek, en moeten nog ergens 10 punten vandaan gaan halen om er in te blijven.
Winnen thuis van roda en willem ie ie, en we moeten nog 4 punten sprokkelen in de overige wedstrijden.
Als dat lukt heeft Vreven, ondanks al zijn idioterie, zijn doel gehaald, en een memorabel seizoen aan ons gegeven.

Peter13

Geplaatst: maandag 5 maart 2018 om 10:07u

Prachtige overwinning toch? Wel bizar om te zien dat al kort daarna op BSR lijstjes circuleren met mogelijke vervangers van Vreven. Pardon?...

Natuurlijk moet Stijn zijn emoties meer onder controle krijgen, maar toen Dijkhuizen trainer van NAC was, klonk weer het verwijt dat hij erbij zat als een doodgraver. Iets daar tussenin zou het beste zijn, maar als ik moet kiezen tussen een opgewonden standje en een doodgraver, dan kies ik optie één.

Nu minimaal een puntje bij ADO, dat zou echt een mooi vervolg zijn. En precies zoals WW zegt: geen bezwaar tegen een vieze, gestolen overwinning. Daarvan heeft ADO er dit seizoen ook al de nodige binnengehaald.

ctk

Geplaatst: maandag 5 maart 2018 om 16:44u

@Rade,
Ik ben het totaal niet met je eens!
Vreven is de beste trainer die NAC in jaren heeft gehad, hij heeft voor promotie gezorgd en hij zorgt er ook voor dat NAC als nummer 5 van de juup league in de ere blijft, kunnen niet veel clubs zeggen na de promotie.
En hij had volkomen gelijk, het was een overtreding en dus penalty en zoveel verkeerds riep hij niet, maar pedante Nijhuis moest op zijn strepen gaan staan!

rade

Geplaatst: maandag 5 maart 2018 om 23:02u

@ctk
Prima. Dat mag je vinden. Wat mij betreft hebben Brondeel, Dessers en García voor de promotie gezorgd, ondanks Vreven als trainer.

Drie keer weggestuurd, zes wedstrijden schorsing..Dan mis je dus een kwart van de wedstrijden waarin je als coach je vak uit zou moeten oefenen. Wat zouden we vinden van een speler met zo`n staat van dienst.

Ik zag vanavond vd Gaag op sportpark Heksenwiel. Kijk het interview met hem na NAC-Excelsior nog eens terug na twee discutabele penalty`s tegen. Daarmee dwing je respect af, ben je een voorbeeld voor je spelers en uithangbord voor je club. Zou een gouden greep zijn wanneer z`n oude baas ome Hans hem voor de groep zou zetten volgend jaar..

Moppernac

Geplaatst: dinsdag 6 maart 2018 om 18:48u

Gewoon Vreven laten staan als hij NAC in de ere divisie houd, dat heeft hij het goed gedaan.
Ik mag dat wel, een idioot voor de groep mits dat NAC in de ere blijft uiteraard


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven