homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

2 maart 2018
Excelsior populaire tegenstander bij NAC jeugd komend weekend


Alle clubs zouden dit weekend in actie komen, maar de wedstrijd van de O-12 is afgelast. Verder komen vooralsnog alle ploegen in actie, mocht dit veranderen laten we dit jullie uiteraard gewoon weten. De O-13 speelt een oefenwedstrijd, de rest speelt gewoon voor de competitie. Van die zes wedstrijden zijn er maar liefs drie in Breda, welke? Dat zie je in het volgende overzicht.

Onder 11
Dit keer mag NAC op bezoek bij excelsior. Op Sportpark Woudestein wordt er om 13:15 afgetrapt.

Onder 12
Oorspronkelijk zouden deze parels naar fc utrecht gaan, maar die hebben op voorhand de wedstrijd al afgelast. Waarschijnlijk komt dit omdat ze bij utrecht nog op echt gras spelen.

Onder 13
Voor deze jongens staat er een oefenwedstrijd op het programma. Op Sportpark de Roosberg wacht vv bavel O-14 om de degens mee te kruizen. Zo rond een uurtje of 13:00 wordt er afgetrapt.

Onder 14
Ook deze jongens mogen spelen tegen excelsior alleen doen ze dit dan thuis. Op Sportpark Paradijs wordt er om 12:30 afgetrapt. NAC staat er met een derde plaats goed voor. Tegenstander excelsior iets minder: met zes punten uit vijf wedstrijden staan ze op een zesde plaats. Normaal zou dit voor NAC geen probleem hoeven zijn.

Onder 15
Op Sportpark Heksenwiel komt er dit weekend een bekende langs. Vanuit rotterdam komt wederom excelsior om een wedstrijdje te spelen. Met een tweede plaats maakt NAC nog altijd kans om de koppositie, al staat willem ie ie inmiddels met zes punten voor. De tegenstander vinden we terug op de vierde plaats met 23 punten dat zijn er zeven minder dan dat NAC er heeft. Op Sportpark Heksenwiel wordt erom 15:00 uur afgetrapt. Hopelijk kan NAC in het spoor blijven van willem ie ie.

Onder 17
Dan zijn we nu bij het team aanbeland wat toch echt de broodnodige punten moet gaan pakken. Om promotie naar de eredivisie te halen heeft het veel meer punten nodig dan het nu heeft. Om het gat met de promotieplaatsen niet te groot te laten worden is winst op vitesse eigenlijk gewoon noodzakelijk. Niet dat je dan gelijk veilig staat, maar je blijft in ieder geval wel bij. De andere clubs laten ook nog wel een steekje vallen. Juist dan moet je erbij zijn. Op Sportpark Heksenwiel gaan we om 12:30 uur zien hoe dit gaat aflopen.

Onder 19
Deze keer mogen de jongens de bus in, en nog lang ook. Om 15:00 uur wordt er afgetrapt op sportpark Skoatterwâld. Je leest het goed. Dat is Fries, in heerenveen om precies te zijn. Met de winst van vorige week tegen pec zwolle gaan de jongens met een goed gevoel de bus in. NAC staat inmiddels met vier punten op een achtste plaats. De friezen staan met negen punten op een vijfde plaats. Met een overwinning kun je zomaar een paar plaatsen stijgen en richting de promotieplaatsen gaan.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven