homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 februari 2018
Bertrams pakt punt voor doelloos NAC


Zo fris en gretig als NAC woensdag speelde, zo moeizaam ging het vanmiddag. Op het vervelende kunstgras van excelsior kwamen de Bredanaars niet aan hun snelle combinaties toe. De scherpte ontbrak, waardoor de tweede bal telkens voor de Kralingers was.

NAC begon erg sterk met een grote kans voor Vloet. Met name Ambrose, opnieuw vanaf rechts, speelde sterk. Na het startoffensief nam Excelsior het initiatief over en kreeg de krantenclub enkele grote kansen.

Vlak na rust scoorde Excelsior de 1-0. De grensrechter van dienst oordeelde echter dat de bal over de achterlijn was en liet de goal afkeuren. De beelden zullen het nooit kunnen bevestigen en op de lange zijde zat niemand, dus laten we er dan maar vanuit gaan dat hij het dit keer juist gezien had.

Vlak voor tijd kwam de Excelsior spits nog een tegen een te staan met keeper Nigel Bertrams. De doelwachter dook met ziel en zaligheid op de bal en redde daarmee een verdiend punt. Nul-nul in een verder flets duel op woudestein. Daar hadden we meer mee moeten doen.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Charpie

Geplaatst: zondag 11 februari 2018 om 21:11u

Degelijk een punt gepakt; zat niet veel meer in vandaag. Had het idee dat een aantal spelers geen vat had op het nare plastic veldje.

GB

Geplaatst: zondag 11 februari 2018 om 21:36u

Ik begin steeds meer te vermoeden dat het geen onwil is of gebrek aan iets bij het team. Wel zit t m in de speelstijl, weet niet of ik het goed zie maar zoals ze nu spelen gebruik je gewoon niet de goede spelers voor wat je wil doen. . waar is Ntoko die kracht erbij brengt. Wat doet een Vloet nog steeds in de basis, waarom lopen de verdedigers elkaar in de weg, waar is Fernandez in de vaste 11. Het lijkt alsof we goede spelers hebben, iedereen inclusief Verven zn best doet maar speelstijl en de opstelling passen gewoon steeds slecht bij de teams waar we tegen spelen. Uiteraard Heracles uitgezonderd. Maar hoe bestaat het dat je zo`n wedstrijd dit op de mat legt tegen Excelsior, er zat geen lijn, geen ziel en geen overtuiging in, absurd.

GB

Geplaatst: zondag 11 februari 2018 om 21:38u

na zo`n wedstrijd bedoelde ik.

GB

Geplaatst: zondag 11 februari 2018 om 21:38u

na zo`n wedstrijd bedoelde ik.

GB

Geplaatst: zondag 11 februari 2018 om 21:38u

na zo`n wedstrijd bedoelde ik.

Sport-opa

Geplaatst: zondag 11 februari 2018 om 21:49u

Gb heeft gelijk wat doet die Vloet on de basis wat doet hij bij nac.
Je hebt er werkelijk niets aan. Het is net een wijf,zo bang als de dood.
Voetballend een drama hij staat maar te wijzen maar doet zelf niets. Hij had verkeersagent moeten worden. Opzouten met die gast.

WW

Geplaatst: zondag 11 februari 2018 om 23:09u

Je gaf weinig weg en creërde weinig. Saaie 0-0, al moest Bertrams vlak voor tijd nog goed handelend optreden. Qua resultaat op kunstgras tegen een ploeg die zijn zaakjes aardig voor elkaar heeft opzich niet verkeerd, al hadden we wat geluk met die afgekeurde goal. Ik had alleen wel stiekem op iets meer gehoopt na woensdag; een serietje blijft dit seizoen hardnekkig uit.

Uitslagen concurrenten vallen grotendeels ook goed, jammer alleen dat Roda ook een punt pakt.

Op naar zaterdag maar weer. AZ is een goed voetballende ploeg, zie hoe ze met 0-4 Twente opzij zetten. Puntje zou op voorhand mooi zijn.

Moppernac

Geplaatst: zondag 11 februari 2018 om 23:44u

Terechte uitslag verdiende geen winnaar, was eigenlijk het aanzien niet waard.
Toch fijn dat Verschuere geschorst was want zie toch liever Sporklede daar op rechts.
Maar Vreven zal tegen AZ wel weer beginnen met Verschuere op rechts.
En puntje zou idd mooi zijn tegen een strek Az maar thuis MOETEN het er eigenlijk gewoon 3 zijn om onderin weg te komen

ctk

Geplaatst: maandag 12 februari 2018 om 8:48u

Excelsior heeft gewoon een degelijke ploeg en een zeer goede trainer.
Angelino had constant dubbele dekking en hem lieten ze niet opkomen, dit is de eerste trainer die ziet dat als je Angelino uit zijn spel haalt NAC gelijk 50% minder is.
Helaas was Garcia ook niet in goede doen en de rest is gewoonweg te middelmatig om het verschil te kunnen maken, 0-0 is ook een terechte eindstand al was het een zuiver doelpunt van Excelsior.
Maar het mag wel een keer meezitten.
AZ wordt heel moelijk, zo niet onmogelijk om daar minimaal een punt tegen te pakken, dan moet je minimaal zo goed spelen als tegen Heracles en moet het ook meezitten.

petjoke

Geplaatst: maandag 12 februari 2018 om 11:55u

SCHIJTBAKKENVOETBAL MIJNHEER VREVEN (volgens mij heeft hij het niet begrepen maar je moet wel degelijk punten pakken en zeker tegen rechterrijtje clubs)

WW

Geplaatst: maandag 12 februari 2018 om 11:57u

@ctk

AZ is een goeie ploeg en dat wordt moeilijk, maar onmogelijk? Dat is me wat te defaitistisch, we hebben het immers ook niet over Real Madrid ofzo. Hun 0-4 tegen Twente zegt wel iets, maar ze spelen ook maar 0-0 tegen VVV. Opperste concentratie en vollem bak inzet met het publiek erachter in eigen huis zijn wel minimale vereisten.

deparel

Geplaatst: maandag 12 februari 2018 om 16:36u

Tsja. Iedereen ziet dat Vloet en Allouchi niets toevoegen. Vreven laat ze lekker staan. En weer wordt Ambrose gewisseld. Voor Korte??? Kan het nog schrijnender.

tonneke

Geplaatst: dinsdag 13 februari 2018 om 20:31u

Die wissels van Vreven word ik zo vreselijk ziek van ...... Vloet en el Allouchi er naast zetten, zijn echt niet rijp voor het 1e elftal, wat een dramaspelers. Die wissel van Ambrose voor de Korte, die kan alleen maar hardlopen, Stijn en de rest v,d, staf, jullie snappen er werkelijk geen f**k van, wat te denken dan van Sadiq, wat een dreiging gelijk. Hopelijk staat Verschueren er ook naast en Sporkslede er gewoon in. Heren van de staf, we moeten punten vergaren    


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven