homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

5 februari 2018
Wederom wisselend weekend NAC jeugd, O15 positieve uitschieter


De uitslagen van de NAC Jeugd waren net zo wisselend als het weer van afgelopen weekend. Bij de jongste ploegen regende het doelpunten, bij de O14 en O17 was het windstil en de O19 verzoop in laag water.

Onder 11
De jongste parels wisten tegen het geweld van pec zwolle geen weerstand te bieden. Met een 4-11 uitslag kun je wel stellen dat de jongens een zware dag hebben gehad. Komend weekend hebben ze vrij om voor de volgende wedstrijd een beter strijdplan te formuleren.

Onder 12
Tegen fc groningen hebben de jongens hun best gedaan om de overwinning over de streep te trekken. Helaas is dit niet gelukt, wel waren ze heel dichtbij. Met een eindstand van 10-11 om precies te zijn. Ook deze jongens zijn het komend weekend vrij en kunnen dus volop trainen.

Onder 13
Helaas zijn deze jongens niet verder gekomen dan een puntendelling. Aan het einde van de wedstrijd stond er een 2-2 eindstand op het scorebord. Om bovenin mee te kunnen blijven doen had men hier eigenlijk meer moeten halen. Zeker gezien het feit dat de Zeeuwse tegenstander jvoz bijna onderaan staat. De jongens zijn twee keer op voorsprong gekomen maar jvoz wist telkens weer op gelijke hoogte te komen. Volgende week is er nog een kans tegen de nummer laatst: quick.
Opstelling:
Christiano Vergouwen, Sam Bielok (47’ Thijmen Frey), Omar Mekkaoui, Finn Schoester (41’ Jelmar Broekmans), Bram Sloots (59’ Quinten Gerritsen), Oualid Agougil, Ilias Boumassaoudi (54’ Tobias Ernst), Ezechiel Banzuzi, Tymen van Ramshorst, Sabri Azarkane (41’ Milan van den Berg) en Wouter Wermenbol.
Doelpunten:
Ilias Boumassaoudi (1-0, 13’), Tom van den Bos (1-1, 50’), Tobias Ernst (2-1, 58’) en Tom van den Bos (2-2, 60’).

Onder 14
Traditiegetrouw heeft NAC het altijd heel moeilijk tegen pec zwolle, zo ook dit weekend. Aan het einde van de wedstrijd stond nog steeds de brilstand op het scorebord. Voor beide partijen zijn er wel kansen geweest op een doelpunt. Ondanks de uitslag stijgt NAC naar de tweede plaats en blijft het dit gehele seizoen nog steeds ongeslagen. De volgende wedstrijd is die tegen de koploper fc twente en betekent de mogelijkheid om de koppositie over te nemen. Fc twente staat nu bovenaan met twee punten meer.
Opstelling:
Binck Raymakers, Sohayb el Battah, Mees Weeland, Bas Rockx, Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel, Lars Mol, Aïmane Jaddi, Xaverencio Mettendaf (55’ Rahime Djadjiri), Seth Bergevoet en Dano Lourens.
Doelpunten:
Geen.

Onder 15
In de uitwedstrijd bij mvv hebben de jongens goede zaken gedaan. Al in de negende minuut werd de 0-1 gemaakt. Net voor rust kwam hier ook de 0-2 bij. Halverwege de tweede helft werd er opnieuw aangezet en uitgelopen naar een 0-5 eindstand. Door deze uitslag staan de jongens op een tweede plaats op vier punten achterstand met koploper willem ie ie.
Opstelling:
Owen van Rosmalen, Bas Verburgt, Sven Mol, Luuk Wensink, Bram Hesselberth (64' Job van Pelt), Achilles Joannes (60’ Tijn van ’t Westeinde), Ilyas El Moussaoui (63’ Mihailo Mijajlovic), Thijs Reimering, Ocean Polonius (60' Merlijn Roels), Awale Ismali Mahamed en Stef de Wijs (60' Tika de Jonge).
Doelpunten:
Ilyas El Moussaoui (0-1, 9’), Awale Ismali Mahamed (0-2, 27’), Ilyas El Moussaoui (0-3, 51’), Ocean Polonius (0-4, 52’) en Awale Ismali Mahamed (0-5, 59’).

Onder 17
In de strijd om de promotie naar de eredivisie kwam eredivisionist fc utrecht in Breda langs om een potje te spelen. Ondanks de vele kansen wist NAC geen vuist te maken. Ook de bezoekers hebben een aantal kansen gehad, gelukkig gingen die er niet in. Hierdoor is de beginstand ook de eindstand gebleken. Door dit gelijke spel is NAC helaas wel onder de promotiestreep gezakt. Gelukkig zijn er nog voldoende wedstrijden om dit om te draaien. De eerst volgende is de derby tegen de nummer acht, willem ie ie.
Opstelling:
Tein Troost, Assim Said, Floris van Nijnanten, Björn Hardley, Stijn van der Put (66’ Aurelio van Gool), Jim Verburgt, Sabir Agougil, Daan Wensink, Boris van Schuppen, Tommy van Butselaar en Wessel Kerckhoffs (54’ Hakim Mperanyi).
Doelpunten:
Geen

Onder 19
De belangrijkste wedstrijd van het weekend was van onder 19 bij willem ie ie. Vooraf had men goede hoop maar al in de eerste minuut was deze vervlogen. De eerste kans die de oosterburen kregen was direct raak. Gelukkig liet NAC zich hierdoor niet van de wijs brengen en ging door met het eigen spel. Sterk aan de bal en vanuit een opbouw van achteruit naar voren spelen. De tegenstander kwam maar sporadisch in het stuk voor, toch wisten ze in de 13de minuut de voorsprong te vergroten naar 2-0. In de 20ste minuut kon Freek van Gestel op aangeven van Skender Loshi de bal tegen de touwen werken. De tweede helft verschilde niet veel van de eerste, alleen leverde deze geen doelpunten meer op.

Uiteindelijk zijn de spelers met een naar gevoel teruggekeerd naar Breda. Er overheerste een gevoel dat er meer in had gezeten. Door deze nederlaag is NAC afgezakt naar een achtste plaats. Waar ze niet thuishoren, zeker niet als je in de eredivisie wil spelen. De nare smaak van dit weekend kunnen de spelers komend weekend alweer wegspoelen in de thuiswedstrijd tegen fc volendam.

Opstelling:
Jochem van den Biggelaar, Marwin Reuvers, Skender Loshi, Freek van Gestel, Jerzy Vermeeren (61’ Mohamed Amissi), Jethro Masthart, Michel van Butselaar, Sydney van Hooijdonk, Jordan van der Gaag (79’ Julian Broeren), Jules Molenschot (61’ Jerimo van den Bempt) en Jop van der Avert.
Doelpunten:
Shamar Webb (1-0, 1’), Stijn Meijer (2-0, 13’) en Freek van Gestel (2-1, 20’).


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven