homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 februari 2018
Peek vertrekt als commissaris


Tegen beter weten in had John Peek de afgelopen periode de portefeuille van technische zaken binnen de Raad van Commissarissen. Peek is groot geworden als voorzitter en heeft een neusje voor commercie, maar van voetbal heeft hij net zoveel verstand als wij.

Dat hij bij gebrek aan beter de portefeuille op zich nam is lovenswaardig, maar zette eerder al vraagtekens bij onder meer uw favoriete zeepkist. Immers, wie controleert einzelganger Hans Smulders? Wie heeft er verstand van onze corebusiness voetbal?

Aan de andere kant roept de toelichting ook vragen op. NAC.nl stelt immers dat: ’Het verschil van inzicht behelst onder meer de doelstelling van de RvC om de focus meer te verleggen naar de traditionele toezichthoudende en controlerende rol op meer afstand van de directie.. Betekent dat dat Peek van mening is dat Justin en Hans een strakke controle nodig hebben en dat de overige comissarissen het op hun beloop laten? Of is het een argument willekeurig gekozen uit het standaardmenu argumenten dat de propaganda-afdeling klaar heeft liggen voor zulke momenten?

Peek vertrekt dus per direct uit de RvC. Volgens Omroep Brabant vanwege een verschil van mening. Onze vertaling: hij heeft zichzelf eindelijk een spiegel voorgehouden en geconcludeerd dat hij er de ballen verstand van heeft. Net als wij. Had je maar nooit je portefeuille commercie laten overnemen John, daar kon je nog jaren mee vooruit. Bedankt voor je onbezoldigde inzet! Schrijf je een brief in de volgende papieren Rat?


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

RS

Geplaatst: zaterdag 3 februari 2018 om 21:19u

Een schandalig stuk van de redactie! Beneden alle peil!

Peppie&kokkie

Geplaatst: zaterdag 3 februari 2018 om 21:28u

Bullshit jullie gedachtengangen.

W

Geplaatst: zaterdag 3 februari 2018 om 21:46u

Terugnemen of onderbouwen dit!

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 3 februari 2018 om 22:58u

Beetje vreemde reacties hierboven.

De Rat stelt vast:

Dat Peek stopt

Dat Peek niet de meest logische persoon was om de portefeuille technische zaken te beheren

Dat Peek siert dat hij dit toch heeft gedaan

Dat er op voetbaltechnisch gebied erg weinig know-how in de clubtop zit waardoor er een risico is dat de TD zich teveel vrijheid toe kan eigenen

Dat de uitleg op NAC.nl kan duiden op onrust over de werking binnen de one tier board, dan wel dat de PR-afdeling een standaardriedeltje opleest

Dat Peek zich jaren onbezoldigd voor de club heeft ingezet en een bedankje daarvoor op zijn plaats is.


Wat is hier beneden alle peil aan, moet er worden teruggenomen of verder uitgediept? Wat is er onjuist? Zijn we niet iets te snel gekwetst hier? Het lijkt de maatschappij wel...

W

Geplaatst: zaterdag 3 februari 2018 om 23:16u

"hij heeft zichzelf eindelijk een spiegel voorgehouden en geconcludeerd dat hij er de ballen verstand van heeft."
Dit gaat mij te ver. Of het moeten zijn eigen woorden zijn.
Heeft niks met te snel gekwetst te zijn te maken. Heeft alles te maken met fatsoen

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zondag 4 februari 2018 om 8:30u

Wat een gezeik zeg, en vooral weer over de boodschapper, de vorm en het woordgebruik. Zoals Mieshoop zegt - er zit niks in het stuk wat niet klopt, en de stelling over de spiegel is voor rekening van de Ratdactie, zoals ze zelf ook aangeven. Dit is precies hetzelfde "respectgezeik" dat ook op andere fansites vaak de boventoon voert. Vreselijk irritant en irrelevant. Als je commentaar hebt, heb het dan eens over de inhoud. Als de toon je niet bevalt, begin dan lekker zelf een fansites. Dit geweeklaag is zó gemakkelijk.

OT: Peek, bedankt en hopelijk komt er inderdaad voetbal knowhow, want meer vrijheid op dat gebied lijkt mij een hele slechte zaak. Doek dan die hele RvC meteen op, voor de cijfertjes neem je maar een accountant.

Iemand al een lijntje naar Rutjes uitgegooid? 😊

ennaajseejer

Geplaatst: zondag 4 februari 2018 om 10:54u

De Stem schrijft: Ten grondslag aan het vertrek van Peek, die als commissaris niet schroomde om het sportieve beleid publiekelijk te bekritiseren, is een verschil van inzicht over het te voeren beleid."
Kan ik hieruit concluderen dat we nu écht onder een Stalinistisch 1-mans regime van oper-tsaar Smulders zitten met lakei Goetzee? Dan is NAC verloren vrees ik......

W

Geplaatst: zondag 4 februari 2018 om 17:57u

OT: Het gaat me juist om de inhoud. Is geen respectgezeik, is begrijpend lezen. Dit is Peek ongefundeerd in een hoek zetten. Zonder inhoud.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven