homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 januari 2018
Noppert tekent voor half jaar + twee jaar optie bij Foggia


Het is rond, zo meldt NAC deze ochtend. Andries Noppert was al een paar dagen in Italië, maar uiteindelijk is al het papierwerk in orde. De Joekel van Joure gaat op avontuur bij de nummer 19 van de Serie B. Een half jaar geleden nog eerste doelman, vijf maanden geleden nog eerste keeper, nu al weer transfervrij mogen vertrekken.

Zo komt er een einde aan een toch wel turbulente periode voor onze Andries. Jarenlang heeft hij in de schaduw moeten staan van Ten Rouwelaar, en daarna nog een jaar achter Brondeel. Hij won afgelopen zomer de strijd met Bertrams, maar kreeg slechts drie wedstrijden de kans, tot Mark Birighitti het van hem over moest nemen. Die op zijn beurt werd vervangen door, niet Noppert, maar Bertrams. Een dermate ongemakkelijke situatie dat het voor beide partijen beter was om aan een respectvolle oplossing te werken. NAC zou in de winterstop alle medewerking verlenen aan een vertrek van de Fries.

Bij Foggia tekent hij volgens BN/DeStem een contract tot einde van het seizoen, met optie voor twee volgende seizoenen.

Hans Smulders op NAC.nl: “Wij wensen Andries veel succes met zijn nieuwe avontuur in Italië. Het is hem gegund, want het is een geweldige jongen die met zijn persoonlijkheid altijd heeft bijgedragen aan een goede sfeer in de groep. Helaas is het sportief gezien voor hem niet helemaal gelopen zoals wij met z’n allen hadden gehoopt. Hopelijk kan hij zijn plek in Italië snel vinden om zich in een andere omgeving verder te ontwikkelen en zijn sportieve ambities waarmaken.”

Andries Noppert op NAC.nl: “Ik heb mooie jaren gehad bij NAC en heb me in de tijd dat ik hier ben echt thuis gevoeld in Breda. Helaas is het sportief uiteindelijk niet helemaal geworden wat ik ervan had verwacht en mijn sportieve ambitie heeft voor mij prioriteit. Het doet mij daarom goed dat NAC zich open heeft opgesteld en actief heeft meegedacht om mij de kans te geven ergens anders mijn geluk te beproeven.”

Het ga je goed Andries!


Bron : De Rat, NAC, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Andries Noppert


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Peter13

Geplaatst: dinsdag 30 januari 2018 om 11:51u

Veel succes in Italië, Andries. Inderdaad "slechts" drie wedstrijden de kans gehad - en niet gepakt. Zo werkt dat dan in topsport. Hopelijk lukt het in een andere omgeving wel.

Caz

Geplaatst: dinsdag 30 januari 2018 om 15:48u

Eeuwig zonde natuurlijk. Zonder (echte) ervaring voor de leeuwen gegooid en daarna afgerekend op drie wedstrijden.

rade

Geplaatst: dinsdag 30 januari 2018 om 19:52u

Prachtig avontuur voor Andries! Die is natuurlijk na een half jaar terug met twee weken salaris op zak, maar gewoon lekker van genieten. Naar Oss kan je volgend jaar ook nog. Arrivederci!

WW

Geplaatst: dinsdag 30 januari 2018 om 21:51u

Het is hem van harte gegund. Vond het wel (duidelijk) de minste vd 3. Helaas want sympathieke kerel, maar terecht vertrek dus.

Birighitti komt m.i. ook tekort en Bertrams is een 2e doelman.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven