homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

28 januari 2018
Gijs is de nieuwe Prins


Zo inspiratieloos als de NAC-aanval gisteren, zo inspiratieloos was ook te tekst op het spandoek dat gisteren aan de reling hing. Maar dat doet niets af aan de boodschap.

Robert Prins heeft gisteren dus zijn laatste thuiswedstrijd gehad als SLO van NAC. Als u nu denkt: wie? Dan heeft u nog nooit een uitwedstrijd bezocht of bent u nog nooit in de problemen gekomen op het gebied van veiligheid, bier gooien, kaartje verloren en meer van zulks. Robert loste alles op. Tot aan het videocircuit, de stadionlampen, de temperatuur van het bier en de zwarte taxi aan toe.

Zijn opvolger staat inmiddels te trappelen om te mogen beginnen. Vanaf 1 maart neemt Gijs Kluft het stokje van Robert over. Een onmogelijke taak denken sommigen, al denken wij dat dat wel goed komt. Gijs kent namelijk het klappen van de zweep en Gijs kent NAC. Hij is al jaren als vrijwilliger bij de club betrokken, kent de taal van de tribune en kent de meeste jongens waar hij straks mee te maken zal krijgen. Gijs komt uit het jongerenwerk en zal met die achtergrond moeiteloos in moeten stromen. Maar dat zal ‘ie ons vast nog eens komen vertellen via de clubmedia.

Een prima opvolger dus. Veel succes Gijs, en nogmaals bedankt Robert!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

danny b

Geplaatst: zondag 28 januari 2018 om 20:44u

Gijs stapt inderdaad heel anders binnen dan Robert destijds. Dat heeft voordelen en nadelen. Ik weet iig zeker dat we niet bang hoeven te zijn dat we een nieuwe supporterscoördinator krijgen die de NACwaarden moet worden bijgebracht en niet weet wat welke supporter(sgeleding) belangrijk vindt.
Een zwaardere erfenis dan die van Robert Prins is haast niet denkbaar, maar Gijs is niet Robert 2.0 maar gewoon Gijs die zijn eigen weg moet zien te vinden en de mazzel heeft gebruik te kunnen maken van het uitstekende werk van zijn voorganger. Ik kan me goed voorstellen dat het enige tijd kost om in "de rol" te groeien, die tijd verdient hij ook.

Ontzettend veel succes kerel!!!

Robert nogmaals bedankt voor alles man!!

Gerrie de B.

Geplaatst: maandag 29 januari 2018 om 11:26u

@ Danny B.

Ik heb ook wel het idee dat de cultuur/het klimaat op de tribunes veranderd is. Ook op Vak-G waar vroeger echt wel grote problemen waren is men nu op een niveau waarop in goed oveleg gepraat wordt. Noem het een soort normalisering. Heb het idee dat er vroeger eerder actie (lees: dreigen/geweld) werd gebruikt om dingen op te lossen.

Desalniettemin blijft dit voor Gijs een mooie uitdaging! Hup Gijs!!!

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 29 januari 2018 om 13:52u

Eerste vraag voor Gijs (of ieder ander die het weet): waarom is de SV gestopt met verkoop voor de busreis naar Ajax? Heb al meerdere online reacties gezien van mensen die graag nog met de bus mee willen.

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 29 januari 2018 om 13:52u

Eerste vraag voor Gijs (of ieder ander die het weet): waarom is de SV gestopt met verkoop voor de busreis naar Ajax? Heb al meerdere online reacties gezien van mensen die graag nog met de bus mee willen.

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 29 januari 2018 om 23:44u

En ook hier staan er al twee...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven