homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 januari 2018
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. NAC O17 gaat voor promotie.


Voor de NAC Jeugd zit de winterstop er grotendeels op! Dit weekend komen bijna alle teams uit de Jeugdopleiding in actie, allen voor de competitie. Met uitzondering van de Onder 19. Die zijn namelijk op trainingskamp in Spanje.

Onder 11
De eerste wedstrijd van dit jaar wordt gespeeld in den haag, tegen ado. Op sportpark De Aftrap wordt er om 12:30 uur afgetrapt.

Onder 12
Waarschijnlijk met dezelfde bus komen ook de jongens van de Onder 12 naar den haag. Ook zij spelen een wedstrijd tegen ado. Zelfs de aanvangstijd van 12:30 uur is hetzelfde.

Onder 13
Dan hebben we hier de eerste thuiswedstrijd van het jaar te pakken. Nee, dit keer niet tegen ado maar tegen feyenoord. Met een eerste plaats doen de rotterdammers het beter dan wij. Wij staan op een vijfde plaats met 13 punten minder. Ook op doelsaldo lopen we een stukje achter, zij hebben een score van +33 en wij +2. Winst of een gelijkspel zal dan ook als een bonuspunt voelen. De wedstrijd wordt op Sportpark Paradijs gespeeld. Aanvangstijd is 11:15 uur.

Onder 14
Ook hier vinden we een thuiswedstrijd. Omdat NAC de vorige seizoenshelft zo goed gepresteerd heeft, werd het na de winterstop in een betere competitie ingedeeld. Daarom mag het nu aantreden tegen fc volendam. Deze partij wordt gespeeld op Sportpark Heksenwiel. De bal zal zo rond 12:00 uur gaan rollen. NAC ging ongeslagen de winsterstop in, volendam had er twee gewonnen en twee gelijk gespeeld. Aan de uitslag kunnen we dus mooi zien hoever ze echt zijn.

Onder 15
Voor deze jongens is een bus geregeld om af te reizen naar Limburg. In Buchten staat fortuna sittard te wachten om een wedstrijd te spelen. De wedstrijd zal op Sportpark het Anker worden gespeelt om 13:00 uur. Voor fortuna is het seizoen er nu al eentje om snel te vergeten, en dat terwijl ze pas op de helft zijn. Van de 11 wedstrijden gingen er negen verloren. Bij NAC gingen er slechts twee verloren en werd er twee keer gelijk gespeeld. Hierdoor staan we op een tweede plaats achter de buurmeisjes met maar drie punten minder. Aan het einde van het seizoen moeten natuurlijk boven ze staan. Winst is dan ook zeer gewensd.

Onder 17
Dan hebben we hier de laatste wedstrijd van het weekend. De onder 17 is dankzij de goede resultaten de vorige seizoenshelft ingedeeld in de Eerste Divisie Hoog. Hier wordt gespeeld om promotie naar de eredivisie. De eerste tegenstander is ado den haag. Op sportpark De Aftrap wordt er om 15:00 uur gestreden om de eerste punten.

Onder 19
De ploeg van Willem Weijs is dus op trainingskamp in Spanje. In Lloret de Mar bereiden ze zich er voor op de opdracht die ze de komende maanden staat te wachten: promotie naar de Eredivisie. Gisteren hebben ze met alle spelers en staf naar een wedstrijd van FC Barcelona bijgewoond. Hier hebben ze waarschijnlijk de nieuwe ‘tikkie, takkie’ techniek aan het werk gezien.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven