homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 januari 2018
NAC nooit serieus met Kramer, Smulders doet middenvelder aanbieding


Berichten over interesse in Michiel Kramer en de bewering dat het voor kroketgate al rond was, namen wij al totaal niet serieus. Het feit dat NAC pas ná dat bericht ‘slechts’ informeerde (je kunt altijd even kijken hoe de vlag er bij hangt nu het toevallig toch actueel is) en daarna niet meer concreet werd is voor ons slechts een bevestiging van iets dat we al wisten. Maar de bekende clickbait sites en krokettenboeren spinden er garen bij. De enige club die daadwerkelijk concreet werd is Sparta, en deze club heeft hij bedankt en te kennen gegeven dat hij op een aanbieding uit het buitenland gaat wachten.

Zoals je hebt gemerkt hebben we alle ‘geruchten’ over Kramer lekker voorbij laten waaien, want wij weten namelijk dat Hans Smulders helemaal niet in de Eredivisie (of überhaupt in Nederland) op zoek is naar een aanvaller. Voordat hij deze week naar Portugal vloog, stuurde hij iedere dag zijn auto rond in het Vlaamse land. En daar zullen we de aanvallende aanwinst ook vandaan moeten verwachten.

Nou gaan wij ons ook eens met de `transfergossips` bemoeien. Iets wat je overigens niet meer als gossip hoeft te beschouwen: NAC heeft een niet nader te noemen middenvelder reeds een aanbieding gedaan. De fanatieke luisteraar van #NACpraat Radio die met name de afgelopen twee weken aan de radio gekluisterd heeft gezeten heeft weinig hints meer nodig om er achter te komen om welke speler dit gaat. Om het onderhandelingsproces niet te verstoren knallen we niet direct zijn naam in dit artikel. Vermoedelijk komt er volgende week pas een eerste reactie op het aanbod. De speler in kwestie is momenteel nog met zijn huidige club op trainingskamp. En ja, tis goffer un goei speulerke!

Remember onze Vreven lobby van verleden jaar, toen DROL al twee weken wist te melden dat er gesprekken met de Belg waren, en anderen zich nog voortdurend blind staarden op de verkeerde namen. Dus, houd De Rat punt NL in de gaten voor de betrouwbare `gossips`.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Michiel Kramer

22-dec-2017
Vreven knapt af op Kramer vanwege broodje kro...
22-dec-2017
NAC in de winterstop weer de boer op, wat zij...
15-jan-2018
NAC target Adam Maher naar fc twente, NAC wil...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

TheBelg

Geplaatst: dinsdag 9 januari 2018 om 15:17u

Zeg dan gewoon niks :Z

Don Leon

Geplaatst: dinsdag 9 januari 2018 om 15:21u

@ TheBelg

Hehe, kun je echt niets met de aanwijzingen die gegeven worden?

Francesco

Geplaatst: dinsdag 9 januari 2018 om 16:08u

Net nog even de uitzending terug geluisterd, ging bij de transfergossip vooral over 2 spelers uit het Eindhovense. In het bericht geven jullie aan dat " de speler in kwestie momenteel nog met zijn huidige club op trainingskamp is". Nu heb ik gezien dat Ritzmaier thuis moest blijven, dus blijft er volgens mij maar eentje over.

Ben ik warm?

Zero76

Geplaatst: woensdag 10 januari 2018 om 0:55u

Heb de laatste twee uitzendingen 4x teruggeluisterd en toen ontdekte ik het!
De hint zit um in het laatste muziekfragment: Bigmouth strikes again van The Smiths. Lijkt me duidelijk nu: Ashley Smith-Brown is de een en de ander is "bigmouth" Julian Jenner

Rizu

Geplaatst: woensdag 10 januari 2018 om 8:52u

We moeten versterking voorin hebben dat is wel duidelijk. Kijk nu om mij heen en de concurenten versterken zich wel steeds. Ziet er niet goed uit voor ons zo.

hondstrouw

Geplaatst: woensdag 10 januari 2018 om 13:09u

@Rizu
Ik denk dat onze concurrente twee jaar geleden ook zenuwachtig werden toen wij De Zeeuw en Fernandez naar binnen haalden.
We weten allemaal hoe dat is afgelopen...

Teamspirit en een beetje rust rond de club doen meer wonderen dan in de winter een paar paniekaankopen naar binnen halen. En momenteel zit het met teamspirit en rust wel goed bij NAC.
Met vijf punten voorsprong op Sparta en Roda en een aantal clubs boven ons nog in het vizier tezamen met het vertoonde spel tegen Utrecht, heb ik er wel vertrouwen in dat we het, ook zonder winterse transfers, gewoon gaan redden.


Catweazle

Geplaatst: woensdag 10 januari 2018 om 13:43u

Nondeju! Het zal toch niet? Zou hij dan toch komen? Benjamin De Ceulaer! Hij voetbalt nog steeds zag ik zojuist!

Eindelijk.. en wellicht volgen Borghetti en Tokoli ook nog. Een lang gekoesterde wens in vervulling.

We wachten af..


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven