homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 januari 2018
Vreven niet bezig met eigen toekomst


Met anderhalf uur vertraging vertrok NAC vanmorgen vanaf Rotterdam Airport naar de Portugese kust. In de winterzon zal de 26-koppige selectie vol aan de bak moeten. Voor een oefenpotje was geen tijd, trainer Vreven gebruikt die tijd liever om vijf trainingen in te richten.

De standaardnamen zijn meegegaan op trainingskamp. Opvallendste afwezige is Andries Noppert, opvallendste aanwezige is Marvin Reuvers. De o zo gewenste spits annex buitenspeler en bepalende middenvelder zijn er nog niet. Geen haast, aldus Vreven, die aangeeft alleen spelers te willen die direct klaar staan. Midwinterversterkingen zijn vaak spelers die ritme missen, die buiten de boot gevallen zijn. Het moet echt een versterking zijn, anders halen we ‘m niet. Ik ben ervan overtuigd dat deze selectie kwaliteit genoeg heeft om zich te handhaven’

Tijdens het trainingskamp is het gebruikelijk dat de staf met elke speler een gesprekje aangaat. Met de trainer zelf wordt niet gesproken. Vreven: Ik ben daar helemaal niet mee bezig, mijn job is om NAC in de eredivisie te houden. Lukt dat niet dan ga ik sowieso niet door, lukt dat wel dan is er op dat moment tijd genoeg om de gesprekken voor een vervolg aan te gaan.


Bron : De Rat, BN/De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WW

Geplaatst: zaterdag 6 januari 2018 om 13:41u

Verstandige praat van de trainer.

Ik hecht sowieso weinig tot geen enkel geloof in die langlopende trainerscontracten, want het is niks meer of minder dan schijnveiligheid/-zekerheid.

Bij NAC is er na Ernie Brandts geen enkel trainerscontract normaal uitgediend. Dat kost iedere keer bakken met geld (want naast de ontslagene die doorbetaald moet worden moet er een ander aangesteld worden) en zo`n trainerskerkhof doet je imago als club bepaald niet goed.
Wat dat betreft is Ronald Koeman bij Feyenoord een voorbeeld van hoe het ook kan of misschien zelfs moet: die keken jaarlijks of het zin had om met elkaar door te gaan, en zo ja steeds met 1 jaar verlengen. Achteraf kon Koeman constateren dat hij er 3 mooie jaren beleefd had. Gezien ons verleden met trainers en het uitdienen van contracten denk ik dat dat een mooie template is die wij kunnen toepassen.

Ik wil niet dat de man die ons liet promoveren en die ons onze eerste betaaldvoetbaloverwinning op Feyenoord in de Kuip liet behalen, bij een lang contract alsnog ontslagen moet worden als de resultaten en het spel een dergelijke ingreep vereisen. Tegelijkertijd wil ik ook niet dat dergelijke sentimenten een rol spelen als het in het clubbelang is dat Vreven vertrekt, mocht dat ooit aan de orde komen.

Volgens mij is steeds jaarlijks verlengen zo gek nog niet. En als het jaarlijks blijft bevallen en we constateren over 5 jaar dat Vreven nog steeds trainer/coach is van NAC, dan is dat wat mij betreft prima.

rade

Geplaatst: zondag 7 januari 2018 om 9:16u

@WW
Voor het overgrote deel volledig met je eens, al was het bij het voorbeeld Koeman volgens mij wel zo dat hij steeds rond deze periode met een jaar verlengde en niet pas later in seizoen.

Wanneer je nu niet gaat praten met Vreven, wanneer dan wel? Wanneer we in maart 15e staan? Wanneer we in april 16e staan? Je doet t eigenlijk nooit goed...Wanneer je nu gaat praten en je komt er niet uit voor volgend seizoen, heb je onrust. Wanneer je wel gaat praten met intentie eruit te komen maar je verliest drie keer op een rij heb je ook onrust.

Ideaalplaatje zou voor mij toch zijn om een trainer langjarig vast te leggen vanuit een bepaalde visie en daar aan vast te houden, ook wanneer we het sportief wat tegen zit. Zoals Stegeman bij Heracles. Voordeel is dan dat je richting (toekomstige) spelers duidelijkheid wie er voor de groep staat.

ennaajseejer

Geplaatst: dinsdag 9 januari 2018 om 10:13u

Andere clubs onderin zitten niet stil. Als we niet oppasseen lopen we straks weer achter de feiten aan en komen er toch weer (verkeerde) paniekaankopen, zoals bij het begin van de competitie.

https://www.rijnmond.nl/nieuws/163205/Sparta-huurt-Dos-Santos-aast-op-Maher

https://www.vi.nl/nieuws/vvv-verrast-met-ex-international-castelen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven