homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

23 december 2017
Robert Rot Op


Bovenstaand is geen oproep, maar een trieste mededeling.

De beste supporterscoördinator van Nederland gaat NAC verlaten. Robert Prins gaat na bijna 13 jaar de overstap maken naar het grote geld. Zijn ziel verkocht aan de commerciëlen, zo gaat dat in de grote mensen wereld.

Op 22 december 2004 maakte ome Mommie bekend dat hij een opvolger had aangesteld voor Harrie Aarts. Ene Robert Prins zou zich presenteren op de forumavond Veiligheid van 14 januari 2005. De Rat was ook toen buitengewoon kritisch op deze Harrie-wannabee en kopte: ’ NAC is er niet in geslaagd een bekende uit het supporterswereldje te strikken. Alom gezocht en gebeld was er niemand bij wie het spreekwoordelijke lampje ging branden na het noemen van deze naam. Het is dus ook maar afwachten hoe deze buitenstaander gaat vallen.’

Ook de Rat-lezers waren buitengewoon hoopvol gestemd: Ene XXL meldde ‘Als hij net zoveel jenever zuipt als Harry Aarts is het goed, wordt hij de vriend van ome Leon dan moeten we uitkijken....’, Winneke gaf aan dat ...’ Het lijkt erop dat hij alleen maar is aangesteld als klikspaan...’, en iemand die zich ‘Dwerg’ noemt schreef ’harry of niets harry of niets ole ole harry of niets ole ole harry of niets harry of niets wie is hij dan???????????’

Op NAC.nl stelde Robert zich even later voor als iemand die een aantal jaar een seizoenkaart op vak G had, naar NAC ging voor de sfeer, de gezelligheid, ongeremd bier zuipen, ouwehoeren, beetje juichen en dat soort dingen’. Koren op de molen voor ene Harry BD, die schreef: ’Moet er niet aan denken door deze Riaggprins te worden aangesproken of het wel allemaal goed met me gaat en of-ie even mn vertrouwen mag winnen’.

In de ruim dertien jaar die volgde wist Robert zich razendsnel op te werken tot een belangrijke vent binnen de club. Hij vormde de onmisbare schakel tussen club en supporters en stond letterlijk dag en nacht klaar om de boel draaiende te houden. Hij is wars van interessantdoenerij en borstkloppers, geeft iedereen meerdere kansen en plakt niet bij voorbaat een etiket op jan en alleman. Zijn betrokkenheid met NAC-supporters is enorm, zeker ook buiten de wedstrijden om. Niet zelden speelde hij diep in de nacht nog voor taxi, vredestichter of brandjesblusser en kon menig supporter met zattemanspraat bij Robert terecht. Robert regelde alles.

Landelijk gezien is Prins de pionier op het gebied van normalisering. De aanpak in Breda wordt met belangstelling gevolgd en Robert geniet ook bij andere supportersgroeperingen veel aanzien. In Emmen gingen alle deuren voor hem open, in Doetinchem bleven de hekken evenmin dicht. Hij zal het zelf ontkennen, maar dankzij Robert gaan we nu door heel Nederland al een stuk minder gestresst om met voetbalsupporters dan voorheen.

Robert gaat nu voor het grote geld (penthouse-alert) en zal als een van de laatste echte NAC’ers het stadion verlaten. Bedankt voor de inzet Bobby! Veel succes in het vervolg, als je snel bent is er vast nog wel een halve seizoenkaart op je oude stekkie. En anders kun je in de hoedanigheid van ‘gekke Bertje’ altijd nog terug naar je eerste roeping! Robert bedankt!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

boelie

Geplaatst: zondag 24 december 2017 om 3:32u

Verklaart inderdaad die `boer met kiespijn` grimas op da kopke de hele avond.

Een groot gemis voor NAC, deze held die zich al die jaren schijnbaar moeiteloos door alle rangen van NAC en haar supporterskernen heeft bewogen, altijd met het belang van onze supporters voorop. Wat hij voor elkaar heeft gebokst gedurende zijn aanstelling is onnavolgbaar. Zonder ook ooit maar ene fuck te geven om de credits, waar vervolgens steeds de grootste pannekoeken schaamteloos mee te koop liepen.

Onvervangbaar, deze man. Het ga je goed Bobby.

Monkeyrocker

Geplaatst: zondag 24 december 2017 om 10:12u

Das er eentje in de catagorie " zonne goeie hebbe wij nog nie gehad "

von F

Geplaatst: zondag 24 december 2017 om 12:44u

Mooie vent, succes Bobbie!

TALENT

Geplaatst: zondag 24 december 2017 om 12:53u

Robert, bedankt voor al die jaren. Weinig mensen meegemaakt die door zo onopvallend aanwezig te zijn, voor zoveel aanwezige veranderingen heeft gezorgd 👊wens je veel succes bij je nieuwe baan.

WW

Geplaatst: zondag 24 december 2017 om 13:40u

Robert zal ongetwijfeld iets anders gewild hebben na zoveel jaar (ik ken het gevoel uit ervaring, begin per het nieuwe jaar ook aan iets anders maar blijf wel bij mijn werkgever) maar is het ook niet gewoon zo dat er bij NAC op sommige vlakken (te) weinig verandert?

Robert had/heeft namelijk een collega: Jack. Omwille van de lieve vrede werd het gedrag van Jack "doe NAC maar een combi" Sweres maar doodgezwegen. Deze onder-het-tapijt-veegtactiek is bijzonder teleurstellend na het tijdperk Mommers, maar dat terzijde. Toen evenwel bekend werd dat Jack inderdaad om combi`s vroeg voor NAC supporters, had deze man die al jaren geleden met pensioen zou gaan bedankt moeten worden voor bewezen diensten, en Robert doorgeschoven; meer/andere verantwoordelijkheden, uitgebreider takenpakket, passende salarisverhoging.

Van enige mogelijkheid tot loopbaanontwikkeling is op deze wijze bij NAC geen sprake. Met als gevolg dat de goeie zelf wel weggaan, en wij met de rotzooi achterblijven. En dat is jammer.

Robert: het ga je goed!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven