homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 december 2017
NAC in de winterstop weer de boer op, wat zijn de opties?


Na de zeperd thuis tegen ajax zijn in het hoofdgebouw wel degelijk een paar harde noten gekraakt. Daar kwam uit dat NAC zowaar wat ruimte over heeft in het spelersbudget om zich komende winterstop op de transfermarkt te kunnen roeren. Het was een potje geld die vermoedelijk was bedoeld om lopende het seizoen een eventueel liqiditeitstekort op te vangen. Grootaandeelhouder Wim van Aalst heeft toegezegd garant te staan voor dat eventuele tekort dat zou kunnen ontstaan als die buffer wordt uitgegeven aan versterkingen. Het zou gaan om een bedrag van tussen de twee en drie ton. Wat kun je daar voor halen?

Cyriel Dessers
We zijn onder andere op zoek naar een spits en nog iets voor op de flanken. Natuurlijk duikt de naam van Cyriel Dessers weer op. De publiekslieveling is nog steeds mateloos populair in Breda en lijkt in Utrecht na een vlammende start eningszins weer terug te zijn gevallen in de pikorde. Het publiek zou hem maar wat graag weer in de armen sluiten, maar in Utrecht zijn ze spits niet van plan om in welke vorm dan ook te laten vertrekken. Dessers.

Ruud Boymans
Ruud Boymans zou weer beschikbaar zijn voor de transfermarkt. De voormalige spits van fc utrecht, willem ii en az ging voor een avontuur in de zandbak. In de Verenigde Arabische Emiraten pakte dat avontuur niet zo uit zoals ie dat had gewenst en kocht er zijn contract weer af. Opmerkelijk genoeg raadt hij clubs af hem aan te trekken als ze iemand zoeken die direct inzetbaar is: ,,Ik zou graag terugkeren naar Nederland, maar ik zeg er ook meteen bij dat ik niet wedstrijdfit ben. Ik ben niet direct inzetbaar en een club zal geduld met mij moeten hebben. Ik verwacht eind februari of begin maart pas weer fit te zijn, aangezien ik een jaar lang geen wedstrijden gespeeld heb”, zegt de inmiddels 28-jarige Boymans tegenover de kráánt. Boymans.

Michiel Kramer
En toen gonsde daar weer de naam van Michiel ‘Crouchy’ Kramer rond. De 29-jarige aanvaller van feyenoord is in rotterdam inmiddels weggezakt tot 3e / 4e keus en heeft er een aflopend contract. Bovendien komt hij regelmatig in opspraak door wat opstandig gedrag. Zijn laatste wapenfeit was het eten van een broodje kroket in de rust van de bekerwedstrijd feyenoord – heracles. De spits die in de zomer van 2006 uit de jeugd van excelsior over kwam naar de NAC O19 en tot medio 2009 bij NAC onder contract stond, lijkt zich een weg naar de uitgang te kroketten. De 1,96m lange aanvaller zou bij NAC op een lijstje staan en zou bij NAC wel eens die lastige jongen kunnen worden die het huidige team nog zo ontbeert. Nog ginne stripke door zijn naam.

Maar Smullie zou Smullie niet zijn als hij niet nog een keer met een Belgische exoot op de proppen komt. Het signaal vanuit de aanhang is achter duidelijk. Niet nog meer jonge huurlingen. Dit team heeft een vaardige routinier nodig. Of dat met deze portemonnee lukt is de grote vraag.

Overigens weet ons Angeliño niets van een vermeende tussentijdse terugkeer naar City: ,,Ik heb niks gelezen, dat doe ik sowieso nooit. Ik ben blij hoe het nu gaat en geniet van de tijd dat ik hier in Breda ben. Of ik dit seizoen bij NAC afmaak? Natuurlijk, dat is althans wel mijn bedoeling. Ik weet oprecht niks van interesse van andere clubs of dat City mij in de winterstop wil terughalen. Serieus, ik heb niks gehoord. Ik ben daar totaal niet mee bezig en ga ervan uit dat ik na de feestdagen met de ploeg mee naar Portugal op trainingskamp ga. Maar eerst de drie punten tegen FC Utrecht pakken en met een goed gevoel het jaar afsluiten, " zo liet de opmerkelijk goed presterende back eerder deze week nog weten aan BN/DeStem.

Hieronder mag u verder speculeren:


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Relaties

Michiel Kramer
Cyriel Dessers

22-jul-2015
Transfer Kramer gaat niet door......
31-jul-2015
Goede Spitsen, Slechte Spitsen...
29-mei-2013
Michiel Kramer tekent bij ado den haag...
29-apr-2013
NAC peilt transfervrije Crouchy Kramer...
05-jun-2009
Kramer naar volendam...
02-apr-2009
Formele ontslagbrief voor kwintet spelers...
27-jul-2007
Michiel Kramer tekent tweejarig prestatiecont...
24-jul-2007
Michiel Kramer verdient tweejarig contract...
22-dec-2017
Vreven knapt af op Kramer vanwege broodje kro...
09-jan-2018
NAC nooit serieus met Kramer, Smulders doet m...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rade

Geplaatst: vrijdag 22 december 2017 om 14:16u

Kramer stuurt duidelijk op een breuk aan in ieder geval, broodje kroket eten in de rust.... Maar lijkt me nog altijd niet haalbaar.

steef

Geplaatst: vrijdag 22 december 2017 om 14:30u

Kramer is een vervelende kerel, maar wel een ervaren en bewezen doelpunten maker.
Van mij mag hij komen.
Liever niet weer een "talentvolle" speler.

VS Breda

Geplaatst: vrijdag 22 december 2017 om 17:56u

Het halen van Kramer zou echt een verschrikking zijn voor ons NAC, zeer beperkte houten klaas

roovertje

Geplaatst: zaterdag 23 december 2017 om 11:38u

snap niet dat er al wordt gepraat over een andere spits,,ze moeten eerst eens op het middenveld andere spelers gaan zetten,,vloet eruit,en manu speel ook niet zijn beste partijen op dit moment,,ben ervan overtuigd als je op het middenveld 2 andere spelers ga zetten die wel diepgang kan brengen en de steekpaas kan geven dat ambrose er zeker 15 inknal dit seizoen,,maar die jongen wordt gewoon niet in stelling gebracht..en kijk eerst eens achterin voor een goede verdediger,,daar is het ook een gaten kaas op dit moment.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven