homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

15 december 2017
Programma NAC jeugd, op of eronder voor O-17.


Dit weekend is de laatste ronde voor de winterstop, hierna vindt er in veel gevallen een herindeling plaats. Bijna alle teams komen nog in actie, de O-12 en de O-15 zijn al klaar met de competitie. Twee wedstrijden zijn erin Breda de andere zijn allemaal buitenshuis, waarvan twee in en tegen den haag.

Onder 11
Hier komt een topper uit de jeugdopleidingen langs. Het altijd hoog geklasseerde Sparta komt proberen bij ons de punten op te halen. Hopelijk kunnen we hier een stokje voor steken. NAC heeft de punten net zo hard nodig. Op Sportpark Paradijs wordt er om 11:30 uur afgetrapt.

Onder 12
Vrij.

Onder 13
Eerste of tweede worden zit er niet meer in, maar de derde plaats is nog altijd mogelijk. We hebben slechts één punt minder dan nummer drie, psv. Op bezoek bij ado gaan we proberen die plaats van psv over te nemen. Ado staat op een zevende plaats met veertien punten en een negatief doelsaldo van drie. NAC heeft achttien punten en een doelsaldo van plus drie. Op Sportpark de Aftrap worden erom half 11… afgetrapt.

Onder 14
Als koploper en tevens winterkampioen, komen ze nog één keer in actie. Dit keer gaat de reis naar fc den bosch. Die staan op een mooie vijfde plaats met 13 punten en een doelsaldo van plus zeven. NAC staat ongeslagen op de eerste plaats met 27 punten en een doelsaldo van plus 42. Het zou mooi zijn als de jongens het jaar ongeslagen kunnen afmaken.

Onder 15
Ondanks dat ze voor de competitie al klaar zijn komen ze toch in actie. Ze stappen in de bus voor een oefenwedstrijd tegen ado den haag. Die staan momenteel op de achtste plaats in de eredivisie. Kunnen ze alvast wennen aan het hogere niveau waar ze kans op maken.

Onder 17
Dan hebben we hier de belangrijkste thuiswedstrijd van deze week. Dit weekend kan weleens het weekend van de beslissing worden of de jongens wel of niet gaan spelen voor promotie. Tegen almere city fc moet er gewonnen worden op eigen veld om nog kans te maken op een promotie. Met een zevende plaats staat NAC ver van de vierde plaats af. Voordeel is dat gespeeld wordt tegen een directe concurrent. De tegenstander van zaterdag staat op een tweede plaats, het verschil in punten is niet groot, die is namelijk maar een schamele vier punten. Het doelsaldo van NAC is zelf beter, wij hebben plus 1 en hullie -5. Er zijn dus voldoende kansen om tot nog tot een goed einde te brengen. Als je om 14:30 uur op Sportpark Heksenwiel bent, kun je de wedstrijd live meemaken.

Onder 19
Ondanks dat het een wedstrijd is voor de competitie, zal het voelen als een oefenwedstrijd. De wedstrijd gaat voor ons helemaal nergens meer over. Wij zijn al zeker van een plekje in de promotiepoule. De tegenstander, almere city, moet winnen om nog kans te maken op een plekje. Dan is het wel afhankelijk van de resultaten op andere velden. Mocht je naar Heerenveen gaan dan kom je er langs. Misschien wel leuk even te gaan kijken. De wedstrijd word gespeeld in het Yanmar stadion om 14:30 uur.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven