homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 december 2017
De grootaandeelhouder spreekt


Vorige maand deed de clubraad een oproep aan supporters om vragen te stellen aan grootaandeelhouder Wim van Aalst en voorzitter Joost Gielen. Afgelopen weekend kwam het verslag van dat gesprek online. Enigszins ondergesneeuwd door wat randzaken bij de kruikjes nu dus alsnog een verkorte weergave.

Financieel heeft NAC het redelijk gedaan. Er was 1.2 miljoen negatief begroot en door incidentele baten kwam het resultaat uiteindelijk op een half miljoen negatief uit. Het huishoudboekje lijkt op orde te zijn, de kastdeur blijft dicht, maar het is nog erg broos. Degradatie kan zomaar een flinke terugval betekenen. De Clubraad zal inhoudelijk nog in een apart document ingaan op de gestelde vragen over de jaarcijfers.

De stadionverkoop is eveneens besproken. NAC dingt via haar aandeelhouders mee naar de aankoop van het stadion, dat eigenlijk half december geregeld zou moeten zijn. De gemeente hoopt dit voor de kerst rond te breien, als het meezit. De ins en outs van dit bod worden niet gedeeld, maar vast staat dat NAC er beter van moet worden.

Om gezond de toekomst in te gaan richt NAC zich op een aantal zaken. De stadionaankoop, een dak vol zonnepanelen en het centraliseren van de jeugdopleiding zijn drie belangrijke doelen. Daarnaast een betere bediening van sponsoren uit het topsegment en fors investeren in de jeugdopleiding om zo te kunnen concurreren met de andere teams in de regio.

De opmerkelijkste uitspraak die gedaan worden komt uit de mond van Wim van Aalst. De grootaandeelhouder uit zich zelden in de media en laat zich lastig quoten. Nu spreekt hij echter wel, en opmerkelijk ook. Hij belooft zich niet met de dagelijkse gang van zaken te bemoeien, de taak voor hogere omzet en lagere kosten bij de directie weg te leggen, maar altijd klaar te zijn om eventuele gaten te dichten. Dat houdt in dat hij ons niet ten koste van alles zal behouden voor de eredivisie, maar wel altijd zorgt dat we niet failliet gaan.

Eigenlijk geeft Ome Wim daarmee carte blanche aan de directie. Doe je best, lukt het niet dan los ik het voor je op. We hebben onze eigen suikeroom. Hopelijk houdt dat de boel wel scherpNAC zal nooit verloren gaan!

Het complete gespreksverslag lezen? Dan kan hiero.


Bron : De Rat, CR


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 11 december 2017 om 23:17u

NAC zal nooit verloren gaan , zolang onze grootste (financieel) NAC vrienden leven dan ......
We wisten het natuurlijk allang maar nu we het eigen mond konden horen , ja , vind ik toch wel lekker , bij deze hartelijk dank !
‘T wachten is nu nog dat ‘men’ bekend maakt dat het stadion ook aangekocht is en dus de huur omlaag kan......


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven