homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 december 2017
Op verzoek: de kruiken kliklijn


Het was een vermakelijke avond gisteren. Niet alleen omdat NAC gewoon lekker voetbalde en heer en meester was op het veld, het randvermaak mocht er ook zijn. Geheel volgens verwachting, zo gaat het immers elk jaar, was de setting in het stadion zoals alle jaren ervoor. De kruikjes links en rechts van ons kregen vrij spel, werden geen strobreed in de weggelegd en leken haast verliefd op het uitvak, zoveel aandacht kregen we.

Waar de NAC supporters zich gewoon normaal gedroegen en zich niet lieten opnaaien door zoveel domheid om ons heen, wisten de kruikjes zichzelf in zieligheid te overtreffen. Niet alleen door een paar totaal mislukte ‘sfeeracties’, maar door voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd volop vuurwerk en andere onzin het uitvak in en het veld op te gooien.

Het complete scala kwam voorbij vanuit het pubervak naast ons. Brandende fakkels, een paar cobra 6-klapdingen, het nodige ijzerwerk en dit keer ook het betere hang- en sluitwerk. Dat interactie en provocatie bij de derby hoort zullen we niet ontkennen, dat we zelf ook niet roomser zijn dan de paus evenmin, maar om nu brandende fakkels in een afgesloten vak vol mensen te mikken, zulke taferelen verwachten we niet in dit land.

Aangezien de kruikjes na de vorige wedstrijd tegen ons nog een voorwaardelijke straf hadden stan zullen ze nu een wedstrijd zonder publiek om de oren krijgen. En als het aan Berry van Gool, directeur van beroep, ligt, blijft het daarbij. In een zwak statement op de clubsite schrijft hij het onbegrijpelijk te vinden en roept hij de supporters op om de jack sfeeractie van de kruikjes te mailen of bellen als je de namen weet van de boosdoeners.

Van Gool vergeet daarbij twee dingen. Even namens de club de excuses aanbieden aan de NAC-spelers die tijdens uitvoering van hun werk met vuurwerk bekogeld werden. En even de hand in eigen boezem steken. Het verraste immers niemand, al jaren hebben ze het in Tilburg niet op orde, al jaren wordt daar ruimschoots vooraf op gewezen en al jaren verbetert er niets. Dit keer had zelfs burgemeester Paul Depla een brandbrief naar zijn ambtsgenoot gestuurd om hem te wijzen op zijn plicht, maar ook dat bleek tevergeefs.

NAC heeft een fikse klacht ingediend bij de KNVB en ook het rapport van de auditor van de voetbalbond is niet mals. De bond kan niet anders doen dan nu haar conclusies nemen en de kruiken voor eens en voor altijd duidelijk maken dat het zo niet langer kan. Ze mogen hun licentie best houden, maar een gepaste straf is hier op z’n plaats.

De kruiken roepen dus officeel op om de daders van gisteren aan te geven. Willem II gaat op zoek naar de daders die zich schuldig hebben gemaakt aan het meenemen, afsteken en/of gooien van vuurwerk. Wij vragen daarbij onze supporters om de club te helpen. Heb je tips of beeldmateriaal dat kan leiden tot de identificatie van deze daders? . Dat kan door een mailtje te sturen naar hun veiligheidscoordinator, te weten Edo Peterse. En wie zijn wij om ze daar niet een handje mee te helpen. Liever een goede buur dan een verre vriend toch?

Dus stuur ff allemaal een mailtje naar ome Edo, we hebben het onderwerp en de tekst alvast voor jullie ingevuld.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Waddinxveen

Geplaatst: zondag 10 december 2017 om 15:14u

Nou Edo,

je kunt gewoon op je eigen fansites kijken om te zien waar het al die jaren al fout gaat. En ook nu weer. Maar om je even te helpen hier een paar reacties van tilbo.com.


Top 08/12/2017 van 23:11
Naast dat het bovenal de schuld is van de eencelligen als er een wedstrijd zonder publiek komt, vind ik ook dat de beveiliging van Willem II het zwaar heeft af laten weten. Compleet wassen neus dat fouilleren.


Saskia 08/12/2017 van 23:46
Fouilleren? Waar? Bij mij niet. Ze keken alleen in mijn plastic zak waar een deken in zat. In mijn rugzakje had ik alles kunnen doen wat ik wilde. Niet in gekeken. En da’s niet voor het eerst!

wil 09/12/2017 van 01:38
Advies aan Berry: Ga met een ander beveilingsbedrijf in zee. Door slechte beveiligingscontrole is dit volkomen uit de hand gelopen. Willem II krijgt wel een dikke rekening van dit bedrijf, maar controle is 0,0. zodat een aantal mafkezen gewoon hun gang kunnen gaan met alle gevolgen van dien.

Tri_colores_1896 09/12/2017 van 05:31
Alles aan deze wedstrijd was lelijk. De toegangscontrole (1 van de 10 beveiligers kreeg een melding binnen over een incident elders in het stadion, en daarop sloot hij de poort, rende naar het incident toe om vervolgens een paar honderd man inclusief een paar beveiligers verward achter te laten). Het bier mocht eerst niet, toen weer wel maar alleen in het supporterscafé, en niet op de boulevard (pfff jongens, wat willen jullie nou!?).

Wally58 09/12/2017 van 08:46
kosten verhalen op beveiligingsbedrijf ! wanprestatie fouilleren bij ingang waar problemen steeds zijn !

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 10 december 2017 om 22:25u

Kliklijn , gatverdamme ! Krijg een verrekte schijtgevoel bij dit soort dingen..... , zoiets als de Polenkliklijn van de f*cking PVV, laat gewoon de mensen het werk doen waar ze voor betaald worden.
Enig idee hoeveel camara’s er op die vakken gericht staan ? , iedereen kan aangifte doen bij de politie , NACsupporters , NACspelers , NACbestuur en zelfs willem2bestuur als ze eens van die kutbrakken af willen .... politie heeft beelden zat als ze een aangifte hebben lijkt me , knvb niet voor nodig.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven