homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 december 2017
NAC Jeugd! O14 bijna kampioen, O19 op goede weg, O17 opgepast [video]


Het was weer een heel verdeeld weekend. De onder-14 is nog steeds ongeslagen koploper. De O-17 heeft een pijnlijke nederlaag geleden terwijl de O-19 weer op de goede weg in om voor promotie te gaan spelen.

Onder 11
Helaas is er dit weekend, ook al was het vrijdag, geen winnaar gekomen bij de belangrijkste wedstrijd. Op bezoek bij willem ie ie zijn onze jongens niet verder gekomen dan 6-6. Als dit maar geen voorbode is voor deze week. Die spanning kan ons hart niet aan.

Onder 12
De uitwedstrijd tegen psv ging helaas zoals verwacht. Onze jongens de kracht die psv op het veld legt niet kunnen beantwoorden. Op het einde van de wedstrijd stond er een 7-2 eindstand op het bord. Gelukkig hebben we nog twee keer gescoord.

Onder 13
De enige wedstrijd op Sportpark Paradijs dit weekend is helaas ook niet gewonnen. Het goede is dat er ook niet verloren werd. In de twaalfde minuut kwam NAC al op achterstand. Hierna ging de wedstrijd gelijk op. Gelukkig heeft NAC aan het einde van de wedstrijd het net nog kunnen vinden. In de 51ste minuut kwam NAC op 1-1. Ezechiel Banzuzi wist het net te vinden op aangeven van Bram Sloots.
Opstelling:
Christiano Vergouwen, Sam Bielok (31’ Thymen Frey), Milan van der Berg (50’ Wouter Wermenbol), Oualid Agougil, Tymen van Ramshorst, Quinten Gerritsen (31’ Finn Schoester), Bram Sloots, Omar Mekkaoui, Ilias Boumassaoudi, Ezechiel Banzuzi, Tobias Ernst (41’ RayVersluis).
Doelpunten:
Jens Willems (0-1, 12’) en Ezechiel Banzuzi (1-1, 51’).

Onder 14
Tegen de nummer 8 van de competitie heeft NAC flink huisgehouden. Al in de eerste minuut kwam NAC op een 1-0 voorsprong. Negen minuten later kwam NAC alweer op 2-0. Dit is uiteindelijk ook de ruststand geworden. Na rust is heeft NAC het tempo een beetje opgevoerd. In de tweede helft is er drie keer gescoord. Hiermee is NAC nog steeds ongeslagen de koploper in de competitie. Met nog maar twee wedstrijden te gaan en zes punten voorsprong op nummer twee fc twente, is de kans heel groot dat NAC aanstaande zaterdag winterkampioen wordt.
Opstelling:
Binck Raymakers, Sohayb el Battah, Mees Weeland, Bas Rockx, Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel, Lars Mol, Aïmane Jaddi, Kymani Nedd, Seth Bergevoet en Dano Lourens.
Doelpunten:
Dano Lourens (1-0, 2-0 en 3-0, 1’, 10’ en 49’) en Corijn Kokkeel (4-0 en 5-0, 68’ en 70’).
Bijzonderheden:
Geen wissels.

Onder 15
In Rotterdam heeft NAC ook goede zaken gedaan. Als NAC kans wil maken op een promotie naar de eredivisie moet het op de eerste positie eindigen. Nu staat NAC helaas op een tweede plaats met één minder dan willem ie ie. Het is dus te hopen dat zij een fout begaan en wij dan toeslaan. Daarom is het ook belangrijk dat we gewoon bijblijven. Met een 2-1 overwinning op excelsior is dat ook gelukt.
Opstelling:
Owen van Rosmalen, Bas Verburgt, Luc Marijnissen, Luuk Wensink, Bram Hesselberth, Achilles Joannes, Mihailo Mijajlovic (62’ Tijn van ’t Westeinde), Thijs Reimering, Ilyas El Moussaoui, Awale Ismali Mahamed en Merlijn Roels (62’ Ocean Polonius).
Doelpunten:
Tarik Ikachoura 1-0, 13’), Luuk Wensink (1-1, 69’) en Ilyas El Moussaoui (1-2, 70’).

Onder 17
Afgelopen zaterdag hebben deze jongens een zware dag gehad. Door de nederlaag op excelsior heeft NAC het niet meer in eigen hand of ze kans maken op promotie. NAC moet de komende wedstrijden winnen en een andere ploeg moet een misstap begaan. In de wedstrijd van afgelopen zaterdag kwam NAC al in de negende minuut op achterstand, in de 75ste minuut kwam daar de 2-0 bij. Hierdoor is de afstand met de nummer drie excelsior één punt geworden in ons nadeel.
Opstelling:
Assim Said, Rick de Vos (70’ Jefry Dijkstra), Stijn van der Put (40’ Vieri Kotzebue), Sil van Doorn, Jim Verburgt (9’ Björn Hardley), Sabir Agougil, Hakim Mperanyi (70’ Boris van Schuppen), Daan Wensink, Bart Verbruggen, Tommy van Butselaar en Wessel Kerckhoffs.
Doelpunten:
Dave van Delft (1-0, 9’) en Damjan Dostanic (2-0, 75’).

Onder 19
Deze jongens zijn hard op weg naar de eredivisie. Hierbij hebben ze nog wel twee obstakels die ze moeten overwinnen. De eerste is dat ze voor de winterstop bij de beste vier moeten eindigen. Met de overwinning op fc dordrecht is dat doel weer een stapje dichterbij. Met nog twee wedstrijden te gaan staan ze vier punten los van de nummer 4.
Dan de wedstrijd van afgelopen aterdag. In de derde minuut trap Sydney van Hooijdonk een vrije trap op geweldige manier binnen. Ook Jochem van den Biggelaar wist nog voor rust het net te vinden. Na rust hebben we ook nog twee keer gescoord, Sjaak Kuyper en Mohamed Amissi namen deze voor hun rekening. De uitslag was 4-0 maar had veel hoger moeten zijn. De kwaliteit is aanwezig om dit te behalen alleen nu moet het op het veld er nog uitkomen.
Opstelling:
Jerimo van den Bempt, Victor Stenzler (61’ Jules Molenschot), Jochem van den Biggelaar (78’ Jari Rommens), Skender Loshi, Freek van Gestel (69’ Wout Neelen), Jothro Mashart, Julian Broeren, Sjaak Kuyper (78’ Jerzy Vermeeren), Sydney van Hooijdonk (69’ Mohamed Amissi), Luck van Eck en Jop van der Avert.
Doelpunten:
Sydney van Hooijdonk (1-0, 3’), Jochem van den Biggelaar (2-0, 20’), Sjaak Kuyper (3-0, 51’) en Mohamed Amissi (4-0, 80’).


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

tamas

Geplaatst: woensdag 6 december 2017 om 20:54u

Altijd blijk met jullie aandacht voor de jeugd!
Als aanvulling: bij O14 schrijven jullie als bijzonderheud: geen wissels. Die waren er wel, vijf stuks zelfs. in de 36e minuut kwam Pieter-Joost van der Plas er in voor aanvoerder Lars Mol, in de 49e Mees de Blok voor Mees Weeland, in de 56e Rahime Djadjiri voor Jayden Mendes Delgado, in de 57e Rida Elkihel voor Bas Rockx en ook in de 57e Xaverencio Mettendaf voor Kymani Nedd.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven