homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 december 2017
NAC Jeugd programma: Derby voor O-11, wedstrijd O-17 belangrijk.


We bring you, een beknopt overzicht van het programma van de NAC Jeugdopleiding van komend weekend. Het betreffen deze maal vier uitwedstrijden en drie thuiswedstrijden. Vooral de wedstrijd van de O17 is belangrijk of ze de eerste divisie hoog wel of niet te kunnen halen. Bij verlies wordt de kans aanzienlijk kleiner maar niet onhaalbaar.

Onder 11
Ook dit weekend staat er een derby op het programma. Al is vrijdag niet echt weekend rekenen wij hem hier toch bij. Op Sportpark Spoordijk wordt er vrijdag om 18:30 uur afgetrapt. Nu kunnen we eens kijken hoe het niveau van onze jongens is tegen willem ie ie.

Onder 12
Deze week staat er een minder leuke uitwedstrijd op het programma. In Eindhoven is psv de tegenstander. Traditiegetrouw een moeilijke en zware wedstrijd. Misschien hebben we dit weekend gelukt en kunnen we wel winnen. Op Sportpark de Herdgang wordt er om 14:00 uur afgetrapt.

Onder 13
De eerste thuiswedstrijd is gelijk een belangrijke. Op Sportpark Paradijs komt roda jc langs om de punten op te halen. Hier zal NAC alles aan doen om dat te voorkomen. Wij hebben de punten harder nodig dan die vlaaien. NAC staat op een vierde plaats met 16 punten, roda heeft er 14 en bezet hiermee de vijfde plaats. Dit is dus een mooie kans om een groot gat te creëren tussen de nummers 3 en 4.

Onder 14
Ook dit weekend wordt er begonnen als ongeslagen koploper. Laten we hier nou graag mee door willen gaan. De nummer acht van de ranglijst komt langs om een potje te spelen. De competitie loopt voor fc emmen nog niet helemaal goed. Van de zeven wedstrijden werden er 2 gelijk gespeelt en drie verloren. Wat ons betreft komt hier een vierde bij en blijft NAC ook dit weekend ongeslagen. Als je erbij wilt zijn moet je om 15:00 uur op Sportpark Heksenwiel zijn.

Onder 15
Dan hebben we hier de volgende belangrijke wedstrijd. De nummer 2 nemen het op tegen de nummer 3 van de competitie. Dit gaat allemaal gebeuren op Sportpark Woudestein, waar om 15:00 uur de aftrapt zal plaats vinden. Zowel NAC als excelsior hebben 19 punten uit negen wedstrijden. Alleen op doelsaldo maken wij het verschil, NAC staat op +20 en excelsior op +12. Er is zelf nog een kans dat we eerste zijn na dit weekend maar dan moet willem ie ie punten verspelen in de wedstrijd tegen quick. NAC heeft hier ook nipt van verloren, dus je weet het nooit.

Onder 17
Op hetzelfde sportpark als de O-15 speelt ook de O-17 een wedstrijd tegen excelsior. Hier komt de nummer 3, NAC, in actie tegen de nummer 5 excelsior. Met maar twee punten verschil kan hier ook een hoop gebeuren. De nummers 1 en 2 van de competitie hebben een wedstrijd tegen onze concurrenten. Met een beetje gelukt loop je dus in op de koploper en kun je misschien nog kampioen worden.

Onder 19
Op ‘eigen’ veld wordt er om 12:30 uur afgetrapt tegen fc dordrecht. De schapenkoppen staan nu op een elfde plaats met zeven punten en een doelsaldo van -21. NAC doet het veel beter op een tweede plaats met 17 punten en een doelsaldo van +11. Als deze wedstrijd gewonnen wordt dan doen onze jongens goede zaken om kans te maken op promotie naar de eerste divisie hoog. Wat weer van belang is om de eredivisie in te komen.

Jong NAC (reserves)
Maandag komt ook Jong NAC nog in actie. Op Sportpark Heksenwiel wordt er dan om 14:00 uur afgetrapt tegen Heracles. De uitwedstrijd voor de beker ging niet al te best, laten we hopen dat het voor de competitie beter gaat. Ook hier zijn de punten hard nodig om van de onderste plaats af te komen.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven