homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

20 november 2017
O19 wint met 6-1 van feyenoord | NAC jeugd heeft nu drie koplopers! Update


Het lichtpuntje van afgelopen weekend is onze eigen NAC Jeugd. Veel wedstrijden tegen vvv en excelsior en de absolute topper was de NAC 019 thuis tegen die van feyenoord.
Wedstrijden die volgens de ranglijst makkelijk waren werden toch nog moeilijk en andersom. Dit weekend werd er drie keer verloren, één keer gelijk gespeeld en drie keer gewonnen. Dan hebben we ook nog een falend Jong NAC. Dan troosten we ons maar dat we nog in drie competities koploper zijn.

Onder 11
Uit in Rotterdam ging het niet al te best met onze jongste parels. Met een eindstand van 10-4 was excelsior te sterk.

Onder 12
Ook de thuiswedstrijd tegen excelsior werd niet gewonnen. Al is hier de stand iets minder erg. Als je alle wedstrijden optelt dan kom je op 4-6.

Onder 13
Op bezoek in Rotterdam heeft NAC goede zaken gedaan. Op Sportpark Woudestein werd er met 1-2 gewonnen van excelsior, al was het diep in blessuretijd. Door deze overwinning is het de tegenstander voorbij en heeft het nog steeds aansluiting met de top. De kans dat NAC kampioen word is vrij klein, de achterstand op Sparta is negen punten. Daarom is het zaak om in de buurt van psv te blijven die derde staan met 6 punten meer.
Opstelling:
Teun van Remortel, Sam Bielok (53’ Thymen Frey), Oualid Agougil, Milan van den Berg (53’ Quinten Gerritsen), Tymen v Ramshorst, Omar Mekkaoui, Ilias Bomassaoudi, Bram Sloots, Sabri Azarkane(42 " Finn Schoester), Ezechiel Banzuzi, Jelmar Broekmans (46’ Tobias Ernst).
Doelpunten:
Onbekend (1-0, 33’), Ezechiel Banzuzi (1-1 en 1-2, 52’ en 60+4’).

Onder 14
Ook in venlo heeft NAC goede zakengedaan. Met een 0-3 uitslag was NAC duidelijk te sterk voor de lumburgse vlaaien. NAC heeft nu zeven wedstrijden gespeeld en alle zeven gewonnen. Het is dan ook vanaf de eerste wedstrijd al de koploper in deze competitie. Aankomend weekend word er niet voor de competitie gespeeld maar komt willem ie ie langs die in de andere divisie speelt. Hier staat het na zeven wedstrijd op de laatste plaats met één punt.
Opstelling:
Sohayb Battah, Mees Weeland, Bas Rockx (62’ Mees de Blok), Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel (52’ Seth Bergevoet), Lars Mol, Aïmane Jaddi, Kymani Nedd (63’ Rida Elkihel), Pieter Joost van der Plas (52’ Xaverencio Mettendaf), Wessel van Esch en Dano Lourens.
Doelpunten:
Dano Lourens (0-1, 25’), Seth Bergevoet (0-2, 57’) en Aïmane Jaddi (0-3, 60’).

Onder 15
Dan is hier de eerste domper van het weekend. Uit bij vvv venlo is duur puntverlies geleden. Als koploper werd eraan het weekend begonnen, als koploper gaat we het weekend uit. Alleen de andere ploegen zijn weer op gelijke hoogte gekomen. Zowel NAC, excelsior en vvv venlo hebben nu 16 punten uit acht wedstrijden. Alleen het doelsaldo van NAC is een heel druk beter, hierdoor staat het nog steeds op de eerste plaats. Komend weekend komt de nummer 4 roda jc langs in Breda.
Opstelling:
Owen van Rosmalen, Bas Verburgt, Luc Marijnissen, Luuk Wensink, Thijs Reimering, Achilles Joannes, Mihailo Mijajlovic, Awale Ismali Mahamed, Ilyas El Moussaoui, Stef de Wijs (50’ Ocean Polonius) en Merlijn Roels (61’ Tijn van ’t Westeinde).
Doelpunten:
Levi Titulaer (1-0, 15’), Awale Ismali Mahamed (1-1, 30’) en Thijme Verheijen (2-1, 38’).

Onder 17
Als je de uitslag ziet ben je misschien teleurgesteld, maar wij zijn er best blij mee. Koploper volendam heeft dit jaar pas één keer verloren en één keer gelijkgespeeld. Het gelijke spel was dit weekend tegen NAC. Qua punten heeft NAC er helemaal niks aan maar het staat hierdoor wel boven willem ie ie en loopt de top niet verder uit. Komend weekend komen de alphense boys langs op Sportpark Heksenwiel.
Opstelling:
Tein Troost, Assim Said, Floris van Nijnanten, Rick de Vos, Sil van Doorn, Jim Verburgt, Sabir Agougil, Hakim Mperanyi (62’ Vieri Kotzebue), Daan Wensink (57’ Stijn van der Put), Tommy van Butselaar (79’ Sven van Est), Wessel Kerckhoffs (73’ Boris van Schuppen).
Doelpunten:
Tommy van Butselaar (0-1, 18’) en Aram de Munnik (1-1, 55’).
Bijzonderheden
In de 78ste minuut krijgt Assim Said zijn tweede gele kaart, op het wedstrijdformulier staat geen rode geregistreerd. Dit geldt niet voor Victor van Monfort, die kreeg in de 80ste een directe rode kaart.

Onder 19
Deze jongens hebben dit weekend laten zien dat ze het nog niet verleerd zijn en maar één doel hebben dit seizoen, promoveren naar de eredivisie. Dan helpt het altijd mee om met 6-1 van feyenoord O-18 te winnen. Door de nederlaag van pec zwolle hebben onze jongens de koppositie weer overgenomen en staan ze één puntje los. Laat dat nou net de tegenstander zijn van komend weekend. Om 15:15 uur begint de wedstrijd in zwolle. Leuke wedstrijd om mee te pakken op de heenweg naar almelo.
Opstelling:
Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt (74’ Mohamed Amissi), Victor Stenzler, Jochem van den Biggelaar (62’ Julian Broeren), Skender Loshi, Freek van Gestel (69’ Noud Eggly), Jethro Mashart, Sjaak Kuyper, Sydney van Hooijdonk (74’ Jerzy Vermeeren), Jordan van der Gaag (45’ Wout Neelen) en Jop van der Avert.
Doelpunten:
Sydney van Hooijdonk (1-0, 12’), SImo Choukoud (1-1, 29’), Freek van Gestel (2-1, 32’), Sjaak Kuyper (3-1, 33’), Sydney van Hooijdonk (4-1, 45’), Skender Loshi (5-1 en 6-1, 68’ en 84’).

Jong NAC, reserves
Vanavond staat er weer een mooie wedstrijd op het programma. Een deel van de ratdaxie gaat weer een poging wagen de wedstrijd bij te wonen. De meeste handen gingen omhoog voor een bootcombi, alleen hoe doe je dat op korte termijn?


Mochten we daar aangekomen zijn dan zien we NAC als nummer zeven van de ranglijst het opnemen tegen de nummer negen rkc waalwijk. Zouden dan hier de broodnodige punten vandaan komen? Vanavond weten we meer. Aftrap is om 18:30 uur in het Mandemakers Stadion aan de Akkerlaan 2 te Waalwijk.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven