homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 november 2017
Veel wedstrijden tegen excelsior en vvv voor de NAC jeugd


Van de zeven wedstrijden zijn er maar liefst drie tegen excelsior en twee tegen vvv venlo. Als dat nog niet genoeg is komen op de dag dat ajax naar Breda komt ook de jonkies van feyenoord naar Breda toe. Al met al een leuk weekend.

Onder 11
Dit keer mag NAC op bezoek bij sbv excelsior uit rotterdam. Op Sportpark Woudestein wordt om 13:15 uur afgetrapt.

Onder 12
Voor deze jongens geldt dat sbv excelsior bij ze op bezoek komt. Om 11:15 uur wordt de wedstrijd gespeeld op Sportpark Paradijs.

Onder 13
De buschauffeur heeft dit weekend een druk maar saai weekend. Ook deze ploeg speelt tegen sbv excelsior, dat met elf punten op de vierde plaats staat. Twee plaatsen lager staat NAC met tien punten. De aansluiting met de top drie is NAC al wel verloren, al moet plaats vier gewoon nog mogelijk zijn.

Onder 14
Als koploper gaat de reis dit keer weer naar limboland. Hier staat de nummer tien van de competitie te wachten om zo rond 15:00 uur af te trappen. Met twee punten na vijf wedstrijden is vvv venlo niet best aan de competitie begonnen. Dit is bij NAC totaal anders. NAC staat met 18 punten na zes wedstrijden op de eerste plaats. Ook het doelsaldo is goed, met 34 voor en maar drie tegen. De wedstrijd wordt gespeeld op het jeugdcomplex van vvv venlo, Sportpark Merelweg.

Onder 15
Ook de andere koploper van NAC mag op bezoek bij vvv venlo die een stuk beter ook de competitie is begonnen dan venlo O-14. Na zeven wedstrijden hebben ze dertien punten. Toch doet NAC het met zestien punten na zeven wedstrijden een stukje beter. Wat betreft het doelsaldo doet NAC het hier ook goed. Met 23 voor en acht tegen hebben we hier niet te klagen. Bij vvv is dat wel anders. Die hebben 21 voor en 16 tegen. De kans is dus groot dat het een doelpuntrijke wedstrijd gaat worden. Dit gaat allemaal om 12:30 uur gebeuren op Sportpark Merelweg.

Onder 17
Hier staat een zware uitwedstrijd op het programma die eigenlijk gewonnen moet worden. NAC gaat op bezoek bij koploper fc volendam om in het kras stadion de punten op te halen. Voor de winterstop moet NAC op minimaal een vierde plaats staan om mee te doen aan de promotiecompetitie. Met vier punten achterstand is dit een mooie kans om punten te pakken en de koploper niet te veel te laten uitlopen. Mocht je in de buurt zijn kun je gewoon gratis de wedstrijd bekijken. De aftrapt is rond 14:30 uur.

Onder 19
Na de domper tegen fc den bosch is hier een volgende kans om punten te pakken in de strijd om de koppositie. Dit keer komt feyenoord O-18 naar Sportpark Heksenwiel. Met 14 punten staat NAC op een tweede plaats met twee punten achterstand op koploper pec zwolle. De tegenstander staat op een tiende plaats met vier punten. Je zou dan bijna zeggen dat er kansen zijn al dachten we dat tegen den bosch ook. De wedstrijd is om 12:30 uur dus hierna kun je de stad in om op het feestje van Fr0nt76 en Stichting Vak G een biertje te drinken om daarna naar het stadion te gaan voor het ‘echte’ werk.

Jong NAC (reserves)
Na twee weken rust kunnen alle reserves aangevuld met talenten uit de onder 19 weer aantreden voor een wedstrijd. Dit keer in het mandenmakers stadion om tegen rkc waalwijk te voetballen. NAC staat op een zevende plaats met zes punten na zes wedstrijden. Tegenstander rkc staat na vier wedstrijden met 0 punten op de laatste plaats. De ranglijst is niet zo bijzonder. Eerder dat de reserves een wedstrijd hebben om te laten zien wat ze kunnen en dat ze een plaats in de basis verdiend hebben. De wedstrijd wordt om 18:30 uur afgetrapt.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven