homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 november 2017
Langdurig contract voor Niemczycki : 'talent, ambitie en werklust' [video]


NAC heeft doelman Karol Niemczycki een 5-jarig contract tot medio 2023 voorgeschoteld. Deze heeft de talentvolle Pool gisteren in het Rat Verlegh Stadion vol trots ondertekend. Een enorme blijk van vertrouwen in het kunnen van de achttienjarige Niemczycki, die al in februari neerstreek in Breda en vanaf dit seizoen het doel van NAC onder 19 verdedigt. Karol Niemczycki moet op termijn de eerste doelman van NAC worden, zoveel is duidelijk.

Reacties van de betrokkenen:

Hans Smulders: 'We hebben Karol in februari naar Breda gehaald met de gedachte om zijn talent verder te ontwikkelen. Hij zal zijn wedstrijden voorlopig bij O19 blijven spelen en daarnaast het dagprogramma van onze selectie in Zundert volgen. Hij heeft het talent, de ambitie en de werklust om een zeer goede keeper te worden en wij hebben de overtuiging dat hij op termijn onder de lat komt te staan in het eerste elftal. Samen met keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar gaan we hard aan de slag om er alles uit te halen.'

Karol Niemczycki: 'Ik ben heel blij en heel trots dat ik voor vijf jaar mag tekenen bij NAC. Ik heb het ontzettend naar mijn zin in Breda en leer iedere dag weer tijdens de trainingen. Ik hoop dat dit in de toekomst zijn vruchten af gaat werpen. Uiteindelijk wil ik eerste keeper worden van NAC. Dit zal nog niet op de korte termijn zijn, als ik hard blijf werken weet ik dat mijn dromen uit zullen komen.'

Hij heeft nog een lange weg te gaan, maar aanstormend talent met ambitieuze plannen bij NAC worden we enthousiast van! Daar mag in geďnvesteerd worden.

Karol, Masz złotą przyszłość dla naszego wielkiego klubu. Gratulacje i jak Berrie Stevens powiedzieliby: Zwłaszcza tak iść!

Achtergrond
In februari van dit jaar kwam Karol over naar NAC om hier zijn voetbalgeluk te zoeken. Voordat hij bij NAC neerstreek heeft hij tot zijn twaalfde bij RKS Garbarnia Kraków gespeeld. Hierna heeft hij tot zijn 18de uit voor AP Profi Kraków, de voetbalacademie van voormalig eredivisiespeler Arek Radomski. Om vervolgens in Nederland bij een gastgezin te gaan wonen om bij NAC te kunnen spelen.

De wedstrijden die hij bij de O19 heeft gespeeld zijn doorgaans hele goede. Bij Jong NAC staat hij ook met grote regelmaat onder de lat, waar hij ook zijn kwaliteiten laat zien. Om dit niveau te halen traint hij gewoon mee met de keepers van het eerste elftal. Door de blessures bij de drie keepers boven hem in de pikorde heeft hij al diverse keren bij de selectie van het eerste gezeten.

De Ratdactie is ook bij een oefenwedstrijd van de O19 tegen psv geweest en ook toen liet hij een goede indruk achter. Misschien was hij wel de beste man van het veld. Met dit in het achterhoofd en de grote werklust die hij dagelijks toont is hij op de goede weg. NAC en de jonge Pool willen deze weg graag verder voortzetten en hebben dat bezegeld met een contract voor maar liefst vijf seizoenen.

Mocht je de kerverse aanwinst zelf in actie willen zien komen? Dan kan dat zeterdag om 12:30 uur op Sportpark Heksenwiel. Waar NAC O-19 eef wedstrijd speelt tegen Feyenoord O-18.


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Karol Niemczycki


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven