homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 november 2017
Beide derby’s gewonnen, redelijk weekend voor NAC jeugd. [foto's + videos]


Voor een NAC-loos weekend heeft de club het nog heel redelijk gedaan. Er zijn mooie wedstrijden afgewisseld met enkele teleurstellende. Gelukkig zijn we dit gewend van ons NAC. Enfin, een overzicht van de gespeelde wedstrijden door onze NAC Jeugd afgelopen weekend!

Onder 11
Op bezoek in en bij den bosch hebben de jongens laten zien wat ze waard zijn. Met een uitslag van 5-9 gaat het scoren goed. Alleen moeten we gaan zorgen dat we minder goals tegen krijgen.

Onder 12
De derby in tilburg is gewonnen door onze helden. In vier losse wedstrijd werd er aan beide kanten lustig op los gescoord. Aan het eind van de wedstrijd heeft NAC dit keer vaker het net gevonden dan de tegenstander. Met een uitslag van 4-5 is maar weer gebleken dat NAC op de goede weg is. Ook met onze jongsten.

Onder 13
Deze jongens kwamen in Rotterdam in actie voor de Jeugd-Cup. Via het lotingssysteem wat bij de jeugd helemaal niet openbaar is zijn NAC en feyenoord sportclub aan elkaar gekoppeld. De sportclub zijn de jongens die net niet goed genoeg zijn om in het eerste te spelen. De ploeg uit Rotterdam wist in de 56ste minuut het net te vinden. Dit bleek ook gelijk de eindstand. Hiermee ligt ook de O-13 uit de beker. Snel herstellen want volgende week wacht er een uitwedstrijd tegen excelsior.
Opstelling:
Teun van Remortel, Sam Bielok (38’ Thymen Frey), Omar Mekkaoui, Oualid Agougil, Tymen van Ramshost, Finn Schoester (31’ Quinten Gerritsen), Ilias Boumassaoudi, Wouter Wermenbol, Ray Versluis (31’ Tobias Ernst), Ezechiel Banzuzi, Sabri Azarkane.
Doelpunten:
Jaydino Jacobus (1-0, 56’)

Onder 14
Als koploper zijn we voor een oefenwedstrijd op bezoek geweest bij de nummer negen van de andere divisie. Dit ging niet helemaal zoals gepland. De Volendammers hebben de wedstrijd gewonnen met 4-2. Is dit een ramp? Nee, waarschijnlijk zijn er een hoop spelers getest die normaal op de bank zitten. Wat ook een goede mogelijkheid is dat er nieuwe systemen getest zijn.

Onder 15
Om 15:00 uur stond de wedstrijd tegen de nummer elf op het programma. Hier hadden we vooraf van gedacht dat het een makkelijke wedstrijd zou worden. Niks is minder waar. Zo rond de 25ste minuut kwam quick zelf op voorsprong.


Na rust is NAC eerst op gelijke hoogte gekomen. Echt lang heeft het er niet van kunnen genieten, 6 minuten voor tijd kwam quick weer op voorsprong. In een moeizaam gevecht komt NAC in de 57 minuut op gelijke hoogte en lijkt de wedstrijd gespeeld. Tot dat in de laatste minuten quick brutaal de winst probeert te pakken. Helaas voor ons is dit ze ook gelukt. In de 62ste minuut wordt het alsnog 2-3. Dit is de eerste verlies partij van NAC dit seizoen.
Opstelling:
Wessel van de Sanden, Bas Verburgt, Luc Marijnissen, Luuk Wensink, Thijs Reimering, Bram Hesselberth, Ocean Polonius, Achilles Joannes (45’ Mihailo Mijajlovic), Ilyas el Moussaoui, Stef de Wijs en Merlijn Roels.
Doelpunten:
Ferdi Ekinci 0-1, 26’), Ilyas el Moussaoui (1-1, 39’), Ferdi Ekinci (1-2, 45’), Thijs Reimering (2-2, 57’) en Ferdi Ekinci (2-3, 62’).

Onder 17
Dan gaan we nu naar de wedstrijd waar De Rat, Breda Loco’s en Fr0nt76 vol op hebben ingezet. Het is dan ook de oefenderby tegen de buurmeisjes uit tilburg.


Het goede begin van de supporters houdt de hoofden van de spelers waarschijnlijk nog tijdens de wedstrijd flink bezig. In de 4de minuut komt willem ie ie op voorsprong. Gelukkig maakt Hakim Mpenranyi er in de 16de minuut alweer 1-1 van. Tot de rust bleef het bij de 1-1. Twee minuten na de rust laat NAC gelijk toe voor de 2-1. Dan komt in de 67ste minuut de gouden wissel in het veld, Björn Hardley. In dezelfde minuut of misschien eentje later ligt hij de 3-1 in het netje. Hiermee heeft NAC overtuigend gewonnen en vernederd het de bezoekers.

Hier nog een kleine sfeerimpressie


Peter Diepstraten, huisfotograaf van de NAC jeugdopleiding, heeft de wedstrijd samengevat in 105 foto’s.


Opstelling:Tein Troost, Assim Said, Floris van Nijnanten, Rick de Vos, Sil van Doorn, Jim Verburgt, Sabir Agougil, Hakim Mpenranyi, Daan Wensink, Tommy van de Butselaar en Wessel Kerckhoffs
Wissels: Vieri Kotzebur, Boris van Schuppen, Björn Hardley, Stijn van der Put en Sven van Es.
Doelpunten:

Onbekend (0-1, 4’), Hakim Mpenranyi (1-1, 16’), Tommy van de Butselaar (2-1, 47’) en Björn Hardley (3-1, 68’).

Onder 19
De oudsten van de opleiding gingen op bezoek bij eredivisionist ado den haag. Wat dus betekent dat het een niveautje hoger is. Met een 2-2 eindstand is er een knap resultaat neer gezet. Dit houdt in dat ze een goede kans maken om later dit jaar te promoveren naar de eredivisie. Zover is het echter nog niet, dus alle focus op de wedstrijd van komend weekend tegen feyenoord.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Peter13

Geplaatst: dinsdag 14 november 2017 om 6:16u

Bedankt voor de update, jongens. Leuk om via deze weg op de hoogte te blijven.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven