homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 november 2017
Programma NAC jeugd, O-12 en O-17 spelen de derby!!!


Ja, het is interlandweekend. Nee, we hoeven niet een week zonder NAC. Alle jonge parels komen dit weekend in actie. Drie hiervan zijn oefenwedstrijden, de andere spelen gewoon een wedstrijd voor de competitie of de beker.

Onder 11
De allerjongste mogen voor een uitwedstrijd naar Den Bosch. Op Sportpark de Vliert wordt er om 10:15 uur afgetrapt tegen fc den bosch.

Onder 12
Op Sportpark Spoordijk staat de eerste derby van dit weekend op het programma. Voor de competitie moeten onze jongens het opnemen tegen willem ii. De wedstrijd begint om 10:30 uur.

Onder 13
Hier staat een wedstrijd voor de beker op het programma. In Rotterdam mag het aantreden tegen de leeftijdsgenoten van sportclub feyenoord, de amateurtak van feyenoord. Op Sportpark Varkenoord wordt om 12:00 uur afgetrapt. De gastheren staan in hun competitie ongeslagen op de eerste plaats. Dit doen ze wel een niveautje lager dan dat NAC. In de eigen competitie staan de jongens op een 6de plaats met tien punten. Zoals gebruikelijk gaat de winnende ploeg naar de volgende ronde in de beker.

Onder 14
Voor de oefenwedstrijd van dit weekend mag dit weekend worden afgereisd naar Volendam. Hier staat de plaatselijke fc klaar om het tegen ze op te nemen. In de competitie staat NAC er goed voor. Na 6 wedstrijden zijn ze nog steeds opgeslagen in divisie B. In divisie A, waar volendam in uitkomt, staan ze op een negende plaats met 7 punten uit zes wedstrijden. Dit zou voor NAC te doen moeten zijn maar… je weet het nooit bij NAC. In het kras stadion wordt er om 12:00 uur afgetrapt.

Onder 15
Ook deze jongens gaan als koploper het weekend in. Op papier lijkt de wedstrijd tegen Quick een makkelijke wedstrijd. NAC staat met 16 punten vier punten los van de nummer 2 excelsior. De tegenstander Quick vinden we terug op de elfde plaats van de ranglijst. Met 6 punten uit zes wedstrijden gaat het daar een stukje minder. Hoog tijd voor NAC om ze nog verder in de problemen te brengen. Dit moet gaan gebeuren op Sportpark Heksenwiel om 15:00 uur, dus na de derby van de O-17.

Onder 17
Dan zijn we nu aangekomen bij de wedstrijd waar de Ratdaxie het meest naar uitkijkt. De derby tegen willem ie ie. Ook al is het maar een oefenwedstrijd, toch staat er genoeg op het spel. Omdat de jongens voor de winterstop maar een halve competitie spelen en de uitwedstrijd al gehad hebben - die we met 0-1 gewonnen hebben - komen ze elkaar voor de winterstop niet meer tegen. Op de ranglijst is het ook spannend. NAC staat op een vierde plaats met elf punten, de bezoekers staan met één punt meer op een derde plaats. Oftewel, het kan nog een heet middagje worden. De aftrap is om 12:30 uur op Sportpark Heksenwiel. Zoals altijd is de kantine geopend voor een hapje en een goedkoop biertje.

Onder 19
Ook voor deze jongens ligt de competitie een weekje stil. Voor ado den haag geldt hetzelfde, dus hebben ze elkaar gevonden om een oefenwedstrijd te spelen. Op Sportpark de Aftrap wordt er om 14:30 uur afgetrapt tegen de nummer 6 van de eredivisie. NAC hoopt hier volgend seizoen ook te spelen. Hiervoor zijn ze goed op weg. Met 14 punten uit zes wedstrijden staan ze op een tweede plaats in de eerste divisie. Zolang ze bij de eerste zes zitten maken ze kans om na de winterstop te strijden om promotie. Tegen psv speelde de onder 19 een goede wedstrijd die het helaas verloor. Ook dit was tegen een ploeg uit de eredivisie. Nu eens kijken of ze Jeffrey van As nog kunnen verrassen.

Als je dus wilt kun je nog steeds een wedstrijd van NAC bekijken. Wij gaan alvast beginnen met de voorbereidingen voor aankomende zaterdag. Proost.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven