homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 november 2017
Volle bak voor de NAC Jeugd, belangrijke wedstrijd O-14


Alle teams komen dit weekend weer in actie voor de competitie. Vijf van de zeven wedstrijden worden thuis afgewerkt. De andere wedstrijden zijn allemaal elders in het zuiden des lands.

Onder 11
De jongste talenten spelen om 14:30 uur hun wedstrijd op Sportpark Paradijs. Dit zullen ze doen tegen de hageneesjes van ado den haag.

Onder 12
Voor de jongens die een jaartje ouder zijn geldt eigenlijk hetzelfde. Die spelen ook hun wedstrijd op Sportpark Paradijs tegen ado den Haag. Alleen de tijd is anders, deze wedstrijd begint om 13:00 uur.

Onder 13
Op Sportpark Paradijs krijgen we bezoek uit het oosten. Ditmaal onze vrienden uit de Achterhoek. Om 11:15 uur wordt de wedstrijd tegen de Graafschap gespeeld. De superboertjes staan er niet al te best voor, uit zes wedstrijden werden 4 punten behaald. NAC doet het iets beter, met tien punten uit eveneens zes wedstrijden. Het gat met de ongeslagen koploper is hierdoor acht punten. Om de aansluiting niet helemaal te verliezen moet er worden gewonnen.

Onder 14
Hier staat een echte kraker op het programma. Koploper NAC mag voor een uitwedstrijd naar kerkrade. Hier staat roda te wachten om een wedstrijd mee te spelen. Het puntverschil is inmiddels vijf punten al heeft NAC wel een wedstrijd meer gespeeld. Dat de ploeg makkelijk scoort hebben ze vorige week laten zien. Met een 10-3 overwinning werd achilles’29 verslagen. Al zijn die drie tegendoelpunten ook gelijk de enige doelpunten die ze tegen gekregen hebben. Dit kan nog een spannende wedstrijd worden. Roda scoort ook makkelijk en heeft pas vier tegendoelpunten. Op Sportpark Kaalheide wordt om 13:00 uur afgetrapt.

Onder 15
Dit keer hoeven de jongens niet naar maastricht, maar komen ze naar ons toe. Om 15:00 uur trapt NAC af tegen mvv. NAC treft hier als koploper de huidige nummer vijf van de ranglijst. Uit vijf wedstrijden heeft NAC 13 punten overgehouden, voor mvv is dit 9 punten. Gelukkig spreek het doelsaldo ook in het voordeel van NAC. Met +12 is die veel beter dan die van de bezoekers met +2. Op Sportpark Heksenwiel is deze wedstijd te bekijken, ná die van de O-17.

Onder 17
De O-17 speelt namelijk ook thuis maar dan tegen afc. Laat dat nou net de ploeg zijn waartegen het vorig jaar promotie naar eerste divisie hoog misliep. Er is dus motivatie genoeg in de ploeg om er iets moois van te maken. Alleen de statistieken spreken niet in het voordeel van NAC. In het verleden is gebleken dat we het altijd moeilijk hebben tegen het schoppende en tijdrekkende afc. Het wordt hoog tijd om hiermee afte rekenen door een klinkende overwinning. Wil je hier bij zijn? Dan moet je om 12:30 uur op Sportpark Heksenwiel zijn.

Onder 19
Sportpark de Vliert is het toneel voor de wedstrijd tussen NAC en fc den bosch. Om 14:30 uur wordt er afgetrapt tegen de huidige nummer laatst van de competitie. NAC staat er met een tweede plaats en 13 punten goed voor, den bosch heeft tot nu toe 3 punten. Het doelsaldo spreek ook in het voordeel van NAC al mag het altijd een stuk beter. Met +7 is dat mager na vijf wedstrijden, laat zou net dat het zwakke punten van de gastheren zijn. Met een doelsaldo van -7 moet hier iets te halen zijn.

Wat we alleen niet moeten vergeten dat statistieken en NAC niet samengaan. Dit geldt helaas ok bij de jeugd.

Rest ons alleen nog het overzichtje van NAC te plaatsen. Dus bij deze.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven