homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 november 2017
Birighitti of mysterie? Wij weten wat zij niet weten dat wij dat weten.


Wat weten ze het weer spannend te maken. Wie verdedigt het doel morgenavond in de Koel? Is het de met de mysterieuze rugpijnblessure kampende Mark Birighitti, of is het zijn stand-in Nigel Bertrams die afgelopen zondag weliswaar twee keer mocht vissen maar redelijk zijn doel verdedigde.

Vreven wil de Venlose spionnen niet wijzer maken. Niet voor niets zijn trainingen op donderdag en vrijdag tegenwoordig achter geslossen deuren. De Limburgers zouden maar eens kunnen vermoeden wie er in de goal staat. Alsof dat hun aanvalsplan volledig omgooit.

Birighitti verdraaide zondag tijdens de warming up zijn rug (of zoiets), en werd de hele avond en nacht door de fysio van het Australisch elftal behandeld. De Australiër die zich naar verluidt dusdanig op de rader heeft gekeept dat enkele grote Serie A clubs bij zijn zaakwaarnemer hebben geïnformeerd of een overgang in de winterstop een optie is, is voor wat betreft ervaring en rust in het elftal onomstreden. Maar ook Bertrams maakt aanspraak voor de plaats onder de lat.

Ook de Bredase geheime dienst draait op volle toeren. Vreven stelt het cryptisch: ’ook in Venlo lezen ze de krant. Dat doen wij ook. Wij weten, wat zij niet weten, hoe zij gaan spelen. Daar zit ook een verrassing tussen. Hoe we achter die informatie komen, maakt niet uit, als we het maar te weten komen. Dat is voor mij belangrijk, dat lijkt me niet meer dan logisch. Als je met bepaalde spelers rekening houdt op stilstaande situaties en je krijgt driekwartier tot een uur voor de wedstrijd te horen dat een ander speelt, moet je je tactische plannen bijsturen. Dat is niet prettig vlak voor een wedstrijd, want spelers zijn gefocust en zitten in hun eigen wereldje. Terwijl wij als technische staf drie dagen lang over tactische afspraken praten.’


Bron : De Rat, BN/De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

fvf6

Geplaatst: zaterdag 4 november 2017 om 11:02u

Als het waar is dat clubs uit de serie A azen op Birighitti , dan moet NAC wanneer daar een leuke vergoeding tegen over staat en dan heb ik het over 200.000 , want dat zijn bedragen die in de serie A neergeteld worden, hem niet te lang in Breda houden en snel verkopen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven