homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 oktober 2017
Uitslagen NAC Jeugd, gemiddeld 9 doelpunten per wedstrijd. Update


Veel doelpunten afgelopen weekend, alleen jammer dat er veel vriendschappelijke wedstrijden tussen zaten. Echter wel een mooie kans om de bankzitters te testen.

Onder 11
De competitiewedstrijd tegen Sparta ging niet helemaal zoals verwacht. Aan beide kanten is er veel gescoord, alleen NAC ‘iets’ minder als de Spangenaren. Er zijn vier kleine wedstrijden gespeeld en die uitslagen worden opgeteld. Dan is een uitslag van 23-9 niet zo gek, wel teleurstellend.

Onder 12
In volendam werd de eerste oefenwedstrijd gespeeld tegen de plaatselijke fc. Dit waren net als de O-11 ‘Twin-Games’, dus vier kleine wedstrijden in een grote. Met een uitslag van 7-2 is er nog veel werk aan de winkel om als ploeg mee te willen doen om de hoogste plaatsen op de ranglijst.

Onder 13
In en tegen den bosch werd er met 0-2 gewonnen. De spelers van Jordi Dekker hebben daar deze overwinning de vierde plaats in handen. Het gat naar psv (3e) bedraagt zes punten. Om volgend jaar in de eredivisie te mogen spelen is een eerste plaats noodzakelijk. Hiermee is het gat nu acht punten. Gelukkig is het seizoen nog lang en kan er nog een hoop gebeuren.

Update
Opstelling:
Christiano Vergouwen, Sam Bielok (31’ Thijmen Frey), Milan van den Berg, Oualid Agoulil, Omar Mekkaoui, Ilias Boumassaodi (57’ Wouter Wermenbol), Tymen van Ramshorst, Finn Schoester, Ray Versluis (26’ Quinten Gerritsen), Tobias Ernst (46’ Bram Sloots), Ezechiel Banzuzi (52’ Jelmar Broekmans).
Doelpunten:
Tobias Ernst (0-1, 26’) en Ilias Boumassaoudi (0-2, 44’)
Bijzonderheden:
In de 23ste minuut kreeg Oualid Agoulil een rode kaart.

Onder 14
De enige thuiswedstrijd van het weekend is overtuigend gewonnen van achilles’29. Op Sportpark Heksenwiel werd het 10-3. Hierdoor blijven de jongens op de eerste plaats staan en heeft het goed gewerkt aan het doelsaldo. Met een doelsaldo van 29-3 is deze ook de beste van de competitie. Nu hopen dat ze deze plaats kunnen vasthouden tot aan de winterstop.

Update
Opstelling:
Sohayb Battah, Mees Weeland, Bas Rockx (35’ Rida Elkihel, Jayden Mendes Delgado (35’ Mees de Blok), Corijn Kokkeel, Lars Mol, Ilyas el Moussaoui, Kymani Nedd, Wessel van Esch (35’ Christiano Vergouwen), Seth Bergevoet (35’Pieter Joost van der Plas) en Dano Lourens (35’ Xaverencio Mettendaf).
Doelpunten:
Kymani Nedd (1-0, 1’), Ilyas el Moussaoui (2-0, 4’), Sinjo Leninduan (2-1, 6’), Kymani Nedd (3-1, 9’), Dano Lourens (4-1, 13’), Jayden Mendes Delgado (5-1, 21’), Lars Mol (6-1, 22’), Corijn Kokkeel, (7-1, 25’), Rahime Djadjiri (8-1, 37’), Juul Bongers (8-2, 39’), Kymani Nedd (9-2, 41), Noa Lekatompessy (9-3, 49’) en Mees de Blok (10-3, 60). Bijzonderheden:
Helaas waren we zelf niet aanwezig bij de wedstrijd hierdoor een foutje in de opstelling. Rahime Djadjiri heeft wel gespeeld en gescoord maar staat niet op het wedstrijdformulier als speler die gespeeld heeft. De beelden wijzen echter uit dat hij wel gespeeld heeft. De fout in de opstelling hebben wij nog niet kunnen ontdekken, jullie wel?

Onder 15
Als koploper van de eerste divisie B ging NAC op bezoek bij de nummer laatste van de eerste divisie A. Dit is aan de stand ook duidelijk te zien. Ondanks dat erbij NAC veel reservespelers in stonden heeft het toch gewonnen met 2-7. Dit geeft dus aan dat het gat tussen de basisspelers en de reserves niet zo groot is. Dit kan de komende wedstrijden nog spannend worden wie er in de basis zal staan.

Onder 17
Het yanmar stadion is NAC niet goed gezind dit weekend. De jongens gingen op bezoek bij almere city nipt onderuit met 5 tegen 4. Op de training is er hard getraind om bepaalde automatismen er in te krijgen. Goed om te zien dat dit in een wedstrijd nu ook eruit komt. Dit is hard nodig als het komende zaterdag een wedstrijd heeft tegen afc uit amsterdam. Met deze club heeft NAC altijd moeite, langzaam maar zeker kun je gaan spreken over een angstgegner.

Onder 19
Willem Weijs en zijn mannen zijn zaterdag vertrokken voor een oefenwedstrijd tegen vvv venlo. Dit verliep minder goed dan verwacht. Met uitslag van 6-3 is er geen vertrouwen getankt wat wel nodig is om het hoge niveau vast te houden. Wij zijn ervan overtuigd dat NAC dit seizoen hele goede kans maakt om te promoveren naar de eredivisie. Als de jongens dit ook willen moeten deze wedstrijden eigenlijk ook gewonnen worden. Lang kunnen ze er niet bij stilstaan want aanstaande zaterdag wacht een belangrijke wedstrijd in en tegen den bosch. NAC is samen met pec zwolle de koploper competitie. Tegenstander den bosch staat op de laatste plaats met drie punten uit vijf wedstrijden.

Jong NAC
Vanavond speelt Jong NAC een wedstrijd tegen heerenveen op Sportpark Heksenwiel. De reserves van het eerste aangevuld met jongens uit de onder 19 gaan proberen de slechte start goed te maken. Met drie uit vijf wedstrijden is het niet al te best begonnen aan de competitie. Alleen van feyenoord werd er gewonnen, in de kuip dat dan weer wel. Met een vierde plaats doet heerenveen een stukje beter, die hebben zeven punten uit vier wedstrijden. Later deze avond weten we gelukkig meer….

Update
Opstelling:
Paolo Fernandes (65’ Jordan van der Gaag), Jeff Stans, Bodi Brusselers (35’ Freek van Gestel), Bart Meijers (65’ Jochem van den Biggelaar), Karol Niemczycki, Diego Snelvangers, Gianluca Nijholt, Bradley Vliet, Marwin Reuvers, James Hosfield, Richelor Spangers.
Doelpunten:
Pelle van Amersfoort (0-1, 8’), Nemanja Mihajlovic (0-2, 20’) en Henk Veerman (0-3, 78’).


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

tamas

Geplaatst: maandag 30 oktober 2017 om 21:32u

Jullie vermelden iedere week netjes de opstell8ngen en de doelpuntenmakers. Nu is er deze week hele vele gescoord. Het zou erg leuk zijn ook n7 demgoalgetters te kennen (zeker van O14)!

Don Leon

Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017 om 11:30u

Klopt tamas, echter de formulieren van de O14 hebben we nog niet ontvangen, maar die komen er absoluut nog bij.

tamas

Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017 om 19:38u

Hulde redactie!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven