homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 oktober 2017
Volledige NAC Jeugd dit weekend in actie, alleen O14 thuis


Alleen de onder-14 speelt dit weekend een thuiswedstrijd. De andere ploegen mogen allemaal de bus in met een uitschieter voor de onder 19, met een reis naar Limburg. Voor sommige ploegen is de competitie nog in rust en spelen een oefenwedstrijd.

Onder 11
De eerste reis gaat naar Rotterdam, naar het rmc jeugdcomplex. Hier spelen zij een wedstrijd tegen Sparta. De wedstrijd begint om 9:00 uur. Toegang is zoals bij alle jeugdwedstrijden gratis.

Onder 12
Als het eerste van NAC naar volendam gaat is er een hele volksverhuizing. Nu de onder-12 die kant op gaat zal dat vanzelfsprekend een tikkeltje minder zijn. Als je de oefenwedstijd wilt bijwonen, dan moet je om 12:00 uur in het kras stadion zijn, dan wordt er afgetrapt.

Onder 13
Ook wordt er deze week op Sportpark de Vliert gespeeld. Met vijf punten staat fc den bosch op een negende plaats. NAC staat op de zesde plaats met zeven punten. Langzaam maar zeker verliest NAC wel de aansluiting met de top. De koploper, Sparta, heeft nu 15 punten. Een overwinning zal voor het team en de ranglijst een uitkomst zijn. Om 11:30 uur wordt er afgetrapt.

Onder 14
De enige thuiswedstrijd voor de Jeugd van dit weekend is voor de onder-14. Op Sportpark Heksenwiel komt achilles’29 langs. NAC is momenteel de koploper met twaalf punten. De bezoekers zijn de competitie middelmatig begonnen, met vier punten staan ze op een zesde plaats. Qua statistieken behoort NAC te winnen alleen of dat ook zo is dat kunnen we vanaf 15:00 uur zien.

Onder 15
Deze jongens gaan op weg naar Sportpark de Muggert. Dit is de thuishaven voor de jeugd van go ahead eagles. Die komen uit in de eerste divisie A, NAC is koploper in de eerste divisie B. De gastheer staat met drie punten op de laatste plaats en is de aansluiting met de koploper verloren. Als je kampioen wordt in divisie A of B promoveer je naar de eredivisie. NAC is dus goed op weg om dit te behalen.

Onder 17
Omdat de competitie pas op 4 november doorgaat heeft ook de O17 een oefenwedstrijd. Dit keer tegen almere city, de huidige nummer vijf van de competitie met 10 punten. NAC heeft ook tien punten alleen een beter doelsaldo en staat hierdoor op een vierde plaats.

Onder 19
Ook hier hebben we een oefenwedstrijd. Dit keer tegen vvv venlo, de ploeg die in dezelfde op een zesde plaats staat met zeven punten. NAC staat op een gedeelde eerste plaats samen met pec zwolle alleen het doelsaldo is iets minder. In de competitie komen ze elkaar voor de winterstop niet meer tegen. Misschien nog als de strijd om de promotie begonnen is.

Jong NAC (reserves)
Op maandag 30 oktober speelt Jong NAC weer een keer een thuiswedstrijd. Dit keer komen ze friezen uit heerenveen op bezoek. NAC gaat in deze competitie de laatste tijd niet zo heel goed. Alleen tegen feyenoord werd er gewonnen, dat zijn ook gelijk de enige punten die behaald zijn in vijf wedstrijden. De bezoekers staat met zeven punten op een vierde plaats. Bij winst neemt NAC afscheid van de onderste plaatsen en kan het zicht langzaam richten op de plekken boven zich.

Nog even het overzichtje van NAC erbij en het weekend kan beginnen.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven