homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

26 oktober 2017
Waar blijft die rectificatie en excuses??


Inmiddels is het alweer ruim vier jaar geleden dat we in het stadion van fc utrecht beschuldigd zijn van bepaalde uitspraken. Iedere keer als we de naam fc utrecht horen of zien, wordt de herinnering telkens weer opgerakeld. Niet alleen aan de valse beschuldiging dat we het woord k#nker in een massaal spreekkoor zouden hebben laten klinken, maar ook het feit dat tot op de dag van vandaag geen rectificatie of excuses uit de richting van utrecht onze kant uit is gekomen.

U weet het vast nog wel, de wedstrijd waar NAC-supporters landelijk aan de schandpaal werden genageld door FC Utrecht in verband met het vermeend massaal zingen met de terminale ziekte, notabene in het bijzijn van zo’n 450 k#nkerpatiëntjes, een tribune verderop. Iets wat bij de club waar we op bezoek waren wél eens gebeurd. Bij NAC zal het bij individuen vast wel eens per ongeluk over de lip floepen, maar zal nooit in massaal verband gezongen worden. Hiervoor is de sociale controle veel te sterk aanwezig. Over het algemeen worden medesupporters er direct op aangesproken, wat dan weer niet meer dan normaal is.

Nu rijst bij vele lezers waarschijnlijk de vraag ‘Waarom beginnen jullie hier wéér over?’. Wij zijn ontzettend allergisch voor doofpotten. De tactiek van de toenmalige directeur Wilco van Schaik en veiligheidscoördinator Frank Bijlsma om deze enorme inschattingsfout dood te zwijgen mag niet slagen. Hand voor de ogen, oren en mond en wachten tot de storm over waait, zolang de fout maar niet hoeft te worden toegegeven. Dat vinden wij een grof schandaal. Wellicht is het in Utrecht en omgeving niet zo’n issue dat te pas en te onpas terminale ziektes als stopwoordje woord gebruikt. Wij nemen dit soort zaken in ieder geval wél hoog op. Grote mannen zijn het helaas niet gebleken.

Intussen zijn de twee vogels weer gevlogen en hebben plaats gemaakt voor verse krachten. Er zit een andere directeur en de veiligheidscoördinator is John Hermans, die we nog kennen van zijn tijd in de vergelijkbare functie bij RKC. Maar bovenal, Perry Hendriks is er nu de Manager Communicatie. Het hele voorval vond plaats in de eerste maanden van Perry’s carrière bij NAC. Hij sprak toen net zo’n grote schande van als dat wij deden. Nu heeft hij een positie dat hij FC Utrecht er toe kan bewegen om met een soort van genoegdoening richting de NAC-supporters te komen. FC Liegebeest zou nu precies datgene moeten doen wat Perry van ze verwachtte toen hij nog in dienst van NAC was.

Dat kan op verschillende manieren. In de huidige Rat Poll doen we al enkele voorzetjes. Ook al is het inmiddels weer meer dan vier jaar geleden (!!), wij zullen doorgaan tot het moment daar is en de krantenkoppen net zo groot zullen zijn als vier jaar geleden. We hebben al in heel veel dossiers bewezen over een zeer lange adem te beschikken, easy.

Mocht je nu zelf ook nog wachten op een excuses dan kun je altijd nog een mailtje sturen. In deze mail vind je de belangrijkste adressen. We hebben we gelijk maar een suggestie van de vragen bijgezet.

Wij gaan achterover hangen en afwachten. Heren, verras ons!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


21-apr-2013 UTR-NAC (3-0)

22-apr-2013
Omroep Brabant ontkent broddelwerk, FC Utrech...
24-apr-2013
‘Geen commentaar’? Damakewijweluit!...
09-mei-2013
Voormalige volksclub FC Utrecht: doofpotstrat...
19-okt-2013
SCHIJT AAN UTRECHT...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WW

Geplaatst: donderdag 26 oktober 2017 om 18:10u

Excuses zouden pas écht waarde hebben als Van Schaik en Bijlsma ze alsnog maakten.

Nu een oud NAC medewerker gevraagd wordt excuses te maken, zogenaamd namens FC Utrecht, vertegenwoordigen die eventuele excuses voor mij dezelfde waarde als de Reichsmark in 1929.

Mike

Geplaatst: vrijdag 27 oktober 2017 om 8:32u

Wie zwijgt stemt toe, het feit dat het toen in de doofpot gegaan is zegt dus wat mij betreft genoeg over wie hier de waarheid spreekt.

Maar goed, het is een illusie dat die excuses er ooit nog gaan komen.

Dat die drie punten weer eens mogen gaan komen mag duidelijk zijn, maar een puntje zondag ben ik tevree! Hup NAC!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven