homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 oktober 2017
Weekend als een achtbaan voor de jeugd, met goed nieuws van O14.


Afgelopen weekend kwamen niet alle teams in actie. Het leek er even zelfs op dat er maar drie wedstrijden gespeeld zouden gaan worden. We geven je een overzicht van het handjevol wedstrijden dat wel werd gespeeld.

Onder 12
Op het laatste moment is de oefenwedstrijd tegen fc den bosch afgelast. Hierdoor moest NAC opzoek naar een andere tegenstander. Die heeft het gevonden in unitas’30 uit etten-leur. Normaal spelen de jongens twin-games naar deze wedstrijd werd op een ‘normaal’ veld gespeeld. Een hele verandering. Daarom is een 2-3 verlies nog zo slecht niet? Eén van de eerste keren 11 tegen 11 spelen en dan ook nog tegen oudere spelers. Een uitslag om tevreden mee te zijn.

Onder 13
Dit weekend had NAC goede zaken kunnen doen. Helaas was nec/fc oss te sterk. Eigenlijk ging het de gehele wedstrijd gelijk op. Echter in de 52ste minuut had nec/fc oss een uitbraak waar NAC geen antwoord op had. Met zes punten uit vier wedstrijden is er nog geen man overboord maar moet en kan beter. Het gat met koploper Sparta is inmiddels 9 punten, terwijl ado op een elfde plaats maar drie punten achter staat. Komend weekend mag het aantreden tegen de nummer 12, spartaan’20, hierbij moeten de punten in Breda blijven.

Onder 14
Al vroeg in de ochtend moeten de spelers de bus om voor een wedstrijd tegen de tukkers. Het was een belangrijke wedstrijd omdat de koppositie op het spel stond. Uiteindelijk heeft NAC de wedstrijd overtuigend gewonnen. De eerste helft waren de twee teams mooi in evenwicht. De rust heeft de spelers goed gedaan. In de 38ste minuut kwamen onze jongens op voorsprong. Waarna het in de 58ste en de 70ste minuut uitliep naar een 0-3 zegen. Hiermee is het alleen koploper met een gat van drie punten naar achtervolgers roda en fc twente.
Opstelling:
Binck Raymakers, Sohayb Battah, Mees Weeland, Bas Rockx, Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel, Lars Mol (60’ Pieter Joost van der Plas), Ilyas el Moussaoui, Aïmane Jaddi, Rahime Djadjiri (55’ Seth Bergevoet) en Dano Lourens (45’ Kymani Nedd).
Doelpunten:
Ilyas el Moussaoui (0-1 en 0-2, 38’ en 58’) en Corijn Kokkeel (0-3, 70’).

Onder 19
Dan komen we nu bij vooraf de mooiste wedstrijd van het weekend. Als medekoploper moest NAC het opnemen tegen de nummer 7. Dat NAC koploper is was aan helemaal niks te zien. Dit is vermoedelijk de slechte wedstrijd die we van de onder 19 hebben gezien. Alles wat fout kan gaan ging ook fout. NAC mag van geluk spreken dat afc niet bij machte was om die fouten ook direct af te straffen. Al moet er wel bij gezegd worden dat winst misschien nog wel verdiend was. Zeker als je een tegenstander treft die alleen duels kan winnen door te schoppen, elke week traint op de musical ‘de stervende zwaan’ en al vanaf minuut één aan het tijdrekken is. Het enige gevoel dat overblijft is dat NAC zichzelf veel te kort doet. Gelukkig heeft het nu een kleine drie weken om weer scherp en in vorm te komen.
Opstelling:
Karol Niemczycki, Victor Stenzler, Jochem van de Biggelaar, Skender Loshi, Freek van Gestel, Jerzy Vermeeren (59’ Mohamed Amissi), Jethro Mashart, Julian Broeren (45’ Jordan van der Gaag), Sjaak Kuyper, Jules Molenschot (80’ Sydney van Hooijdonk) en Jop van der Avert.
Doelpunten:
Geen.

Een weekend met veel verschillende gevoelens. Gelukkig zijn de drie wedstrijden voor de competitie niet verloren, geeft de verliespartij van de O12 toch enigszins hoop en is NAC koploper bij de O14.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BOMMETJE

Geplaatst: vrijdag 27 oktober 2017 om 21:17u

Steun de actie tegen Multiple sclerose.

https://www.sterktegenms.nl/actie/marcel-van-hooijdonk


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven